مردم او را مردی بداخلاق تصور می‌کنند و او فکر می‌کند اطرافیانش افرادی نادان و ابله هستند. تاحالا با کتابی سفر کردی؟ جوری غرقش بشی که انگار توی اون لحظه فقط خودتی و کتابی که تو دستات گرفتی؟اینجا نیومدیم که فقط یک فروشگاه آنلاین کتاب باشیم. میخوایم دنیایی رو بهتون نشون بدیم که این روزا کمتر دیده شده. دنیایی از جنس سکوت، از جنس آرامش، از جنس آگاهی و از جنس یه روز بارونی که توی خلوت خودت نشستی و قشنگ‌ترین لحظات رو برای خودت داری. بکمن در این رمان تراژیک-کمیک احسس های مثل عشق و نفرت را به زیبایی به تصویر میکشد و انسان و جامعه مدرن را در لفاف طنزی شیرین و جذاب نقد میکند.

در سال ۲۰۱۲ میلادی درحالی که ۳۱ سال سن داشت کتاب «مردی به نام اوه» را نوشت و منتشر کرد و تا کنون چند میلیون نسخه از این کتاب به فروش رسیده است و در ایران هم در شمار رمان های پُرفروش بازار کتاب است. «مردی به نامه اوه» به سی زبان ترجمه شده و پُرفروش ترین کتاب سوئد و نیویورک تایمز است. در سال ۲۰۱۶ میلادی فیلم این رمان نیز ساخته شد و در سینماهای جهان اکران شد. او به همراه همسر ایرانی خود «ندا شفتی» و دو فرزندش ساکن سوئد است.

موضوعی که با توجه به تعدد ایرانیان مقیم در آن کشور، خیلی هم غیرقابل درک به نظر نمی‌رسد. علی‌ای حال، دختری به نام پروانه و خانوادهٔ او، به خانهٔ روبه‌رویی اوه نقل مکان می‌کنند و بعد از اتفاقاتی دمِ دستی، کم‌کم اوه با پروانه آشنا شده و به طرزی غیرمنتظره، با او دوست می‌شود! نویسنده به زیبایی نشان می‌دهد که یک زندگی تکراری، ملال‌آور و بی‌انگیزه، چه‌گونه می‌تواند با اتفاقاتی ساده و خارج از ذهن، تبدیل به زندگی هدف‌دار و امیدوارانه‌ای شود.

آثار بکمن عمیقاً به بررسی روابط انسانی، پیچیدگی‌های روان‌شناختی و مسائل اجتماعی پرداخته و با خلق شخصیت‌های جذاب و داستان‌های تاثیرگذار، توانسته ارتباط ویژه‌ای با خوانندگان برقرار کند. برای دانلود قانونی کتاب مردی به نام اوه و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید. این کتاب تا به امروز در سراسر دنیا طرفداران زیادی پیدا کرده و به 30 زبان ترجمه شده است. استقبال از این کتاب به حدی بوده که به عنوان پرفروش‌ترین کتاب سال سوئد و یکی از پرفروش‌ترین‌های سایت آمازون در سال 2016 انتخاب می‌شود. در ایران نیز این کتاب بارها ترجمه شده است و همین موضوع نشان دهنده‌ی استقبال خوانندگان ایرانی از کتاب داستان زندگی اُوِه است. این کتاب در حال حاضر به بیش از 30 زبان زنده‌ی دنیا ترجمه شده، رتبه اول پرفروش‌های سوئد و نیویورک تایمز را از آن خود کرده و فیلمی برگرفته از آن با همین نام در سال 2016 در سینماهای جهان اکران شده است.

نه فقط یک کتاب، بلکه یک تجربه‌ی خواندنی است که شما را به سفری از یادآوری مهر و محبت، تغییر و پذیرش دعوت می‌کند. این داستان نه تنها جذاب است، بلکه به ما یادآوری می‌کند که در دنیای پیچیده‌مان، همیشه جای یک نگاه متفاوت و یک قلب مهربان وجود دارد. با خواندن اوه خواهید دید که حتی سخت‌ترین دل‌ها نیز گاهی به نرمی و گرمای ارتباط با دیگران نیاز دارند.

همسر اُوِه سرنوشت «چیزی» جز کارهایش بود و به او مربوط نمی‌شد، ولی به نظر اُوِه، سرنوشت مشخص بود که در وجود «انسان» قرار داشت. قبل از آنکه فرصت داشته باشد جایگزینی پیدا کند، خانواده‌ش را از دست بدهد. اُوِه مدت دو هفته دلسوزانه و با احساس وظیفه‌شناسی روی ریل‌های راه‌آهن کار کرد.

اگر دمای خانه به اندازه‌ی 5 درجه هم بالاتر برود قیمت برق سالانه به اندازه‌ی هزاران کرون افزایش پیدا می‌کند. پس هر سال موتور دیزلی‌ای را که در بازار دست ‌دوم‌ فروش‌ها با گرامافُن قدیمی‌اش تاخت زده، از انباری زیر شیروانی بیرون می‌کشد و آن را به رادیاتور دستی‌ای که در حراجی به قیمت 39 کرون خریده، وصل می‌کند. به ‌محض گرم شدن رادیاتور، موتور دیزلی از مدار خارج می‌شود و رادیاتور نیم ‌ساعت با باتری‌هایی که اُوِه به آن وصل کرده کار می‌کند.

در رمان «مردی به نام اوه» شخصیت پروانه که یک زن ایرانی است از همسر خود او الهام گرفته شده است. کتاب مردی به نام اوه نوشته‌ی فردریک بکمن، درباره‌ی زندگی پیرمردِ عبوس و تنهایی است که به تازگی همسر خود را از دست داده است. او با مرگ همسرش کنار نیامده اما همسایه‌‌ی جدیدِ او با ورودش به داستان، نه تنها پیرمرد قصه را از افسردگی نجات می‌دهد بلکه شخصیتش را هم برای همیشه دگرگون می‌سازد. دو اثر او یعنی مردی به نام اوه و مادربزرگ سلام رساند و گفت متاسف است از پرفروش‌ترین آثار نیویورک تایمز و کشور سوئد به شمار می‌روند. او با همسر ایرانی خود و دو فرزندش در استکهلم زندگی می‌کند. وجود همسر ایرانی بکمن باعث شده تا ردپای حضور فرهنگ و آداب ایرانی در آثار او احساس شود.

«فردریک بکمن» در آغاز کتاب مردی به نام اوه (A man Called Ove) با روایتی جذاب از شخصیت «اوه» پیرمردی که در نگاه اول غیر قابل تحمل و پرخاشگر به نظر می آید، مخاطب را به ادامه داستان دعوت می­کند. یکی از ویژگی­های بارز این کتاب این است که «بکمن» با نگارش رمانی شخصیت محور و اغراق­های به جا، درباره‌ی مردی که زندگی یکنواخت خود را نمی­خواهد به هیچ وجه تغییر دهد، مخاطب را کنجکاو به خواندن ادامه داستان می­کند. یکی از مهم ترین ویژگی های مثبت مردی به نام اوه پایان داستان است. چرا که پایان بندی درست و غیر قابل پیش بینی داستان مخاطب را غافلگیر می‌کند. برای دریافت کتاب مردی به نام اوه و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید. فردریک بکمن (Fredrik Backman) ماجرای زندگی پیرمرد 59 ساله‌ای به نام اُوِه را روایت می‌کند.