استعداد و هوش سرشار طالب سبب شد تا تحصیلات دانشگاهی خود را در پاریس دنبال کند. وی پس اخذ مدرک لیسانس و فوق‌لیسانس خود از دانشگاه پاریس به کالج وارتون دانشگاه پنسیلوانیا رفت و در رشته MBA (کارشناسی ارشد مدیریت کسب‌وکار) تحصیل کرد. طالب در نهایت توانست در رشته علوم مدیریت از دانشگاه پاریس (دوفین) مدرک دکتری خود را دریافت کند. حوزه تخصصی طالب مدیریت ریسک، احتمالات، سرمایه‌گذاری در بازارهای مالی و آمار است. او در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی-پژوهشی معتبر بسیاری تدریس داشته و سابقه همکاری با شرکت‌های مشهوری را در مقام مشاور در کارنامه خود دارد.

این افراد، با وجود اطلاعات تجربی و رکوردهای خود، در مورد موضوع موردنظر خود از افراد عمومی کمتر آگاهی دارند؛ با این‌حال در تعریف داستان درباره آن موضوع و یا حتی بدتر، در فرو رفتن در مدل‌های ریاضی پیچیده، بسیار ماهرتر هستند. به عنوان مثال، قبل از کشف استرالیا، مردم باور داشتند که همه قو ها سفیدند، اما وقتی کشف شد که قوی سیاه نیز وجود دارند، این باور دستخوش تغییرات زیادی شد. چیزهای شکننده، مانند شیشه، در برابر فشار و شوک آسیب می‌بینند و باید در محیط‌های آرام نگهداری شوند.

خود فرآیند کشف (یا اختراع، یا پیشرفت تکنولوژیک) به جای تحصیلات رسمی، به هنر پادشکنندگی و خطرپذیری شدیداً زیادی پایبند است. پیرو فلسفهٔ رواقی کسی‌ست که ترس را به پرهیز، درد را به دگرگونی، اشتباه را به شروعی دوباره و امیال را به تعهد تبدیل می‌کند. با این حال، برخی سیستم‌های مصنوعی، مانند اقتصاد، می‌توانند پادشکننده باشند. اقتصاد به دلیل پیچیدگی‌اش و وابستگی بین اجزای آن، مانند یک موجود زیستی عمل می‌کند و از نوسانات بهره‌مند می‌شود.

درست مثل کودکی که در حال بازی با آتش است، نادانی و عدم اطمینان ما می‌تواند منجر به بروز قوهای سیاه شود. کتاب قوی سیاه به‌وضوح نشان می‌دهد که چگونه این رویدادهای غیرمنتظره‌ می‌توانند زندگی ما را تغییر دهند. کتاب پادشکننده توضیح می‌دهد که پادشکنندگی (Antifragility) ویژگی‌ای است که از ابتدایی‌ترین دوران‌ها پیشرفت بشر را پیش برده است. این ویژگی به سیستم‌ها اجازه می‌دهد در دنیایی غیرقابل‌پیش‌بینی و پرنوسان رشد کنند و بهبود یابند. با این حال، جامعه مدرن در حال تلاش برای حذف محیط‌های پرنوسان است که برای آنتی‌فرجایلی حیاتی هستند.

«پادشکننده» عنوان کتابی‌ست از «نسیم نیکولاس طالب»، نویسندهٔ موفق لبنانی-آمریکایی که با انتشار کتاب «قوی سیاه» به یکی از موفق‌ترین نویسندگان و متفکران عصر حاضر تبدیل شد. «پادشکننده»(antifragile) آخرین اثر از مجموعهٔ چهارگانهٔ incerto از این نویسنده است که جزو موفق‌ترین مجموعه‌های غیرداستانی در دههٔ گذشته به شمار می‌رود. این کتاب به بررسی مفاهیمی مانند ابهام، احتمال، عدم قطعیت، شانس و تصمیم‌گیری می‌پردازد؛ پدیده‌هایی ذهنی که انتزاعی‌اند و درک آن‌ها برای ما مقدور نیست. در این کتاب، نسیم نیکلاس طالب، موضوعات آثار گذشتهٔ خود را پی می‌گیرد و به این موضوع می‌پردازد که در دنیای آشفته و ساختار پیچیده‌ای که جهان امروز را دربر گرفته، پیشرفت چگونه اتفاق می‌افتد. طبق ایده‌های او، در دنیای ما بسیاری از مسائل و محرک‌های اساسی هستند که اصولاً از استرس، بی‌نظمی و تنش نیرو می‌گیرند و تحت تأثیر آن رشد می‌کنند. این مسئله به طور مشخص بر این متمرکز می‌شود که بعضی از پدیده‌ها نه‌تنها از هرج و مرج سود می‌برند، بلکه برای بقای خود به آن نیاز دارند؛ اتفاقی که کلمهٔ پادشکننده را تشکیل می‌دهد.

