در کتابراه برای همه سلیقه‌ها از داستان، رمان و شعر تا روانشناسی، تاریخی، علمی، موفقیت و… اپلیکیشن کتابخوان کتابراه برای اندروید، IOS و ویندوز در دسترس است. مهم‌ترین بازیگر حامی این دیدگاه در تاریخ و شاید تنها بازیگر آن ادیان توحیدی هستند. ادیان معتقد به تک خدایی در برابر تمام صفوف مخالف، از وجود خدا و خلق ماده و جهان توسط او حمایت می‌کنند. به رغم وجود تفاوت‌های بسیار بین مذاهب مسلمان، مسیحی و یهود، هر سه دین در خصوص مسئله‌ی وجود ازلی خدا و خلق ماده دارای دیدگاهی واحد هستند. این ادیان با تکیه بر کتاب‌های مقدس خود به تبیین این دیدگاه می‌پردازند.

خلق ماده برای اهدافی معین و ایفای نقش آن به عنوان ماده خام طراحی خدا با استفاده از قوانین نهادینه شده در آن، با تکیه بر داده‌های برهان طراحی بیشتر و بهتر فهمیده می‌شود. دلایل بیگ‌بنگ، قوانین ترمودینامیک، برهان فلسفی و «برهان طراحی» در خصوص خلق جهان از نیستی، قدرت خود را یکپارچه می‌کنند. جانر تاسلامان ، مقاطع دبستان و دبیرستان را در استانبول -شهری که در آن متولد شده بود- به پایان رسانید. با این حال، از همان دوران کودکی علاقه‌ی عجیبی به علوم طبیعی نشان می‌داد. جانر تاسلامان، تحصیلات دانشگاهی خود را در رشته‌ی جامعه‌شناسی در دانشگاه بغازیچی به پایان رساند. در حین تحصیل در دانشگاه در حوزه‌هایی چون انسان‌شناسی، جامعه‌شناسی دین و جامعه‌شناسی علم به پژوهش می‌پرداخت.

به عبارتی نویسنده‌ی کتاب بیگ بنگ، فلسفه و خدا، پذیرش دیدگاه‌های علمی را لزوماً در تضاد و تناقص با باور‌های الهی نمی‌داند و بلکه معتقد است درنهایت ریشه‌ی تمامی علوم در راستای اثبات سرمنشأ خلقت یعنی خداوند حرکت می‌کنند. پروفسور جانر تاسلامان ، نویسنده و فیلسوف علم سرشناس جهان اسلام است که دیدگاه های قابل توجهی در خصوص رابطه نظریه های علمی با جهان بینی انسان ارائه کرده است. پژوهش های وی هم چنین، در بین فلاسفه علم جهان غرب نیز تا حدودی شناخته شده است. جانر تاسلامان به ارتباط تنگاتنگ حوزه های علم، دین و فلسفه باور دارد و حقایق این حوزه ها را جدا از یکدیگر نمی داند. به این ترتیب، استدلال می کند در صورت تناقض بین این حوزه ها، پای دین، علم و یا فلسفه پردازی نادرست در میان است.

پیش‌تر شاهد طراحی و نظم‌بخشی هوشمندانه پروتون‌ها، الکترون‌ها، نوترون‌ها، کوارک‌ها و نیروی هسته‌ای نیرومند حاکم بر ماده، نیروی الکترومغناطیس، نیروی هسته‌ای ضعیف، نیروی گرانش و … بودیم. تمامی قوانین بیوشیمیایی، شیمیایی و فیزیکی در ماده نهادینه است. استفاده از این قوانین در راستای اهداف مشخص و تشکیل نظم جهان، نشان از طراحی این قوانین دارد. طراحی زیرساخت‌های ماده، قدرت‌های حاکم بر ماده و قوانین علمی نهادینه شده در ماده نشان از طراحی و خلقت خود ماده دارد. ماده به منزله عنصر ازلی و ابدی مورد استفاده خدا در آفرینش نیست. ماده اگر عنصری خلق شده نمی‌بود، در آن صورت آن چنان که دلیل طراحی نشان می‌دهد، در خدمت اهداف الهی قرار نمی‌گرفت و این‌چنین لباس خدمتکاری پر مرحمت را به تن نمی‌کرد.

با استناد به برهان طراحی، خدا به عنوان وجودی شکل‌دهنده، هوشمند، آگاه و قدرتمند تعریف می‌شود که هر آنچه که اراده کند را به سرانجام می‌رساند. بر این اساس، خداوند قدرتی است که در تک تک مراحل جهان حضوری فعال دارد و بر همه چیز حاکم است. طراحی جهان از سوی خدا، تمامی این صفات الهی را پایه‌گذاری می‌کند. برهان طراحی علاوه بر پایه‌گذاری این صفات در عین حال، ویژگی آفریننده بودن خداوند را نیز در بر می‌گیرد. در ادیان توحیدی، قدرت و عظمت خدا، اساسی‌ترین مفهوم به شمار می‌آید. از این رو، تمام ایضاحات ناسازگار با عظمت و قدرت خدا رد می‌شوند و توضیحاتی که در جهت نسبت دادن عیب و نقص به خدا باشند، پس زده می‌شوند.

