شاید بهخاطر مسئولیتهاست؛ همهٔ فشارهایی که روزانه ما را خفه میکنند. علت هرچه باشد، نتیجه این است که دو برابر کار میکنیم ولی نیمی از حقوق سابق را داریم چون حقوقمان تغییری نکرده است. سهل گرایی چارهای بهشدت لازم برای فرهنگ فرسودگی شغلی است. به ما یاد دادهاند که هرچه هدف مهمتر باشد، برای رسیدن به آن باید سختتر تلاش کنیم و این به فرسودگی و خستگی میانجامد. گرک مککیون در این کتاب بهطرز ماهرانهای این معادله را بههم میزند و میگوید که هرچه کاری برای ما مهمتر باشد، باید با راحتی بیشتری به سراغش برویم و انجامش دهیم.
برای دستیابی به جریان، مک کیون پیشنهاد می کند فعالیت هایی را شناسایی کنید که هم چالش برانگیز و هم لذت بخش هستند و هم با مهارت ها و نقاط قوت ما مطابقت دارند. او همچنین خوانندگان را تشویق میکند که حواسپرتیها را حذف کنند و محیطی ایجاد کنند که از تمرکز و تمرکز حمایت کند. سهل گرایی، مسیر تنبلی نیست؛ مسیر هوشمندانه است. ولی حتماً نباید در آینده از کارهای ضروری لذت برد. ما فقط زمان تأخیر بین کار و رضایت را کم کرده و به این منظور فعالیت ضروری را با پاداش تلفیق میکنیم.
گرگ در شرکت هایی از جمله اپل، گوگل، فیس بوک، سیمنتک، توییتر و… تدریس کرده. اثر دیگر او کتاب اصلگرایی است که توسط نشر میلکان ترجمه شده و به چاپ رسیده است. شما در دورانی زندگی میکنید که فرصتهای زیادی پیش رو دارید؛ ولی زندگی مدرن مانند کوهنوردی در ارتفاع بالاست. ذهنتان خوب کار نمیکند و انگار مِهگرفته است. هوا رقیق است و احساس میکنید حتی سه سانتیمتر پیشرفتن هم به طرز عجیبی خستهکننده است. شاید این حال بهدلیل ترس بیپایان و نبود قطعیت در مورد آینده باشد.
این کتاب در ایران و توسط نشر میلکان ترجمه و چاپ رسیده است. کتابها در اپلیکیشن کتابراه با فرمتهای epub یا pdf و یا mp3 عرضه میشوند. پس از تحویل کتاب حتما از طریق انتهای سایت قسمت پیشنهاد و انتقادات نظر خود را ثبت کنید. خرسند می شویم ما را در شبکه اجتماعی ذوزنقه بوک نیز همراهی کنید. استفاده از مطالب فروشگاه کتابسرای بُشریٰ فقط برای مقاصد غیرتجاری و با ذکر منبع بلامانع است.
اغلب ما انسانها، طوری برنامهریزی شدهایم که باور کنیم مسیر موفقیت با کار زیاد و بیوقفه هموار میشود. اینطور فکر میکنیم که اگر میخواهیم عملکردی فراتر از حد انتظار داشته باشیم، باید بیش از حد تلاش کنیم، بیش از حد فکر کنیم و بیش از حد کار کنیم. گویی اگر دائما خسته نباشیم، به اندازهی کافی تلاش نمیکنیم و انسان خوبی نیستیم. مک کیون علاوه بر “اسانسیالیسم” برای نشریاتی مانند هاروارد بیزینس ریویو و نیویورک تایمز نیز مقالاتی نوشته است. او همچنین یک سخنران مکرر در کنفرانس ها و رویدادها است، جایی که او بینش خود را در مورد رهبری، بهره وری و تعالی به اشتراک می گذارد. پس اولین گام به سمت تسهیل کارها این است که انباشتهها را در ذهن و قلبمان پاک کنیم.
نیازی نیست هزینه سهم بیشتر داشتن و نقش بیشتر ایفاکردن، از دست دادن سلامت روح و جسم باشد. وقتی مدیریت کارهای ضروری بسیار دشوار میشود، میتوانید آنها را رها کرده یا راه آسانتری را پیدا کنید. اگر جوابتان به هرکدام از این سؤالات مثبت است پس کتاب سهل گرایی برای شما نوشته شده. مک کیون با بیان حکایات شخصی، مطالعات موردی و یافتههای پژوهشی در این کتاب، درک مفاهیم را برای خوانندگان راحتتر میکند.او نهایت تلاش خود را کرده است تا مباحث کتاب مبتنی بر زندگی در دنیای واقعی باشد. نوشتههای او جذاب و قابل دسترس است و مفاهیم پیچیده را برای درک و استفاده در زندگی آسان میکند.
شاید بهخاطر مسئولیتهاست؛ همهی فشارهایی که روزانه شما را خفه میکنند. علت هرچه باشد، نتیجه این است که دو برابر کار میکنید ولی نیمی از حقوق سابق را دارید چون حقوقتان تغییری نکرده است. این کتاب با پرداختن به این تصور غلط رایج شروع میشود که موفقیت باید از تلاش بیوقفه حاصل شود. مک کیون این باور را به چالش میکشد و از رویکردی هوشمندانهتر و استراتژیک به کار دفاع میکند. او مفهوم «وضعیت بدون تلاش» را معرفی میکند، ذهنیتی که در آن افراد سادهترین و سرراستترین راه را برای دستیابی به اهداف خود پیدا میکنند. کتاب سهل گرایی میگوید که به منظور پیشبرد چیزهایی که برایمان اهمیت دارد، به روشی کاملا جدید برای کارکردن و زندگی کردن نیاز داریم.
ثبت ديدگاه