فروید هنگام تحصیل علاقه خاصی به عصب شناسی پیدا کرد و بعدا در بیمارستان عمومی وین در رشته آسیب شناسی عصبی آموزش دید. در سال 1885 ، فروید به پاریس سفر کرد تا در بیمارستان Salpêtrière نزد ژان مارتین شارکو ، متخصص مغز و اعصاب مشهور که در حال مطالعه هیپنوتیزم و هیستری بود ، تحصیل کند. فروید از کار شارکو بسیار متأثر شد ، و پس از بازگشت به وین شروع به استفاده از هیپنوتیزم در کار بالینی خود با بیماران کرد.این کتاب به شما کمک خواهد کرد که از شر روانشناسی زرد رهایی یابید و شناخت خوبی نسبت به مختصات ذهن و ناخواداگاه بدست آورید. درواقع انسان‌ها در خواب‌هایشان، کارهایی انجام می‌دهند که در واقعیت آن‌ها را پنهان می‌کنند. این روانشناس اتریشی از تحلیل خواب‌های بیمارانش، برای شروع تکنیک تداعی آزاد استفاده می‌کرد.

کتاب‌های او موضوعات مختلفی را به شیوه‌ای فلسفی با تأکید بر ارتباط آن با زندگی روزمره بررسی می‌کند. اساس موفقيت در دانشگاه، كسب و كار، رهبري، روابط شخصي و هر كار ديگر تفكر است، خواه به شكل شم، ارزش‌ها، تصميم‌گيري‌، حل مسئله يا خلاقيت، تمامشان شكلي از تفكر است. بنابراين تعجبي ندارد كه تفكر به نحو مؤثرتر كليد موفقيت دانش‌آموزان، متخصصان، مديران كسب و كار، هنرمندان، نويسندگان، سياستمداران و همة ما در زندگي روزمره است. يعني همراه شدن با ايده‌هاي خلاقانه‌تر، رويارويي با مسائل پيچيده، يافتن روش‌هاي جديد حل مسئله، آگاه شدن از احتمالات نهفته و عمل كردن. اين شگفت‌انگيز است كه روش‌هاي بنيادي تفكر به شكل روشن‌تر، خلاقانه‌تر و مؤثرتر اساساً در تمام عرصه‌هاي زندگي يكسان است.

در سال ۲۰۰۸ او یکی از اعضای هیئت مؤسس یک سازمان جدید آموزشی با نام مدرسه زندگی بود. تنوع کتاب‌ها فوق‌العاده‌ست و همیشه می‌تونم کتاب مورد نظرم رو پیدا کنم. شما سفارش میدین و ما اگر کتاب رو داشتیم یا تونستیم پیدا کنیم، شرایط خرید کتاب رو براتون فراهم می‌کنیم. شما می توانید با ثبت نظر و امتیاز خود ما را در بهبود محصولات یاری رسانید .

اگر روانکاوی کار تعبیر را در طی روزهای بعد ادامه دهد، خوابهای جدیدی در این زمینه روی خواهند کرد و زمانی که وی بتواند نخستین خواب را به مرحله نهایی تجزیه و تحلیل برساند اینان مجبورند به کناری گذارده شوند. ایران یا پارس از بدو پیدایش کشوری چند زبانه ، چند قومی و دارای آیین‌های مختلفی بود . ایران امروز نه تنها زبان فارسی نو بلکه تعداد زیادی از دیگر زبان‌های ایرانی مانند کُردی ، بلوچی ، لری ، و مازندرانی را نیز در خود جای داده است . ترک زبانان آذربایجان در شمال غرب ایران و اعراب ساکن در امتداد ساحل خلیج فارس و خوزستان در جنوب غرب از اکثریت برخوردارند . اصطلاح پارس وقتی صحیح است که شامل تمام جماعات ایرانی شود ، به ویژه کردها و آذری‌ها که در واقع اخلاف مادهای باستان هستند .

برای دریافت کتاب اصول روانکاوی بالینی و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید. کتاب اصول‌ روانکاوی‌ بالینی به مکانیسم‌های دفاعی گوناگونی می‌پردازد که خود (ایگو) برای مدیریت خواسته‌های نهاد (اید) و فراخود (سوپرایگو) از خود نشان می‌دهد. فروید همچنین تکنیک‌های مورد استفاده در درمان روانکاوی، مانند تداعی آزاد، تفسیر و تحلیل انتقال، و انتقال متقابل را تشریح می‌کند. او برای روشن کردن نظریات خود، طیفی از مطالعات موردی را مثال می‌زند که نمونه‌هایی واقعی از نحوه‌ی استفاده از اصول روانکاوی در درمان را در اختیار خواننده قرار می‌دهد. این پزشک و عصب‌شناس اتریشی، با بنا نهادن دانش روان‌کاوی، دریچه‌ای نو به سوی ذهن انسان باز کرد. نظریه‌های او درباره ناخودآگاه، میل جنسی و سایر مفاهیم، انقلابی در دنیای روانشناسی ایجاد کرد و این علم را متحول ساخت.

