به قول شما گروگان‌گیری تو ویلا بوده، من برداشتم آوردم تو این کلیسای خیالی‌ای که تو سرسبز ساخته‌ام. این دوره‌ها الزاما سیر منظمی ندارند. گاهی نویسنده با خیالش بخش‌هایی از تاریخ را به چالش می‌کشد و گاهی آن را درست همانطور که بوده، ولی با جزئیات زیاد بیان می‌کند. این جزئیات از کوچه و خیابان و جو حاکم بر کشور گرفته تا به افکار درون ذهن یک دختر در تاریخ معاصر ایران می‌رسد. علاقه‌ی من به رخداد و وقایع خیلی زیاد است.

اسمش را عوض کرده بود و می‌گفت کمیل صدایش کنند. چای می‌خورد و سیگار می‌کشید و می‌خواست این چهار عکاس روزنامه‌های متفاوت را توجیه کند برای عکاسی از مراسم اعدامی که در پیش بود. کمیل از محاربه می‌گفت، از دادگاه انقلابی، از فساد نیک‌خواه و ظلم جهان‌بانی. از اینکه هر کس نمی‌توانست بیاید و این عکس‌ها قرار بود تاریخ را صادر کنند. منصور سوخته فرهاد را از سال‌ها قبل می‌شناخت. این قصه نه گذشته را تکرار می‌کند و نه دنیایی کاملاً متفاوت دارد و نویسنده‌ پیچیدگی‌‌های لازم داستانی را برای عامه‌ خوان‌ شدن آن کنار نمی‌زند.

چون در زمان سفر می‌کنند، اصلاً مفهوم زمان براشون وجود نداره. من همیشه فکر می‌کنم تهران شهری هست پر از ارواح. چون آن قدر ترورهای عجیب مرگ‌های عجیب تو این شهر اتفاق افتاده که انگار یک سری آدم‌ها اصلاً نفهمیدن مردن. آثار و افتخارات مهدی یزدانی‌خرمکتاب‌های مهدی یزدانی‌خرم جزو کتاب‌های داستانی پرفروش هستند به طوری که کتاب خون‌خورده در بازه زمانی خیلی کوتاه به نوبت چاپ سوم رسید. «من منچستر یونایتد را دوست دارم» اثر دیگری از این نویسنده است که به زبان ترکی استانبولی ترجمه شد و «انتشارات دماوند» آن را منتشر کرد. پس از انتشار این کتاب در ترکیه «روزنامه‌ی زمان» در ترکیه به قلم «عمر آیهان» در رابطه با این نویسنده‌ی ایرانی و اثرش نقدی منتشر کرد که به فارسی هم ترجمه شد.

کتاب های یزدانی خرم طرفداران زیادی در ایران و در برخی کشورهای خارجی همچون ترکیه دارد. به نظر می‌رسد، نویسنده کتاب خون‌خورده سرشار از ایده‌ها و داستان‌ها است، اما نمی‌توان همه‌ی این ایده‌ها را در یک‌جا کنارهم گردآورد. به‌علاوه در فاصله‌ی روایت‌های مربوط به پنج برادر، خرده‌داستان‌هایی که تعدادشان کم نیست از مرده‌های دیگر روایت می‌شود که فقط باعث شلوغی داستان می‌شوند. رمان خون خورده به نوعی ادامه‌ی دو اثر قبلی نویسنده تحت عناوین «به گزارش هواشناسی فردا این خورشید لعنتی» و «سرخ سفید» محسوب می‌شود. داستان برادران سوخته، یادآور جنگ‌های صلیبی است و در یک بازه‌ی زمانی بین سال‌های 1360 تا 1367 در زمان گذشته و بخش دیگر آن در یکی دو سال اخیر اتفاق می‌افتد. مهدی یزدانی‌خرم در اردیبهشت ۱۳۹۵‌ جایزه ادبی «چهل» را به عنوان یکی از پنج امید ادبیات داستانی ایران را نیز از آن خود کرد.

فرقی نمی‌کند یک کتابخور واقعی باشید یا کسی که هرازگاهی کتابی برای مطالعه وسوسه‌اش می‌کند؛ زندگی‌نامه، ژانر همه است! کتاب‌های زندگی‌نامه همیشه استقبال خوبی دارند و برای هدیه دادن انتخاب خوب و کم‌ریسکی هستند. در تاریخ انقلاب‌های بشردوستانه چهره‌ی هیچ انقلابی دیگری به‌اندازه‌ی چهره‌ی ارنستو چه‌گوارا شناخته‌شده نیست. عکس چه‌گوارا نه‌تنها در آمریکای جنوبی بلکه در تمام جهان نمادی برای صلح و آزادی است. اینجا کتاب رنگیه؛ جایی که ما کتاب نمیفروشیم، بلکه با حل مشکلاتمون به واسطه کتاب ها زندگیمون رنگا رنگ می‌کنیم. این رمان بسیار درخشان هست و بارها میشه خواند و لذت برد.