می‌خواهم توجهتان را به چهار ادعای بسیار مهم ادیان توحیدی جلب کنم؛ چرا که این چهار نکته از دیدگاه بیگ‌بنگ، بسیار حائز اهمیت است (همچنان که در صفحات پیش‌رو به صورت تفصیلی مورد بحث قرار خواهد گرفت). بررسی این چهار ادعا به این سؤال که آیا ادیان توحیدی در این تفاوت دیدگاه فاحش با نظام‌های فکری دیگر محق هستند یا نه، پاسخ خواهد گفت. حکمیت درستی یا نادرستی این چهار ادعا را بیگ‌بنگ به عهده خواهد گرفت و در صفحات پیش‌رو به قضاوت خواهد نشست. پس از مطرح شدن الگوی بطلمیوس، این الگو بیش از 1500 سال از سوی جمعیت‌های بسیاری و در رأس آن جوامع مسیحی طرفدار پیدا کرد و به عنوان اساس نجوم‌شناسی شناخته شد. به دلیل تأیید درستی این نظریه‌ی نجوم‌شناسی از سوی کلیسا، این الگو به منزله‌ی دیدگاه رسمی مسیحیت پذیرفته شد؛ تا جایی که مخالفت با تصمیم کلیسا در این مورد، مصداق بارز مخالفت با خدا قلمداد می‌شد. از همین رو، الگوی جهان بطلمیوس و ارسطو- به اندازه‌ای که حتی از تصور خود آن‌ها هم خارج بود- مورد پذیرش عموم قرار گرفت.

برای دریافت استعلام دقیق قیمت و موجودی محصول، فرم زیر را بنویسید و ارسال کنید. 170,000 تومان قیمت اصلی 170,000 تومان بود.46,000 تومانقیمت فعلی 46,000 تومان است. آفرینش جهان با گذشت از مراحل معین و طی تحول چند مرحله‌ای به وقوع پیوسته است. کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند. تومان140,000 قیمت اصلی تومان140,000 بود.تومان51,000قیمت فعلی تومان51,000 است.

تا کنون دو کتاب بیگ بنگ، فلسفه و خدا با ترجمه رامین کریمی ثالث و کوانتوم، فلسفه و خدا با ترجمه شیما حاجی حسینی از سوی انتشارات سایلاو منتشر شده است. نویسنده‌ی کتاب بیگ بنگ، فلسفه و خدا، تلاش می‌کند تا مبانی نظریه‌ی انفجار بزرگ را باردیگر از ابتدا شرح دهد و جزئیات آن را مرحله‌به‌مرحله با دلایل منظقی و دیدگاه عقلانی بسنجد. او از طرف دیگر و با همین روش، عقاید باورمندان به وجود خدا را بررسی می‌کند و درنهایت این دو مسیر تحقیقاتی را در فضای قیاس با یک‌دیگر قرار می‌دهد. هدف نویسنده‌ی کتاب بیگ بنگ، فلسفه و خدا، از این سلسله‌ی تحقیقات، صحت‌سنجی میان تئوری بیگ‌بنگ و معتقدان به وجود خداوند و پی بردن به وجوه اشتراک و افتراق میان این دو دیدگاه است. اما ایده‌ی اولیه‌ی کتاب بیگ بنگ، فلسفه و خدا، از کجا شکل می‌گیرد؟ درست در سال‌های میانی قرن بیستم میلادی بود که با به میان آمدن یک تئوری تازه در دنیای فیزیک و اخترشناسی، جهان علوم با انفجار بزرگی رو‌به‌رو شد.

تئوری بیگ‌بنگ یا همان انفجار بزرگ خیلی سریع تیتر اصلی خبر‌های سراسر دنیا را به خود اختصاص داد؛ نظریه‌ای که سرمنشأ و آغاز هستی را به یک انفجار کیهانی در میلیون‌ها سال نوری گذشته نسبت می‌داد. اما چالش و اختلاف بزرگ در نظریه‌ی بیگ بنگ از جایی شروع می‌شد که با پذیرش چنین دیدگاهی و با قبول کردن این که سرآغاز آفرینش از یک انفجار کیهانی شکل گرفته، به‌ظاهر بسیاری از باور‌ها و اعتقادات کهن نسبت به وجود خداوند زیر سوال می‌رفت. با ورود نظریه جنجال‌برانگیز بیگ بنگ، جهان ادیان و الهیات به کدام سمت‌وسو خواهد رفت؟ جانر تاسلامان محقق دنیای علم در اثر ویژه‌ی خود کتاب بیگ بنگ، فلسفه و خدا سعی می‌کند به این سوال پرمناقشه پاسخ دهد. او همچنین در این پژوهش منحصر‌به‌فرد قصد دارد درستی یا غلط بودن این تئوری را به‌ویژه از دیدگاه باورمندان به وجود خدا بررسی کند و درنهایت به یک نتیجه‌گیری منطقی میان خلقت هوشمندانه یا آفرینش تصادفی برسد. او همچنین تلاش می‌کند تا به مجموعه‌ای از پرسش‌های فلسفی درباره‌ی این نظریه پاسخ دهد و برای بررسی این مقوله، عینک دلیل و برهان بر چشم بگذارد.