سومین فصل از کتاب خط در گرافیک دوازدهم گرافیک، خوشنویسی و انواع اقلام آن را به هنرجویان آموزش می دهد. خط دست نویس و ویژگی های آن، حروف چینی، تاریخچه ی چاپ، تایپ و تایپوگرافی و اهداف آن نیز از دیگر مواردی هستند که این فصل به ارائه ی آن ها می پردازد. در بخش عملی این فصل نیز هنرجویان با کپی برداری از شیوه ها و اقلام خوشنویسی به طراحی کلمه می پردازند. همچنین با استفاده از ابزار ها، به طراحی عبارات در قالب خط تزیینی و طرح های موضوعی و اجتماعی می پردازند. اولین فصل از کتاب خط در گرافیک دوازدهم گرافیک به تاریخچه ی خط و پیدایش الفبا می پردازد.

همینطور بعد از خوندن نقد و بررسی این کتاب می تونید نظرات خودتون رو از طرق کامنت با بقیه به اشتراک بگذارید تا اون ها بتونن از تجربه ی کاربری شما برای انتخاب کتاب هاشون استفاده کنن. پایتخت کتاب فعالیت خود را با هدف ایجاد یک تجربه لذت بخش از خرید آنلاین تمام کتاب‌های کمک درسی، کنکور و درسی از پیش دبستان تا دوازدهم آغاز کرده است. تلاش ما این است که به صورت 24 ساعته و در هر لحظه‌ای، خدمات خود را بهبود بخشیده و شما را رضایتمند نگه داریم. با تیم حرفه ای و متخصصان پایتخت کتاب، اطمینان داریم که با هنر کار و قدرت تیم، این هدف مهم را به واقعیت تبدیل خواهیم کرد. همین الان می‌تونید با چند کلیک ساده و بدون هیچ زحمتی، تمام کتاب‌های درسی، کمک درسی و کنکور مورد نیازتون رو از فروشگاه آنلاین پایتخت کتاب سفارش بدید.

در این نوشته از مجله فرادرس، به‌طور کامل توضیح دادیم رشته گرافیک چیست و کاربردها و مشاغل مهم آن کدام‌اند. رشته گرافیک برای کسانی‌که استعداد و ذوق هنری دارند و تکنولوژی برای آن‌ها جذاب است، گزینه بسیار مناسبی است. پذیرش بدون کنکور در رشته گرافیک مانند سایر رشته‌ها بر اساس سوابق تحصیلی یعنی نمرات و معدل دوره دوم متوسطه انجام می‌شود. اغلب هنرجویان متقاضی در هنرستان‌های فنی‌حرفه‌ای یا کاردانش دیپلم گرفته‌اند.

هدف از تدوین این کتاب، توانایی انتقال مفاهیم در آثار گرافیکی با استفاده از نوشتار، با انتخاب درست قلم ها و گونه های مختلف در نگارش، و طراحی حروف و ایجاد خلاقیت در آن توسط هنرجویان این رشته است. در ادامه ی این بخش به معرفی عناوین کتاب خط در گرافیک دوازدهم گرافیک خواهیم پرداخت. کتاب خط در گرافیک دوازدهم گرافیک یک کتاب درسی است که برای هنرجویان پایه ی دوازدهم متوسطه در رشته ی گرافیک تدوین و تالیف شده است. البته بسیاری از طراحان گرافیست بدون تحصیلات آکادمیک و به‌صورت خودآموز در این رشته فعالیت می‌کنند بنابراین تنها راه ورود به این شغل، تحصیلات دانشگاهی نیست و این موضوع در مورد اغلب رشته‌های دانشگاهی گروه هنر صادق است.

شما می‌توانید کتاب‌های درسی درخواستی خود را علاوه بر روش آنلاین، به صورت سفارش تلفنی هم تهیه کنید. اگر در تهیه کتاب کمک درسی مناسب دچار مشکل هستید می‌توانید از تجربه و پیشنهادات ما در این زمینه استفاده کنید. در صورت علاقه‌مندی به ادامه تحصیل نیز، فارغ‌التحصیلان رشته گرافیک در مقطع کارشناسی ارشد می‌توانند در ۶ گرایش تصویر متحرک، ارتباط تصویری، تصویرسازی، نقاشی، عکاسی و مرمت اشیای فرهنگی و تاریخی تحصیلات خود را ادامه دهند.

