کتاب آن روزها، شامل  سیره و اندیشه استاد شهید آیت‌الله‌العظمی سیدمحمدباقر صدر در گفت‌وگو با آیت‌الله‌علی‌اکبر حائری می‌باشد که تدوین و تنظیم آن توسط سعید فلاحی انجام شده است. سه قتل وحشیانه در یک روستای دور افتاده در ارتفاعات اسکاتلند منجر به دستگیری یک جوان به نام رودریک مکرا می شود. خاطره ای که توسط متهم نوشته شده ، روشن می کند که وی مقصر است . چند حقوق دان و روانپزشک ماموریت می یابند تا مشخص کنند….

کارهای او به زبان‌های مختلف ترجمه می‌شوند و در صدر پرفروش‌های بازار کتاب در اروپا و امریکا و دیگر نقاط جهان قرار دارند. هیچ یک از کتاب‌ها در مورد خزران به زبان عبری منتشر نشد، به جز خزران کستلر که ناشری خصوصی در اورشلیم آن را چاپ کرد و خطر نکرد آن را در کتاب فروشی ها توزیع کند. دوم، مسیحیان معتقدی که با قرار گرفتن مجموعه کتاب‌های مقدس یهودیان (تنخ/عهد عتیق و از جمله تورات) در مجموعه کتاب‌های مقدس مسیحیت (عهدین/ کتاب مقدس/ بایبل)، در طول زندگی خود در معرض روایت‌های عهد عتیقی و توراتی قرار می‌گیرند. یکی از اقدامات شایسته‌ای که می‌تواند نقشی مهم در معرفی اندیشه و سیره استاد شهید آیت‌الله‌سیدمحمدباقر صدر داشته باشد، نشر خاطرات و دیدگاه شاگردان آن شهید والامقام درباره استادشان بود که به رسم ادای دین دیده‌ها و دریافت‌های خود از استادشان را برای نسل‌های بعد روایت کرده‌اند.

او به زندگی خوش‌بین بوده؛ زیرا با آن‌که بارها در دام حوادث گرفتار شده و با مشکلات فراوان روبه‌رو گشته است، هرگز به شکست و ناکامی نیندیشیده، بلکه با گام‌هایی استوار و اراده‌ای آهنین، به پیش رفته تا سرانجام هر مانعی را از سر راه خویش برداشته است. طه حسین پس‌از تحصیل نحو و صرف و منطق و ادبیات و حفظ قرآن و آموختن فقه و اصول و تکمیل برنامه الازهر به دانشگاه نوبنیاد مصر رفته است. او از محضر استادانی چون گوئیدی و انو لیتمان و نلینو و سانتیانا، استفاده کرده و در دروس تمدن اسلامی، تمدن مصر قدیم، تاریخ و جغرافیا، زبان سریانی و عبری و حبشی، تاریخ فلسفه اسلامی و تاریخ بابل و آشور و سومر شرکت جسته و از محضر ماسینیون نیز استفاده برده است. آن روزها اتوبیوگرافی طه حسین است که در سه بخش نوشته شده‌است.

برای ما واقعا موضوع ناراحت‌کننده‌ای است که دیگر نمی‌توانیم کتاب هایی که دوست دارید را برایتان ارسال کنیم، پیام‌ها و ایمیل‌های شما را می خوانیم و امیدواریم ما را به خاطر اینکه شما را ناامید کردیم ببخشید و برای ما آرزوی خوب داشته باشید که بتوانیم در آینده باز هم در خدمت شما باشیم. اما کلان روایتی که اصلی‌ترین پایه تاریخ‌نگاری صهیونیستی را شکل می دهد چیست؟ وجود ذات و هویتی لایتغیر، مستمر و ابدی به نام «قوم یهود» (یهودیت به مثابه هویتی قومی و نسلی و ژنتیکی و نه دینی). به این دلیل که در تورات، خدا سرزمین مقدس (فلسطین و سرزمین‌های اطراف) را به نسل و ذریه ابراهیم و اسحاق و یعقوب و ۱۲ فرزند او وعده داده است و صهیونیسم نیازمند آن است که یهودیان فعلی، اولا همگی یا غالبا، از نسل ابراهیم و یعقوب تلقی شوند، ثانیا تنها نمایندگان انحصاری ذریت ابراهیم و یعقوب باشند.

زندگی کودکی وی و سبک سری‌هایی که با استادانش داشته و سپس زندگی‌اش در جامع الازهر که به خاطر برآوردن آرزوی پدرش به آن جا رفته بود و سپس زندگی اش در پاریس و آشنایی با همسرش جزو بخش‌های این کتاب هستند. آن روزها) نامی است که طه حسین، نویسنده ی معاصر عرب، بر روایت روشن خویش از زندگی اش نهاده است. کتاب (الایام) یا (آن روزها) یکی از اسناد مهم تاریخی قرن اخیر….

«کودک خواهری داشت که کوچک‌ترین فرزند آن خاندان محسوب می‌شد و چهارساله بود. کودکی با نشاط و زیبا و شیرین‌زبان و خوش‌سخن و پراحساس بود. ساعت‌های طولانی تنها به بازی و سرگرمی مشغول می‌شد؛ در کنار دیوار می‌نشست و به شیوه‌ای که مادرش با زنانی که به دیدنش می‌آمدند گفت‌وگو می‌کرد. با دیوار سخن می‌گفت و به عروسک‌هایی که داشت جان تازه‌ای می‌بخشید و شخصیت زنده‌ای به آن‌ها می‌داد. برای دسترسی قانونی و آسان به بیش از ۵۰،۰۰۰ کتاب الکترونیک و کتاب صوتی فارسی اپلیکیشن کتابراه را، رایگان نصب کنید.

اول، یهودیانی که علیرغم ریشه گرفتن در نقاط مختلف جهان و تفاوت‌های فرهنگی و زبانی، باید به مهاجرت به فلسطین، قانع و به اقامت و ماندگاری در آنجا با همه لوازمش راضی شوند و اگر هم حاضر به مهاجرت نیستند حداقل حامی این فرآیند باشند. یک‌بار ایشان هنگام درس با ناراحتی این مطلب را مطرح کرد که به من پیشنهاد شده برای شاگردان خود شهریه جداگانه‌ای مقرر کنم. ایشان به این طرز تفکر حمله کرد و گفت مگر هدف من از تربیت شاگرد این است که برای خودم شخصیتی حاصل کنم؟! هیچ‌وقت در ذهنم چنین هدف و انگیزه‌ای خطور نکرده که با پول بخواهم برای خود شاگرد جمع کنم، این دنیا چه ارزشی دارد؟!