او در سال 1938 به منظور فرار از چنگ نازی ها، اتریش را ترک گفت و در سال 1939 در بریتانیا از دنیا رفت.زیگموند فروید با ابداع روشی کاملا جدید در فهم شخصیت انسان، جزو تأثیرگذارترین و جنجال برانگیزترین شخصیت های قرن بیستم میلادی به حساب می آید. روانکاوی نوعی رویکرد در روان‌شناسی است که زیگموند فروید آن را پایه‌گذاری کرد. این رویکرد برای اطلاع از ضمیر ناخودآگاه، کشف احساسات سرکوب‌شده و تفسیر الگوهای عاطفی ریشه‌دار است. فروید عقیده داشت که مشکلات روان‌رنجوری یا نِوْروز، محصول تعارضاتی است که در مرحله‌ی رشد کودکی ایجاد شده‌اند. احتمالاً ذهن بسیاری از افراد بعد از شنیدن کلمه‌ی تعارضات دوران کودکی، به‌سمت «عقده‌ی ادیپ» برود.

کتاب اصول روانکاوی بالینی کاملترین و دقیق ترین ارائه تئوری روانکاوی فرآیندهای عصبی را ارائه می دهد. کسانی که به دنبال ساده سازی مشکلاتی هستند که در آن سر و کار دارند ، در این کتاب ناامید خواهند شد. کسانی که تفکر علمی را ترجیح می دهند مفاهیم این کتاب را درک می کنند. او از نظر آکادمیک عالی بود و علاقه وافری به ادبیات ، زبانها و هنرهایی داشت که تأثیر عمیقی در تفکر او درباره ذهن انسان داشت. فروید علاقه زیادی به تحقیقات پزشکی و علمی پیدا کرد و به ادامه تحصیل در رشته پزشکی در دانشگاه وین رفت.

کسانی که در این چند دسته قرار ندارند و می‌خواهند درباره‌ی نظریات فروید بیشتر بدانند، می‌توانند به کتاب‌های ساده‌تری که درباره‌ی زیگموند فروید نوشته شده‌ مراجعه کنند. موضوع بخش دیگری از کتاب بررسی نقدهایی است که بر نظریه‌های روان‌کاوی وارد می‌شود. فروید انتقادات مختلف بر نظریات روانکاوی را می‌پذیرد و به برخی از نظریات خود پاسخ می‌دهد یا آن‌ها را اصلاح می‌کند. باید بدانیم که زیگموند فروید بنیانگذار روانکاوی بود و در طول فعالیت علمی فوق‌العاده‌ی خود، نظریه‌های پیشگامانه‌ای درباره‌ی ماهیت و عملکرد ذهن انسان مطرح کرد. دیدگاه‌هایی که تأثیر منحصربه‌فردی بر روانشناسی و فرهنگ غربی، به طور کلی، داشت.

ما با مطالعه‌ی کتاب می‌توانیم پیشرفت نظریه‌ی روانکاوی را از ابتدای پیدایش تا شکل پالایش‌شده‌ی آن در زمان فروید دنبال کنیم. وقتی به مشاوره، روانشناسی و روانکاوی فکر می‌کنید، اولین نامی که به ذهنتان می‌آید چیست؟ پاسخ بسیاری از افراد به این پرسش، نام زیگموند فروید (Sigmund Freud) است. او که به‌عنوان پدر علم روانکاوی شناخته می‌شود، اغلب با مبل‌های چرمی، سیگار برگ، تمایلات جنسی و… به خاطر می‌آید. اما فروید فراتر از نگاه مردم، نظریاتی دارد که امروزه نیز در جامعه‌ی روان‌شناسی از آن‌ها استفاده می‌شود. شاگردان فروید مانند آدلر و یونگ در آرای او بازنگری کرده‌اند و آن‌ها را مورد تأمل قرار داده‌اند. بااین‌همه فروید هنوز هم در علم روان‌شناسی جایگاه ویژه‌ای دارد و کسانی که وارد این حرفه می‌شوند، باید با آرا و عقاید فروید آشنایی داشته باشند.