حالا که حرف از کتاب و کسبوکاره، بد نیست بعد از خوندن این مقاله، سری هم به مطلب معرفی استارتاپ های حوزه کتاب و کتابخوانی بزنی. گزارشگر طراحی صنعتی محور اصلی فعالیت خود را اطلاع رسانی به طراحان ایرانی قرار داده تا بتواند بنحو مطلوبی سطح آگاهی و ایجاد فرصت یکسان برای کسب آگاهی تمامی علاقه مندان به حوزه دیزاین را افزایش دهد. باید مطمئن باشید که پیشنهادتان منحصربه فرد است و کاربرنمایتان ارزش قابل توجهی را از محصولتان به دست خواهد آورد. اکنون باید اطمینان پیدا کنید که کاربرنما و ده مشتری بعدیتان میتوانند محصول شما را بخرند. در این بخش درباره اینکه چه کسی تصمیم نهایی را برای خرید محصول اتخاذ میکند و چه کسی از خرید محصول حمایت خواهد کرد مطالبی را خواهید آموخت و با افراد موثری که بر تصمیمات خرید تسلط دارند آشنا خواهید شد. مشتریان چگونه محصولتان را پیدا میکنند و بعد از استفاده از آن پول پرداخت میکنند و درباره محصول شما با دیگران صحبت میکنند.
بیل اولت نویسنده این کتاب تلاش کرده که در هر مرحله از کتاب، با ارائه مثالهای متنوع از ایدهها و کسبوکارهای مختلف، مقصود هر گام را بهتر و واضحتر کرده و خواننده را در درک هر یک از مراحل یاری کند. در اقتصاد سالم هر دو نوع کارآفرینی نیاز است ولی در کتاب راهاندازی کسبوکار، ۲۴ گام برای موفقیت کسبوکارهای نوپا بر کارآفرینی مبتنی بر نوآوری تمرکز شده است. نوآوری ایده، فناوری یا نوعی از مالکیت معنوی مهم است، اما کارآفرینی نیاز به ساخت اختراع ندارد. در واقع اختراعاتی که منتج به ایجاد شرکتهای مبتنی بر نوآوری میشوند، اغلب از جای دیگری آمده اند. این مورد درباره استیو جابز نیز صدق میکند؛ زیرا او اختراعات دیگران را (موس رایانهای زیراکس پارک از معروفترین آنهاست) شناسایی و آنها را به طور مؤثری از طریق اپل تجاریسازی کرد. این امر در مورد گوگل نیز صدق میکند که بیشتر درآمد خود را از طریق ادوردز (سرویس تبلیغات مبتنی بر کلید واژه در صفحات نتایج جست وجو) کسب میکند.
اما زمانی که توجه مشتری را به خود جلب میکنند، رشد صعودی چشمگیر تری دارند. این شرکتها به احتمال زیاد از لحاظ جغرافیایی تنوع کمتری دارند و هرگونه سرمایهگذاری با تزریق پول نیازمند زمان بسیار طولانیتری است. تیل و مسترز، نویسندههای این کتاب پرفروش، تجربههاشون رو از راهاندازی چندین کسبوکار و شرکت موفق باهات درمیون میذارن و همهی نکاتی رو که دونستنشون برای شروع کسب و کار ضروریه بهت گوشزد میکنن. توی هر کدوم از این بخشها تعدادی از اقداماتی که برای شروع کسبوکارت ضروری هستن به تو گفته شده. اکنون زمان آن رسیده است که کل بازار در دسترستان را بازبینی کنید و طرح محصولتان را به گونهای توسعه دهید که محصولتان به جزیرهای تبدیل نشود که به هیچجا راه ندارد.
شما میتوانید با مطالعهی این کتاب با کل فرآیند کارآفرینی آشنا شوید و شانستان را برای ساخت محصولی منحصربه فرد افزایش دهید. این کتاب ۲۴ گام عملیاتی را ارائه میدهد که از مرحله ایدهپردازی تا رساندن محصول و یا خدمت جدید به بازار، کارآفرین را حمایت کرده و راهنمایی میکند. اون توی کتاب 24 گام برای موفقیت کسبوکارهای نوپا همهی اقدامات لازم رو، از ایدهپردازی تا ورود محصول یا خدمت به بازار کار، بهت معرفی و راهنماییت میکنه. وجود مثالهای متعدد از کسبوکارهای نوپایی که با راهبردهای کتاب راه اندازی کسب و کار ، به موفقیت رسیدن؛ دید وسیعی رو در اختیارت قرار میده تا بتونی با یه نگاه منطقی و آیندهنگر، تصمیمهای اساسی برای شروع کسبوکار جدید خودت بگیری. راهحلهایی که با خوندن کتاب 24 گام برای موفقیت کسبوکارهای نوپا بهشون دست پیدا میکنی؛ رویاپردازانه و غیرقابلدسترس نیستن.
«کینوآ» شرکتی کانادایی روباتیکی پشتیبان به نام «جاکو» را به فروش میرساند. هنگامی که «کینوآ» وارد بازار هلند شد اعضای شرکت متوجه شدند مشتریان در صورت خرید این محصول میتوانند تا مبلغ یوروی آن را از بیمه دریافت کنند. اگر محصول بالاتر از این مبلغ قیمتگذاری میکردند باعث میشد که مشتریان مبلغ اضافه را از جیبشان بگذارند که بروز حساسیت بر فرآیند فروش را در پی داشت. با توجه به اینکه محصول «کینوآ» ارزش پیشنهادی قدرتمندی را در اختیار داشت که میتوانست قیمتهای بالاتر را هم توجیه کند اما این کار را نکرد و محصول را به همان قیمت یورو به فروش رساند. این کار باعث شد طول چرخه فروش و هزینه جذب مشتری برای این شرکت به شکل چشمگیری کاهش یابد. در نتیجه «کینوآ» به به سرعت فروش خود را افزایش داد و سهم بازاری را به دست آورد که در صورت تعیین قیمت بالاتر هرگز نمیتوانست به آن دست پیدا کند.
