به عنوان نمونه‌ای از این روش می‌توان به کتاب لون پویو اثر رادیانگ اشاره کرد. در این کتاب در صفحه‌ای سه دختربچه از بالای درختی به گرگی که زیر درخت است نگاه می‌کنند. در تصویرسازی کتاب‌ها، مهم‌ترین نکته‌ای که باید به آن توجه شود مخاطبین آن کتاب هستند. تصویرسازی کتاب کودک ( به انگلیسی Children’s book illustrations ) باید بسیار ساده باشند. چرا که کودک قدرت درک پایین‌تری دارد و تصاویر باید به صورتی باشند که کودک بتواند معنی و مفهومی از آن‌ها برداشت کند. همچنین کودک توانایی خواندن ندارد به همین دلیل باید تمام داستان از طریق تصویرسازی بیان‌شود.

در هر یک از این زمینه‌ها، توانایی طراحی تصاویر جذاب، متناسب با سن، و جذاب برای کودکان خردسال، کلید برقراری ارتباط مؤثر و ارتباط با این مخاطبان است. تصویرسازی کتاب کودک نه تنها جذابیت بصری محصولات و خدمات مختلف را افزایش می‌دهد، بلکه نقش مهمی ‌در رشد و آموزش کودک دارد. بسیاری از افراد بر این باور هستند که تصویرسازی کتاب کودک کاری بسیار ساده و راحت است، اما این باوری اشتباه است و کاری که یک گرافیست کتاب کودک انجام می‌دهد چیزی فراتر از یک نقاشی کودکانه است.

اگر قصد تصویرسازی برای یک کتاب کودک به روش دستی را دارید، تکنیک‌های متنوعی برای این کار وجود دارد که شما می‌توانید با در نظرگرفتن هدف و علاقه و مهارت خود یکی از آن‌ها را انتخاب‌کرده و تصویرسازی را شروع کنید. این تکنیک‌ها عبارتند از مدادرنگی، گواش، پاستل روغنی، لینولئوم، آبرنگ، پاستل گچی، اسکراچ برد و … . سپس شخصیت‌ها و دیگر طرح‌های خود را چندین بار بررسی و اصلاح کنید.تصاویر را بچرخانید و برعکس به آن‌ها نگاه کنید. در نهایت طرح خود را اسکن کرده و کارهای لازم با کامپیوتر را روی آن انجام دهید. بعد از این کارها روی جاگذاری تصاویر و ترکیب آن‌ها در صفحه فکر کنید و روش‌های مختلف را امتحان کنید و به نتیجه نهایی برسید. از این روش که بسیار شگفت‌انگیز و ظریف است، تصویرگران محدودی استفاده کرده‌اند.

طرحستان یکی از مطمئن‌ترین و معتبرترین مجموعه‌هایی است که در حال حاضر این دوره را برگزار می‌کند. به منظور کسب اطلاعات بیشتر پیرامون نحوه برگزاری کلاس‌ها، مدارک مورد نیاز و شهریه کلاس می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی با کارشناسان این مجموعه تماس حاصل فرمایید. در تصویرسازی کتاب کودک گرافیست‌ها، کاراکترها و تصاویر گوناگونی را برای پس زمینه و یا جلد کتاب طراحی می‌کنند. در حال حاضر نرم‌افزارهای گوناگونی مانند فتوشاپ و ایندیزاین جهت تصویرسازی مورد استفاده قرار می‌گیرد. تصویرسازی کتاب کودک با مداد رنگی یکی از محبوب‌ترین روش‌هایی است که در حال حاضر توسط هنرمندان به کار برده می‌شود.

بنابراین تصویرگر باید دقت داشته باشد و تصاویر را به گونه‌ای طراحی کند که کاملا داستان از طریق آن‌ها بیان شود. به دوره تصویرسازی کتاب کودک، شعر و داستان مدرسه ایده بپیوندید و سفری خلاقانه برای تسلط بر هنر تصویرگری برای کتاب‌های کودکان را آغاز کنید. یک تصویرگر کتاب کودک برای موفق شدن در کارش باید مطالعات زیادی داشته باشد.

