کتاب جم به عنوان یکی از قدیمی ترین فروشندگان کتاب در زمینه کتب کمک آموزشی و فیلم های آموزشی، کمک درسی و کنکور، کتب عمومی، کتب کودک و بازی های فکری با نزدیک به دو دهه فعالیت تاسیس گردیده است. به محض ورود به سایت کتاب جم با دنیایی از کتاب ها و فیلم های آموزشی روبرو میشوید و میتوانید با بالاترین تخفیف اقدام به خرید محصولات نمایید. علاوه بر آن، نیوتن پدیده‌ی شکست نور(خم شدن نور در برخی مواد، مانند آب) را تأثیر محیط واسطه در جذب ذرات نور و افزایش سرعت آن‌ها تعبیر کرد. بی‌گمان اگر در یک روز آفتابی قدم بزنید، خواهید دید که لبه‌های سایه‌ی شما صاف هستند، درحالی‌که اگر نور خورشید متشکل از امواج باشد، لبه‌ی سایه‌ی شما مات و محو خواهد بود. مدل نیوتن، نظریه‌ی پیشتاز درباره‌ی نور شد؛ اما مورد قبول همه قرار نگرفت.

«لوییزا گیلدر» (Louisa Gilder) در کتابی تحت عنوان The Age of Entanglement از زبان دانشمندانی که در زمینه درهم‌تنیدگی کار کردند و با نوشتار محاوره‌ای بین آن‌ها، این پدیده را به زبانی ساده توضیح داده است. اگرچه این کتاب، معادلات زیادی دارد، اما ساسکیند آن‌ها را به سادگی هر چه تمام‌تر توضیح می‌دهد. یک بررسی عالی در مورد درهم تنیدگی در حوزه‌ی اپتیک کوانتومی است. زیلینگر یک شخصیت علمی برجسته در این زمینه است (معمولا نام او همیشه به عنوان نامزد جایزه نوبل بعدی فیزیک در میان حدس و گمان‌ها به چشم می‌خورد). این کتاب از آن جهت بسیار جذاب است که خواننده با نگاه کردن به داده‌های واقعی می‌تواند همبستگی‌های شبح‌وار درهم تنیدگی را از اندازه‌گیری‌ فوتون‌های قطبیده مشاهده کند. هر کتابی که نیاز دارید و به ذهن شما خطور میکند را میتوانید از فروشگاه کتاب جم با تخفیف ویژه بخرید.

گاهی اوقات، به نظر می رسد که روایت با آرزوی به هم زدن هر داستان سرگرم کننده، حکایت و نقل قول معروف پیش می رود. با این حال، شکی در مهارت نویسنده در قابل دسترس ساختن مجادلات فلسفی داستانش، به ویژه مناظرات بین بور و انیشتین وجود ندارد. از نظر بور، فیزیک این نبود که بفهمد طبیعت چیست، بلکه درباره آنچه می توان در مورد آن گفت بود. او معتقد بود که دنیایی عینی وجود دارد و وظیفه دانشمندان است که آن را توصیف کنند. برای دریافت کتاب دنیای کوانتوم و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید. در این مطلب، کتاب‌های مختلفی در زمینه‌های مختلف فیزیک کوانتوم برای افراد مبتدی تا پیشرفته معرفی کردیم.

در پایان «کوانتوم»، کومار نتیجه آزمایش را توصیف می‌کند که من آن را فاش نمی‌کنم، هرچند فکر می‌کنم منصفانه است که بگوییم این احساس را به ما می‌دهد که داستان مکانیک کوانتومی هنوز به پایان نرسیده است. «نظریه‌ی کوانتومی، ریشه در بحث های شدید و طولانی درباره‌ی ماهیت نور دارد. در اواخر قرن هفدهم این سوال که نور از ذرات ساخته شده است یا از امواج، بر علم سایه انداخته بود. در سال ۱۶۷۸ میلادی (۱۵۰۷ ه.خ) دانشمند هلندی، کریستین هویگنس این فرضیه را مطرح کرد که نور به صورت موج منتشر می‌شود. او براساس دیدگاه‌هایی که پیشتر توسط رنه دکارت ارائه شده بود، به این نتیجه رسید. کتاب دنیای کوانتوم نوشته‌ی گروه نویسندگان مجله‌ی نیوساینتیست به سرویراستاری آلیسون جرج برای علاقه‌مندان به فیزیک، نجوم، زیست‌شناسی و ریاضیات کتابی خواندنی و جذاب است.