با این حال، به نظر می‌رسد تحصیل در این رشته و یادگیری مهارت‌های موردنیاز برای طراحی گرافیک از محیط دانشگاه می‌تواند زمینه‌ساز ارتباطات قوی‌تر و پیدا کردن فرصت‌های شغلی بهتر برای این شغل باشد. مجموعه فیلم آموزش فتوشاپ، طراحی و گرافیک کامپیوتری از مقدماتی تا پیشرفته در فرادرس، در این زمینه بسیار کاربردی خواهند بود. رشته گرافیک یکی از جذاب‌‌ترین و خلاقانه‌ترین موضوعات هنر‌های تجسمی است که ترکیبی از هنر و فناوری را ارائه می‌دهد. اگر به طراحی، بازی با رنگ‌ها، هنر تایپوگرافی و خلق آثاری بصری خلاقانه علاقه‌مند هستید، طراحی گرافیک احتمالا مسیر جذاب و الهام‌بخشی برای شما باشد.

طراحی و ساخت انیمیشن‌های دو بعدی و سه بعدی برای تبلیغات، فیلم‌‌ها و بازی‌های ویدیویی در حوزه موشن گرافی قرار می‌گیرد. این طراحان در استودیو‌های تولید انیمیشن، شرکت‌های فیلمسازی و آژانس‌های تبلیغاتی مشغول به کار می‌شوند و لازم است بر نرم‌افزار‌هایی مانند افتر افکت، بلندر و مایا تسلط داشته باشند. آشنایی با اصول حرکت و فیزیک، هنر خلق روایت، طراحی کاراکتر و اضافه کردن جلوه‌های ویژه ازجمله توانمندی‌های این حوزه است. برای آشنایی بیشتر با رشته‌های هنری، پیشنهاد می‌کنیم مجموعه فیلم آموزش رشته هنر از دروس دانشگاهی تا کاربردی در فرادرس را مشاهده کنید.

بانک کتاب ماندگار معتبر ترین و بروزترین فروشگاه اینترنتی کتاب، به برترین انتخاب شما کاربران عزیز بدل گشته است. خط در گرافیک یه کتاب مرجع هست که تاریخ، نظریه و کاربرد خط رو در گرافیک پوشش میده. این کتاب توسط تام اندرسون نوشته شده و توسط انتشارات آمازون در سال 2016 منتشر شده.

رشته گرافیک یکی از پرطرفدارترین شاخه‌های هنرهای تجسمی است که به دانشجویان آموزش می‌دهد چگونه با ترکیب هنر و فناوری، از رنگ‌ها، نماد‌ها و عناصر بصری و متنی برای انتقال ایده‌ها و پیام‌ها استفاده کنند. در دنیایی که هر روز دیجیتالی‌تر می‌شود تقاضا برای متخصصان گرافیک همیشه وجود دارد. در این نوشته از مجله فرادرس، علاوه بر آنکه توضیح می‌دهیم رشته گرافیک چیست، با مشاغل پردرآمد و بازارکار آن آشنا می‌شویم.

پس از ورود به پایه دهم رشته گرافیک در هنرستان، مهارت‌های تئوری و عملی موردنیاز برای این رشته را فرا می‌گیرید و با دیپلم گرافیک فار‌غ‌التحصیل می‌شوید. البته بعضی از مراکز آموزشی نیز برای پذیرش در رشته گرافیک در هنرستان پایه دهم آزمون یا مصاحبه‌های علمی یا عملی مخصوص به خود را برگزار می‌کنند. طراحی لوگو، مشخص کردن رنگ‌های سازمانی، فونت‌ها، نوشتار‌های گرافیکی، کارت ویزیت، ست‌های اداری و … که نماینده هویت برند باشند، وظیفه طراح گرافیکی است که در این حوزه مشغول به کار می‌شود. تسلط بر نرم‌افزار‌های گرافیکی مانند فتوشاپ و ایلاستریتور، تایپوگرافی، رنگ‌شناسی، آشنایی با اصول برندسازی و بازاریابی و درک نیاز و سلیقه مشتریان برند ازجمله مهارت‌های کلیدی این حوزه است.