تصویرسازی‌های این نوع کتاب‌ها بسیار ساده است ولی باعث به ایجاد تصویرهای چشمگیر و جالب شده است که داستان و قصه کتاب را به خوبی بیان می‌کنند. در مرحله بعدی یک کاغذ A4 دیگر برداشته و مثل مرحله اول درست کردن کتاب داستان حدود یک چهارم آن را جداسازی نمایید. طبق مراحل گفته شده در واقع تا اینجا ساختار کلی کتاب به طور کامل شکل گرفته است.

لبه هایی که در قسمت روبروی گیره کاغذ قرار دارند و در واقع همان لبه های تا خورده کاغذ هستند را با کمک چسب حرارتی به طور کامل آغشته نمایید. سپس کاغذهای برش خورده را از قسمت وسط و به شکل طولی از بخش وسط تا بزنید و قسمت تا خوردگی را به طور کامل فشار دهید. به منظور جذاب تر شدن کتاب داستان می توانید آن را با عکس ها و وکتور هایی مناسب تزیین نمایید. برای این منظور مقوایی را که هر سمت آن (به جز سمتی که بر روی لبه چسب خورده دفترچه قرار می گیرد) به اندازه تقریبا ۰.۵ سانتی متر بزرگتر از بدنه کتاب اندازه گرفته اید را برش بزنید، حال از روی این مقوا، مقوای دیگری تهیه کنید. تعدادی کاغذ آچار (A4) را بر روی هم قرار دهید و یکبار به شکل طولی و سپس به شکل عرضی از وسط تا بزنید، بعد کاغذ ها را از قسمت تاخوردگی با قیچی برش بزنید. یک تیم چند نفره به نمایندگی از وزارت، محتوا، طراحی و به طور کلی ابعاد فنی و محتوایی آن را بررسی میکنند و بعد از تطبیق آن با قوانین مصوب در وزارت تاییدیه لازم برای مجوز چاپ را میدهند.

امروزه جلد روی کتاب به یکی از عناصر اصلی جلب مخاطب تبدیل شده که همین امر باعث میشود طراحان از جایگاه خاصی در موفقیت کتاب برخوردار باشند. با نرم افزارهای ایلوستریتور و فتوشاپ میتوان به تصویر سازی کتاب کودک پرداخت. فعالیت ساخت داستان با کتاب «چتر» مناسب کودکان در هر سنی است، خواه کودکی سه‌ساله خواه کودکی دوازده‌ساله. حتی می‌توانید این فعالیت را با اندکی تغییر، در کلاس‌های نویسندگی نوجوانان نیز تجربه کنید. این نوع تصویرسازی سبک‌ها و تکنیک‌های گوناگونی دارد و گرافیست‌ها با توجه به مهارت خود و سلایق کودکان از آن‌ها استفاده می‌کنند.

در صورت انتخاب این روش از تصویرسازی، آموزش نقاشی با مداد رنگی می‌تواند برای شما مفید باشد. حال می توانید در ادامه روش ساختن یک کتاب قصه کودکانه را فرابگیرید، البته درست کردن کتاب قصه با توجه به ذوق و سلیقه کودکان مختلف می تواند متفاوت باشد و ساختن این خلاقیت را می توانند با کمک والدینشان و یا یک بزرگتر انجام دهند. با توجه به مطالبی که در مورد تکنیک های تصویرسازی کتاب ذکر شد دریافتیم که تکنیک های تصویرسازی برای کتاب بسیار متنوع هستند.

از پرطرفدارترین انواع تکنیک های تصویرسازی کتاب، استفاده از مداد رنگی و مداد است. در تکنیک های تصویرسازی کتاب به شیوه دستی، ابزار های لازم در فروشگاه‌های لوازم هنری به سهولت پیدا می‌شود. ابزارهای تصویرسازی دستی شامل مداد، قلم فلزی، راپید، مداد رنگی، گواش، آبرنگ، پاستل، رنگ روغن، اکریلیک و…هستند که در ادامه  نحوه استفاده آن را توضیح می‌دهیم. در مورد تصویر سازی یا نگارگری انواع کتاب داستان، کتاب کودک، مجله و غیره صحبت خواهیم کرد. تصویرگر با در نظرگرفتن تمام این عوامل باید یک ایده درست و منطقی برای تصویرسازی کتابی که به او داده‌شده‌است بدهد.