بسیاری از آنان رو به درون معبد علم آورده‌اند تا فرصتی به دست آرند و هنرمندی خاص خویش را به نظر برسانند. چنین بود که جنگ سرد بین دو قدرت بزرگ جهانی، ایالات‌متحده آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی آغاز شد و ترس از یک جنگ ویرانگر اتمی به یک کابوس جهانی بدل شد. در اکتبر ۱۹۶۲، در بحران موشکی کوبا، جهان در آستانۀ یک جنگ اتمی قرار گرفت و اگر افسر نیروی دریایی شوروی، واسیلی آرخیپوف، از فرمانِ گشودن آتش به‌طرف نیروی دریایی آمریکا سرپیچی نمی‌کرد، وقوع جنگی اتمی حتمی بود. بعدها کشورهای بسیاری صاحب تسلیحات هسته‌ای شدند و باوجود هزاران کلاهک هسته‌ای موجود در جهان، کابوس یک جنگ ویرانگر اتمی همچنان باقی است. تصور دستیابی این گروه‌ها به تسلیحات هسته‌ای، کابوس دیگر جهان است.

نازی‌ها بلافاصله اقدام به تصفیۀ نژادی در تمام بخش‌های دولتی و خصوصی از جمله دانشگاه‌ها نمودند که باعث مهاجرت تعداد زیادی از بزرگ‌ترین دانشمندان آلمانی شد. پلانک به دلیل احساسات میهن‌پرستانه و با امید به اینکه خواهد توانست دامان علم را از تجاوز سیاست پاک نگاه داشته و استقلال نسبی آن را حفظ کند؛ در آلمان ماند و البته در این هدف کاملاً شکست خورد. هر کتابی که نیاز دارید و به ذهن شما خطور میکند را میتوانید از فروشگاه کتاب جم با تخفیف ویژه بخرید. کتاب جم به عنوان یکی از قدیمی ترین فروشندگان کتاب در زمینه کتب کمک آموزشی و فیلم های آموزشی، کمک درسی و کنکور، کتب عمومی، کتب کودک و بازی های فکری با نزدیک به دو دهه فعالیت تاسیس گردیده است. به محض ورود به سایت کتاب جم با دنیایی از کتاب ها و فیلم های آموزشی روبرو میشوید و میتوانید با بالاترین تخفیف اقدام به خرید محصولات نمایید.

برای ارتباط با دیپ لوک می‌توانید از طریق فرم زیر یا ایمیل   اقدام نمایید. پیام شما در کوتاهترین زمان، پاسخ داده خواهد شد. دکتر منصوری، این مقاله را در تیرماه امسال در پروفایل لینکدین خود منتشر کرد که از اینجا می توانید متن کامل آن را مطالعه کنید. آنچه آمد نگاهی بود به نیمۀ تاریک علم و سوءاستفاده‌هایی که از آن می‌شود اما علم نیمۀ روشنی نیز دارد که با اتکای بر ارزش‌های مشترک انسانی و با نگاهی جهان‌وطنی به دور از تعصبات ملی و عقیدتی، در جهت دستیابی به صلح و عدالت جهانی،  در کنار سایر آموزه‌های متعالی بشری، همچنان می‌توان به آن امید بست. یه کتابفروشی نُقلی و جمع و جور تو سبزوارِ که میخوایم کتاباشو با همه مردم ایران به اشتراک بذاریم.

تنوع کتاب‌ها فوق‌العاده‌ست و همیشه می‌تونم کتاب مورد نظرم رو پیدا کنم.

این کتاب «علم به کجا می رود» برای اولین بار در سال 1932 توسط ماکس پلانک ، فیزیکدان آلمانی برنده جایزه نوبل ، یک انسان گرای عمیق و همچنین یک دانشمند نظری و پروفسور در آلمان بین دو جنگ جهانی منتشر شد. این کتاب مسائلی را در مورد چگونگی وقوع انقلاب های علمی به خواننده ارائه می دهد. ماکس پلانک فیزیکدان نظری آلمانی بود که با کشف کوانتوی انرژی در سال 1918 جایزه نوبل فیزیک را برای وی به ارمغان آورد. او کمک های زیادی به فیزیک نظری کرد ، اما در درجه اول به خاطر نقشی که به عنوان مبدع نظریه کوانتوم ، که انقلابی در درک انسان از فرآیندهای اتمی و زیر اتمی ایجاد کرده بود، مورد ستایش همگان قرار گرفت. دکتری فیزیک خود را از دانشگاه مونیخ در سال 1879 دریافت کرد.

به این ترتیب، انسان خود را از رشته بی پایان آرزوهای زودگذر که در زندگی روزمره یکی پس از دیگری پیش می آیند، می گسلد و از زحمت و فشار آنها می رهاند. تمام حقوق سایت متعلق به کتاب جم میباشد و هر نوع کپی برداری تنها با ذکر نام کتاب جم به‌صورت لینک‌دار مجاز است. برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین(@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود. ماکس پلانک که کوانتیزه کردن انرژی را معرفی کرد، به شدت از تأثیر عظیم فیزیک جدید بر تفکر فلسفی آگاه بود.

در دیپ لوک سعی می‌کنیم به عنوان یک انسان متعالی، ژرفای نگاهمان را وسعت ببخشیم، به کائنات، دقیق‌تر بنگریم و جوابی برای چراهایمان را پیدا کنیم…دیپ لوک، اولین مرجع تخصصی تازه‌ترین و ژرف‌ترین اخبار و مقالات مکانیک کوانتومی به زبان پارسی است. اگرچه اینجا نگاهمان را به دنیای کوانتومی می‌دوزیم، اما از فلسفه و تاریخ که لازمه‌ی این نگاه ژرف‌اند غافل نمی‌شویم، با این امید که دیپ لوک بتواند سهم کوچکی در رشد و تعالی جهان‌بینی پارسی‌زبانان داشته باشد. اجازه دهید از این دو دسته چشم بپوشیم و به آنان که مورد عنایت فرشته ی الهی قرار گرفته اند، نظری افکنیم. اما چه چیزی باعث شده تا این مردم زندگی خود را وقف علم کرده و تا این حد دلباخته ی آن شوند؟ جواب دادن به این سوال، دشوار است و هرگز نمی توان یک جواب کلی برای آن پیدا کرد. من شخصا مانند شوپنهایمر اعتقاد دارم که نیرومندترین علت رو کردن به علم، ضرورت فرار از زندگی تاریک و غم انگیز روزانه است.