او گفت این بخش بزرگ پنهان شده کوه یخ به هر دلیلی توسط خانواده ها ، جامعه و یا تمدن ها سرکوب شده اما از بین نرفته است فقط در دسترس ما نیست. اما میتوان با روانکاوی و خودشناسی به سطحی از آگاهی رسید (برای شرکت در کلاس خودشناسی کلیک کنید.). البته نظریه ی او بسیار گسترده است که ما در اینجا به صورت کاملا خلاصه به آن اشاره کردیم.

نکته بعدی اینه که این ما نیستیم که به سراغ ناخودگاه جمعی میریم این ناخوداگاه جمعیه که به سراغ ما میاد وما رو متوجه خودش میکنه. ممکنه اتفاقی مثل جدایی، ورشکستگی، عاشق شدن، تولد فرزند یا هرچیز دیگه ای بستری بشه برای ظهور مضامین ناخوداگاه جمعی. یعنی چی ؟ یعنی ما بگونه ای عمل کنیم که حاصل یادگیری خودمون در طی زندگی نیست.

تنوع کتاب‌ها فوق‌العاده‌ست و همیشه می‌تونم کتاب مورد نظرم رو پیدا کنم. اسطوره های روان 2022 @   – تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت محفوظ بوده و استفاده از مطالب وب سایت تنها با ذکر منبع مجاز می باشد. ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم. کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند. در صورت تبدیل فایل کتاب Arquetipos E Inconsciente Colectivo به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

از دوران شارکو به‌ بعد می‌دانستند که علائم روان‌نژندی از روان سرچشمه می‌گیرد، یعنی روان‌زاد است، همچنین تحقیقات مکتب نانسی روشن کرده بود که هر یک از علائم بیماری هیستری ممکن است بر اثر تلقین نیز به‌ وجود آید. از سوی دیگر، در پرتو تحقیقات پیر ژانه اطلاعات دقیقی درباره‌ی شرایط روانی حرکتی تظاهرات ناقص حالات هیستری نظیر بی‌حسی، کم‌حسی، فلج، و فراموشی وجود داشت. اما درباره‌ی مسیر و نوع ارتباط علت و معلولی میان علائم حالات هیستری و روح بیمار اطلاعی در دست نبود. در این موقع، یعنی سال‌های 1880، بود که پزشک سالخورده‌ای، اهل وین، به‌ نام دکتر بروئر کشفی می‌کند که نقطه‌ی آغاز روان‌شناسی جدید به‌ شمار می‌آید.

بیوگرافی یونگ کارل گوستاو یونگ، روانپزشک و روانکاو سوئیسی، یکی از برجسته‌ترین متفکران قرن بیستم به شمار می‌رود. او به خاطر نظریات پیشگامانه‌اش در مورد ناخودآگاه جمعی، کهن الگوها و فرایند فردیت شناخته شده است. ایده‌های یونگ تأثیر عمیقی بر زمینه‌های مختلف از جمله روانشناسی، ادبیات، دین و هنر داشته است. با توجه به نقش تأثیر گذار این فرد در حوزه روانشناسی، ما تصمیم گرفتیم تا در این مقاله به بیوگرافی یونگ بپردازیم و سفری به دنیای ذهن…

در کتابراه برای همه سلیقه‌ها از داستان، رمان و شعر تا روانشناسی، تاریخی، علمی، موفقیت و… کتاب روانشناسی ضمیر ناخودآگاه را محمدعلی امیری ترجمه کرده و انتشارات علمی و فرهنگی به چاپ رسانده است. این روانکاوِ سوئیسی، همان‌قدر که برای انسان ذاتی منحصربه‌فرد قائل است، باور دارد که ما به‌عنوان انسان، اسیرِ روح جمعی نیز هستیم؛ روحی که متعلق به سال‌های گذشته است و به پیش از دوران کودکی و تولد ما باز می‌گردد. این نکته مقدمه‌ای مناسب است که یونگ با استناد به آن، مطالبش را پیرامون ناخودآگاه جمعی بیان می‌کند. توجه داشته باشید کتاب کهن الگوها و ناخودآگاه جمعی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.

معمولا عامه مردم در مراحل اولیه آشنایی با ادبیات یونگی ممکنه ناخوداگاه رو معادل کهن الگو درنظر بگیرن که اشتباهه. ناخوداگاه بستریه که حاوی کهن الگوهاست و خود یونگ میگه یه سری پیش الگوها در ناخوداگاه جمعی هستن که از طریق ناخودآگاه جمعی  با ما ارتباط برقرار میکنن این  پیش الگوها همون کهن الگوهان. فروید با این نظریه آشوبی به پا کرد که باعث جذب آدم های زیادی به مفهوم روان و مخصوصا ذهن ناهشیار شد و در آن میان پیگیرترین این افراد ،کارل گوستاو یونگ بود به گونه ای که پایان نامه ی دانشگاهش را درباره ی همین موضوع نوشت.

موضوع کتاب شامل روانشناسی, روانشناسی ناخودآگاه و دگرگونی حالت ضمیر, ضمیر ناخودآگاه میباشد. او ویژگی‌ها، نقاط قوت و ضعف، ارزش‌ها، اهداف و چالش‌های هر تیپ را شرح می‌دهد. او همچنین ساختار شخصیت را به عنوان یک سیستم پویا و تعادلی از تابع‌های روانی مختلف توصیف می‌کند که شامل تابع اصلی، تابع فرعی، تابع ترتیبی و تابع ضدی است. این کشف، به ما نشان داد که هر یک از ما، نه تنها یک فرد منحصر به فرد، بلکه بخشی از یک کل بزرگ‌تر هستیم. هرکس به مسائل روان‌شناسی پیرامونِ ضمیر ناخودآگاه علاقه دارد، از این کتاب لذت فراوانی خواهد برد. البته آگاه شدن از ناخوداگاه جمعی کار آسونی نیست چرا که به سطح قابل توجهی از خودآگاهی و شهود نیاز داره که معمولا در دنیای ما بهشون بهای زادی داده نمیشه.

در این بخش، نویسنده به معرفی زندگی و آثار یونگ و اصول اساسی روانشناسی تحلیلی می‌پردازد. او مفاهیمی مانند ناخودآگاه شخصی و جمعی، کهن‌الگوها، تیپ‌های شخصیتی، تابع‌های روانی، سایه، آنیما و آنیموس، خود و فرآیند اندوهیدگی را توضیح می‌دهد. او همچنین روش رمزواژه را معرفی می‌کند که یک ابزار ساده و جذاب برای شناسایی تیپ شخصیتی خود و دیگران است. کارل گوستاو یونگ، روانشناس شهیر، معتقد بود که ما انسان‌ها علاوه بر دنیای درونی فردی، به یک حافظه مشترک نیز متصل هستیم. این حافظه جمعی، پر از تصاویری است که از نسلی به نسل دیگر منتقل شده و بر افکار، احساسات و رفتار ما تأثیر می‌گذارد.

کتاب ناخودآگاه جمعی و کهن الگو، اثری نوشته ی کارل گوستاو یونگ است که اولین بار در سال 1969 انتشار یافت. مفهوم «کهن الگوها» و نظریه ی «ناخودآگاه جمعی»، در زمره ی شناخته شده ترین و هیجان انگیزترین ایده های یونگ هستند. او در این کتاب آموزنده و جذاب به توصیف و تشریح این دو مفهوم مهم می پردازد. یونگ در این کتاب ابتدا پایه های نظری این مفاهیم را برای مخاطبین خود شرح می دهد و سپس، انواع مشخص و متفاوت کهن الگوها را به تفصیل بیان می کند.