قورباغه یک دفعه دوستانش را دید و آنقدر خوشحال شد که به کل ماهی کوچولو که کمکش کرده بود به داخل آب بیاید را فراموش کرد و به سمت قورباغه‌های دیگر دوید و رفت. صدای بچه گربه‌ای بود که تنها و سرگردان میان گل‌ها می‌گشت و میومیو می‌کرد. بنابراین تعریف کردن قصه‌هایی که ممکن است در زندگی واقعی به کار آن‌ها بیاید بهترین فعلی است که پدر و مادرها می‌توانند آن را انجام دهند. قصه‌های مختلف به کودکان یاری می‌رسانند تا ارتباط بین پدیده‌های مختلف را درک کنند. کتاب «فرقش چیه» جلد دوم از مجموعه تربچه، یکی دیگر از آثار جذاب برای کودکان است که به مسائل و مفاهیم مختلف در قالب سوال و جواب پرداخته است. در این کتاب کودک، کودکان با سوالات ساده و در عین حال پیچیده‌ای روبرو می‌شوند که از آنها می‌خواهند تفاوت‌ها و شباهت‌های موجود در دنیای اطرافشان را بررسی کنند.

شیر برای بیرون آمدن تلاش می کرد و شروع به ناله کردن کرد. به سرعت دوید و طناب ها را جوید تا شیر را آزاد کند. دو تا بچه موش بودند که با هم دیگه دوست بودند. گاهی وقت‌ها با اجازه مامان‌هاشون به لونه همدیگه میرفتن و بازی می‌کردن.

بهتر است که غذایش را کمتر کند تا مانند گوسفندان دیگر بتواند به راحتی راه برود و از محیط اطراف خود همراه با گوسفندان دیگر لذت ببرد. بچه‌ها اگر امام زمان بیایند ما هر چیز خوبی که دوست داریم داشته باشیم می‌تونیم داشته باشیم، حیوانات وحشی به ما کاری ندارند و… همه جا پر از خوبی میشه. زهرا با شادی به خونه رفت و قضیه مسابقه رو به مامانش گفت و خواست یه کتاب درباره پرورش گل‌ها براش از کتابخانه بگیره. این‌ها کتاب‌های پیشنهادی من بعنوان کتاب داستان خوب برای کودکان بود.

اما مریم یک کلید برای باز کردن در و یک اسب برای فرار کردن از آنجا نقاشی کرد. حالا مریم فقط از قلم موی سحرآمیز برای کمک به آدم‌هایی استفاده می‌کند که خیلی خیلی به کمک نیاز دارند. خرگوش به درون غار رفت و در آنجا چشمه‌ای دید که شبیه چشمه جادویی بود. زنبور به خرگوش گفت که تو باید از این آب بنوشی. خرگوش از آب چشمه نوشید و دوباره به شکل عادی خود برگشت و از زنبور تشکر کرد. پیتر بدجوری ترسیده بود، او با سرعت به هر طرف می‌دوید ولی در ورودی را پیدا نمی‌کرد.

همچنین، دنبال کردن رویدادهای داستانی به تقویت مهارت‌های تحلیلی و شناختی آن‌ها کمک می‌کند. در طی دهه‌های 1360 و 1370 نیز رشد مجلاتی همچون «کیهان بچه‌ها» و «سروش کودکان»، به رونق داستان کودک در کشور کمک بسیاری کرد. از آن زمان تاکنون نویسندگانی مانند فرهاد حسن زاده، احمد اکبرپور، فریبا کلهر و…

این کتاب به کودکان آموزش می‌دهد که هیچ‌چیز نمی‌تواند مانع از رسیدن به آرزوهایشان شود و با شجاعت و اراده می‌توانند بر مشکلات غلبه کنند. یکی از داستان‌های کوتاه و جذاب دیگری که برای کودکان دبستانی نوشته شده است کتاب نور درون من است که به چندین و چند زبان مختلف هم برگردانده شده است. این کتاب آموزش مثبت‌اندیشی و مهربانی به کودکان است و به آن‌ها این فرصت را می‌دهد تا درک کنند انسان ارزشمندی هستند. برای کودکان به آن‌ها لحظاتی پر از لذت و سرگرمی هدیه می‌دهد.