فرقی نمیکند که شما یک آشپز حرفه ای باشید یا کسی که به تازگی شروع به آشپزی کرده است! غذا درست کردن یک هنر است که تنوع زیادی دارد؛ اگر به اندازه تمام روزهای عمرتان هم یک غذا یا دسر درست کنید، باز هم موارد جدید پیدا میشود. مینایی یکی از زنان برگزیده همایش نشان منتخب در سال 1391 شناخته شد و در همان سال اختراع فناوری تهیه، کنترل و استانداردسازی سرآشپز طلایی را به ثبت رسانید. همچنین وی تندیس زرین مدیریت و لوح مدیر شایسته ملی مشاور وزیر صنعت معدن و تجارت وقت را در سال 1394 دریافت کرد. در عصر حاضر، آشپزی دیگر یک ضرورت به حساب نمیآید و لذتی بیپایان محسوب میشود، حتی میتوان گفت برای عدهی زیادی از مردم، خوردن یک سرگرمیست.
کارد زدن به گوجه فرنگی، آشپزی آسان یا چگونه دل همسر خود را به دست آورید و سفرهی نوروزی هم چند کتاب دیگری هستند که نویسندگان ایرانی برای علاقهمندان به هنر آشپزی نوشتهاند. برای دریافت کتاب آشپزی ملل به روایت ساناز سانیا و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتابها و نظرات کاربران درباره کتابها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید. آشپزی از جمله هنرهایی است که هیچ مرزی نمیشناسد؛ هیچ موقعیت جغرافیایی نمیتواند باعث محدودیت آن شود. در واقع، آشپزی از جمله هنرهایی به شمار میآید که همه جای دنیا سرای اوست و محدود به یک شهر و کشور خاص نیست. این هنر که اتفاقا علمیست و با ذوق و استعداد آمیخته شده، هر چقدر هم در ذات خود متعلق به یک کشور خاص باشد مثل پاستا و پیتزای ایتالیا، سوشی ژاپن، تاکوی مکزیک و… هرگز در همان مناطق محصور نشدهاند و به واسطه طعم و مزه هیجان انگیزی که دارند، خود را به فرهنگ آشپزی تمام دنیا صادر کردهاند.
بدون تردید آشپزی یکی از مهارتهای ضروری برای ادامهی حیات محسوب میشود اما همه در این زمینه موفق نیستند و در چنین شرایطی باید از کتاب آموزش آشپزی بهره ببرید تا با استفاده از راهنماییهایش خود را تقویت کنید. آشپزی ساده، آشپزی آسان، آشپزی غذاهای خارجی، طرز تهیه غذاهای ایرانی و… نیازهای مختلفی هستند که شما را به سوی کتابهای آموزش آشپزی سوق میدهند. وبسایت شهرکتاب منبعی از کتاب های الکترونیکی است که تیم مدیریتی سایت تلاش کرده است تا محتوایی باارزش و با کیفیت در اختیار علاقمندان قرار دهد. در این مجموعه از نویسندگان و مترجمانی که مایل به همکاری با ما هستند استقبال می شود. پس از دانلود هر کتابی، فایل (pdf یا صوتی) در گوشی یا کامپیوتر شما ذخیره می شود و همیشه می توانید به صورت آفلاین مطالعه کنید و لذت ببرید.
کتاب حاضر یک راهنما و ابزاری کلیدی برای علاقهمندان به هنر آشپزی میباشد. امید است با تهیه دستورات کتاب آشپزی ملل به روایت ساناز سانیا بتوانید تفاوت را در سبک آشپزی خود احساس کنید و خاطرهای دلنشین از طعم و مزه را برای میهمانان خود به یادگار بگذارید. کتاب آشپزی ملل به روایت ساناز سانیا نوشتهی ساناز مینایی، ساناز شریفی و سانیا شریفی، طیف وسیعی از سبکهای متنوع آشپزی از کشورهای مختلف از صبحانه تا ساندویچ، پیتزا، استیک، مرغ، میگو و… کتاب حاضر مجموعهای است از خوراکهای کوچک و جذابی که اگر سر میز شام و میهمانیها حاضر شوند در همان نگاه اول چشمها را به خود خیره میکنند تا حدی که اگر به خوبی دیزاین شده باشند میتوانند حتی خوراک اصلی را نیز تحت الشعاع خود قرار دهند. این کتاب شامل مزههای فینگر فودی و کوچک است که با تحقیق و بررسیهای فراوان گردآوری شده تا شما با تهیه این مزههای خاص در کنار خوراکهای ایرانی بتوانید سنت را با مدرنیته گره بزنید.
در ادامه ، فهرستی از معروفترین و بهترین کتاب های آشپـزی را برای دانلود و مطالعه ی کاربران عزیز قرار داده ایم. آشپزی یا در متون قدیمی خوالیگری، عمل آمادهکردن مواد غذایی برای مصرف است.به کسی که غذا را میپزد، آشپز میگویند.این اصطلاح معمولاً به معنی محدودتری به کار میرود، که اِعمال گرما به غذا برای تغییر شیمیایی طعم، بافت، ظاهر، یا خواص غذایی آن است. وقتی انسان در هزاران سال پیش آتش را کشف کرد، آشپزی ویژگی فرهنگی بسیار رایجی شد. هر کشور برای خود نوع خاصی از آشپزی را دارد که بسیار متنوع و گوناگون است. مثلاً کشورهای آسیای میانه غذاها و طرز پختشان شبیه هم است همینطور کشورهای اروپایی و آمریکایی. امروزه صنعت آشپزی و مدیریت خانهداری به یکی از رشتههای دانشگاهی تبدیل شده است و از موقعیت سنتی خود خارج گشته و زندگی زیبای شما را تحت تأثیر خود گذاشته است.
ثبت ديدگاه