اگر به دنبال یک تحول در درک مفاهیم جدید هستید و تمایل به درک عمیق‌تر از رویدادهای ناگهانی دارید، این کتاب یک راهنمای معرفی‌کننده و الهام‌بخش است که شما را به یک سفر فکری بی‌مانند و جذاب دعوت می‌کند. طالب در کتاب پوست در بازی در تعریف خود از عقلانیت، باورهایی را عقلانی می‌داند که به بقا کمک کنند و دوام داشته باشند، نه صرفاً باورهایی که بر اساس منطق انتزاعی صحیح به نظر می‌رسند. این دیدگاه با انتقاد مواجه است؛ چون اگر فقط صبر کنیم تا زمان صحت باورها را مشخص کند، ممکن است باورهای خطرناک و غیرعقلانی آسیب‌های جدی وارد کنند. به عنوان مثال، اگر جهان اجازه می‌داد ایدئولوژی نازی‌ها بدون مداخله جریان پیدا کند، پیامدهای فاجعه‌باری به همراه داشت. به عنوان مثال، سیاست کشاورزی مشترک اتحادیه اروپا که در سال ۱۹۶۲ آغاز شد، یارانه‌هایی را به کشاورزان اختصاص داد تا مواد غذایی پایدار فراهم کند، اما در عمل باعث افزایش قیمت‌ها و نفع مالی برای رهبران فاسد شد.

نسیم طالب در بحث پوست در بازی بیان می‌کند که ارزش واقعی هر چیزی به میزان ریسکی که برای آن پذیرفته می‌شود وابسته است. به عبارت دیگر، چیزی واقعاً ارزشمند است که فرد برای آن حاضر باشد هزینه و ریسک واقعی بپذیرد. او بر این باور است که هدف اصلی تمامی اقدامات بشر، بقای فرد و در نهایت بقای نسل بشر است.

نسیم نیکولاس طالب، در عین حال، با برخی از رویه‌های سیستم‌های مالی نیز مخالف است. او در گردهمایی اقتصاد جهانی سالانه در داووس در سال 2009 با زبانی تند به انتقاد از بانک‌داران پرداخت. ویژگی‌های اصلی یک قوی سیاه شامل ناگهانی بودن، داشتن پیامد سنگین و عظیم بعد از وقوع و امکان پیش‌بینی ناپذیر پیش از وقوع است. نویسنده همچنین به ایدۀ جریان دوطرفه خبر اشاره می‌کند، که در آن هر کسی قادر باشد هم خبر دریافت کند و هم آن را منتشر کند.

جان کای نیز می‌گوید طالب نویسندگان و متخصصان را به‌عنوان افرادی اغلب احمق توصیف می‌کند، درحالی‌که نوشته‌های او پر از حرف‌های بی‌ربط و حواشی است و او بیشتر شبیه پیشگوها عمل می‌کند. با نگاهی نوین به مفهوم قوی سیاه، این کتاب ارزشمند به شیوه‌ای جذاب و قابل فهم، از طریق نقل قصه‌های پرمعنا و تحلیل‌های فراوان، مفاهیم پیچیده را به صورتی ساده و دلنشین بیان می‌کند. این اثر نه تنها تأثیرگذاری بی‌نظیری در دیدگاه ما نسبت به پیش‌بینی رویدادهای ناگهانی دارد، بلکه به ما می‌آموزد چگونه از این ناگواری‌ها و ناگهانی‌ها بهره‌مند شویم.