همچنان که فناوری بیشتر و بیشتر به محصول تبدیل میشود، نوآوریهای بیشتری را در مدلهای کسب وکار میبینید که از فناوری به عنوان اهرم افزایش سرمایه استفاده میکنند. هنوز هم موقعیتهای زیادی برای نوآوری فناوری محور در حیطههایی مانند ذخیرهسازی انرژی الکترونیک، قدرت ارتباطات بیسیم و موارد مشابه وجود دارد، اما این تنها تعریف نوآوری نیست. امروزه در جهان، افراد خلاق، نوآور و مبتکر که کارآفرین شناخته می شوند منشأ تحولات بزرگی در زمینه توسعه صنعت، تولید و خدمات شده اند. کشورهای پیشرفته صنعتی به سرعت نقش این افراد را در توسعه اقتصادی کشف کردند و توسعه و ترویج فرهنگ کارآفرینی را در برنامه های آموزشی و توسعه ای خود قرار دادند. بدون شک میتوان گفت که مشتری هدفتان گروه تصمیمگیری دارد که متشکل از چندین نفر است.
اون همهی مهارتهایی رو که برای شروع یک استارتاپ احتیاج داری، بهت یاد میده و قدم به قدم همراهیت میکنه تا به هدف نهایی خودت برسی. فهرستی از مطالبی که قراره در ادامه بخونی، برات آماده کردم؛ تا با کلیک روی هر قسمت، مستقیم به همون بخش بری. کتابها در اپلیکیشن کتابراه با فرمتهای epub یا pdf و یا mp3 عرضه میشوند.
زیپ کار نیازی به درک پیچیدگیهای فناوری خود برای موفقیت ندارد، اما درک آنچه برای مشتریان به معنی مصرف مشترک است، برای زیپکار اهمیت دارد. مشکل بیکاری و حادتر شدن آن در دهه ۱۳۸۰ موجب شد که در زمان تدوین برنامه سوم توسعه، به موضوع توسعه کارآفرینی توجه شود. در ادامهی این مطلب قراره، علاوهبر معرفی کتاب 24 گام برای موفقیت کسبوکارهای نوپا ، با بیل اولت نویسندهی این کتاب آشنات کنم و چندتا دیگه از کتابهایی که خوندنشون به کمکت میاد، بهت معرفی کنم. کتاب راه اندازی کسب و کار (Disciplined Entrepreneurship) با رویکردی سیستماتیک گامهای عملیاتی مهمی را در جهت تاسیس کسبوکارهای نوپا برداشته است. توصیههای کاربردی این کتاب نتیجه چندین سال تجربە و مشاوره بیل اولت در دانشگاه MIT است و در قالب 24 گام از مرحلە ایدهپردازی تا به ثمر رسیدن محصول، کارآفرین را هدایت و همراهی مینماید.
تا این گام مراحل مهمی را پشت سر گذاشتهاید تا تعیین کنید آیا امور مالی کسب وکارتان به خوبی عمل میکند یا نه؟ این تحلیل به شما کمک میکند تا به جذب مشتری بیشتر پرداخته و سعی در کم کردن هزینههای جذب باشید. برای دریافت کتاب راه اندازی کسب و کار و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتابها و نظرات کاربران درباره کتابها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید. موضوع کارآفرینی به ویژه در عصر حاضر با ورود کسبوکارهای نوپا (استارت آپها) شکل جدیدی به خود گرفته است. به همین دلیل لزوم کتب و منابعی که در جهت تقویت و بهبود این فضا گام بردارند، مهم و حیاتی به نظر میرسد. این کارآفرینان معمولن به صورت گروهی و با کمک فناوری، پردازش، مدل کسبوکار یا نوآوری دیگر به ایجاد کسبوکاری جدید میپردازند که به آنها مزیت رقابت قابل توجهی در مقایسه با سایر شرکتها موجود میدهد.
آنها بیش از آنکه علاقهمند به کنترل باشند، به خلق ثروت علاقه دارند و اغلب به منظور حمایت از برنامههای رشد بلندپروازانه خود، مجبور به فروش سهام شرکت میشوند. پاداش کسبوکار برای بنیانگذاران در درجه اول در قالب استقلال شخصی و جریان نقدی حاصل از کسبوکار است. زمانی که پول مورد نیاز این کسبوکار فراهم شود، به سرعت سبب افزایش درآمد میشود. غالبن این کسبوکارها خدماتیاند یا فروشندگان محصولات شرکتهای دیگرند و تمرکز آنها بر بازارهای محلی عامل کلیدی متمایز کننده است. اکنون حس خوبی در مورد محصول یا خدماتمان داریم، اما باید محدودیتها و موانع را نیز مشخص کنیم. حال از این مرز فراتر رفته و حداقل محصول قابل پذیرشی را که مشتری برای آن پول پرداخت خواهد کرد معرفی میکنیم، اما همچنان کارکرد محصول را در سادهترین حالت ممکن نگه میداریم تا بتوانیم ریسکها را نیز کاهش دهیم.
ثبت ديدگاه