در واقع، علم کوانتوم شکاف‌های ایجاد شده در دانش فیزیک را می‌بندد و به ما تصویر کاملی از جهان ارائه خواهد کرد. این کتاب، مقدمه‌ای درباره‌ی مفاهیم و روش‌های فیزیک کوانتومی است که با خواندن آن، دانشجویان درک خوبی از فیزیک هسته‌ای، اتمی، ملکولی و حالت جامد پیدا خواهند کرد. این کتاب، به کمک تصاویر و تمرینات، به سوالات جالب و مهمی از جمله «چه چیزی ماده را کنار هم نگه می‌دارد؟» و «الکترون‌ها چگونه داخل جامدات حرکت می‌کنند؟» پاسخ می‌دهد. این نظریه‌پرداز آلمانی، ماکس پلانک بود که برای اولین بار این ایده را ارائه کرد که انرژی اساساً دانه‌دار است. در عوض، پلانک پیشنهاد کرد، انتقال انرژی تنها در تکه‌های مجزا صورت می‌گیرد که او آن را «کوانتا» نامید. او که متفکری عمیقاً محافظه‌کار بود، هرگز با این تصور که آن را «فرضی کاملاً رسمی» می‌دید راحت نبود، و وقتی آلبرت انیشتین جوان پیشنهاد کرد – در آنچه او تنها سهم انقلابی‌اش در علم می‌دانست – متقاعد نشد.

فیزیک کوانتومی ما را به مرزهای هر‌آنچه دربارهٔ فیزیک می‌دانیم، می‌برد. با توجه به علاقه‌ی دیراک به نسبیت و شهرت روزافزون او در مقام فیزیکدان کوانتومی، دیگر نمی‌شد از جستجوی شکل کاملاً نسبیتی نظریه‌ی کوانتومی نو صرف‌نظر کرد. در گردهمایی سولوی در اکتبر 1927 این موضوع را با بور مطرح کرد و از او شنید کلاین قبلاً این مسئله را حل کرده بوده است. دیراک می‌خواست توضیح بدهد معادله‌ی کلاین رضایت‌بخش نیست اما سخنش با اعلام آغاز سخنرانیی که برای شنیدنش گرد آمده بودند قطع شد. مجموعه فرادرس در تولید و محتوای آموزشی خود اقدام به تهیه فیلم آموزش مکانیک کوانتومی – مرور و حل تست برای دانشجویان سال دوم و سوم علوم پایه رشته‌های فیزیک و شیمی کرده که این مجموعه آموزشی از شش درس تشکیل شده است. نویسنده این کتاب «جی جی ساکورایی» (J. J. Sakurai) فیزیک‌دان نظری در زمینه ذرات بنیادی و متولد توکیو است.

برای آشنایی بیشتر با فیزیک کوانتوم، دیدن این دوره آموزشی توصیه می‌شود در درس یکم این مجموعه آموزشی مبحث‌های تابش جسم سیاه، مدل موج دوبروی، اصل عدم قطعیت و بسته موج تدریس می‌شود. پس از دیدن درس یکم این فیلم آموزشی، درک عمیق‌تری از جسم سیاه و مفاهیم مرتبط با آن خواهید داشت. نویسنده این کتاب، «کنس فورد» (Kenneth W. Ford)، با زبانی ساده، روان و واضح قوانین مختلف و نظریه‌های توصیف کننده رفتار ذرات ریزاتمی را توضیح داده است. در این کتاب سعی شده است به بیشتر پرسش‌های شما در زمینه فیزیک کوانتوم پاسخ داده شود. علاوه بر نظریه‌ها، معادله‌های ساده شده و مثال‌های متنوع و نمودارهای بسیار خوبی برای درک بهتر فیزیک کوانتوم در این کتاب به نمایش درآمده است.

نخست درستی و دقت علمی است، دیگری گزیدگی و گستردگی موضوعات است و سومین ویژگی آن طبقه‌بندی بسیار خوب است. 259,000 تومان قیمت اصلی 259,000 تومان بود.249,000 تومانقیمت فعلی 249,000 تومان است. دیراک پس از مکالمه‌ی کوتاه با بور متقاعد شد یافتن راه‌حل مسئله امری فوری است. مباحث مربوط توابع موج در فضای هیلبرت و عملگرها در درس دوم آموزش داده شده است. در درس سوم با حل مسائل مربوط به دره آزاد، ذره در جعبه، سد پتانسیل و نوسان‌گر هماهنگ آشنا می‌شوید. اندازه حرکت زاویه‌ای را در درس چهارم و اتم هیدروژن را در درس پنجم فرا خواهید گرفت.

این کتاب ۸۶ صفحه‌ای، توسط جرید هندیریکس نوشته شده که کتاب «نجوم برای مبتدیان» را نیز نگاشته است. این کتاب، راهنمایی مختصر برای مرور موضوعاتی است که به زندگی روزمره مرتبط‌‌اند؛ از معادلات و کاربردهایشان تا نظریه‌ی پراکندگی و نمادهای برداری، اندازه حرکت زاویه‌ای و بنیان‌های فیزیک کوانتومی. این کتاب توسط استیون هولزنر نوشته شده که بیش از ۱۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است. وی عضو موسسه تکنولوژی ماساچوست (MIT) و همچنین دانشگاه کورنل بوده است. جیم باگوت (Jim Baggott) در کتاب سرگذشت کوانتوم (The Quantum Story) مسیر طولانی‌ای که این علم طی کرده را بسیار ساده توضیح می‌دهد و چگونگی تکامل آن را با روایتی جذاب بازگو می‌کند.