دوستانی که به این موضوع علاقه دارند حتما این کتاب را بخوانند . از جمله آثار او می‌توان به «نون و القلم»، «مدیر مدرسه»، «سه تار»، «پنج داستان»، «چهل طوطی»، «دید و بازدید»، «سرگذشت کندوها»، «نفرین زمین» و در زمینه‌­ی ترجمه می‌توان به «بیگانه»، «قمارباز»، «مائده‌های زمینی» و… «من دیگر چطور می‌توانستم توی خانه پدرم بمانم؟ اصلاً دیگر توی آن خانه که بودم، انگار دیوارهایش را روی قلبم گذاشته‌اند. همین پریروز این اتفاق افتاد؛ ولی من مگر توانستم این دوشنبه یک دقیقه در خانه پدری سر کنم؟ خیال می‌کنید اصلا خواب به چشم‌هایم آمد؟ ابداً.

زنان داستان‌های او یا هوو دارند یا به‌دنبال دوا و درمان بی‌فرزندی، به هر دری می‌زنند. تمام دنیای آنها در همین‌ها خلاصه می‌شود و اگر از خود فارغ شوند، به عروس‌ها، هووها و مادرشوهرهای همدیگر نیش و کنایه می‌زنند و این بدبختی زنان طبقهٔ متوسط و پایین جامعه است. در کتابچین از کتابهای رمان و داستان گرفته تا کتابهای مدیریت ،موفقیت ،روانشناسی ،شعر ،دینی و مذهبی و دیگر کتابهای با موضوعات مختلف را پیدا خواهید کرد. یکی از مقوله‌های اجتماعی که درداستان جلال زیاد به چشم می‌خورد بیچارگی‌ها، محرومیت‌ها و نداشتن آزادی زن درخانواده و اجتماع است.

او با توصیف دقیقی که از رفتار اشخاص و موقعیت و با استفاده از شناخت زیادی که از انسان ها دارد تلاش می کند مشکلات جامعه را در قالب داستانی طنز آلود بیان کند. کودکی و نوجوانی، خاطرات و یادداشت‌های دوران جوانیِ بلقیس سلیمانی روایت اصلی کتاب «نام کوچک من بلقیس» هستند که نویسنده با نثری روان و گیرا، به روایت آن‌ها پرداخته است. بلقیس سلیمانی نویسندگی را حرفه و شغل خودش می‌داند که تمام‌وقت مشغول آن است.

در این داستان خانه مرد نماد جامعه ای است که با بردن کاغذ و قلم جلوی روشنگری بسته شده و با دزدیدن رادیو امکان آگاهی دهی از بین رفته است. در این جامعه وسایل حمام ربوده شده و مردم از نظر اخلاقی ناپاک هستند. راوی داستان زن زیادی که همان شخصیت اصلی می باشد، نسبت به شوهر خود به کلی احساس بیگانگی و غریبگی می کند و مجبور است به خاطر فقر مالی خانواده اش، زندگی در خانه ای که با آن به کلی بیگانه است را تحمل کند. پس از مدت کوتاهی، شوهر زن که خودش در محضر کار می کند و به قول زن “همۀ راه و چاه را بلد است”، در کمال خونسردی او را به خانۀ مادرش باز می گرداند. نکتۀ شگفت انگیز دربارۀ داستان، دقت نویسنده در شخصیت پردازی این زن است. نویسنده در این داستان هم مشکل رایج مقهور بودن یک زن را مطرح می کند و صحنه هایی تکان دهنده از فقر و نادانی و عقب ماندگی در جامعه را به تصویر می کشد.

کتاب صوتی زن زیادی مشتمل بر نُه داستان است که هریک موضوعی مستقل از یکدیگر دارند. سبک نوشتاری گرم و منحصربه‌فرد جلال آل احمد در داستان‌سرایی این کتاب به نحوی است که خواندن و شنیدن آن را به تجربه‌ی دیدن یک فیلم سینمایی نزدیک می‌کند. فضاسازی بی‌مانند، بیان بی‌نظیر و لحن صمیمانه‌ی روایت داستان‌ها، همگی عنصر خیال و تصور را در مخاطب به جنبش در می‌آورند. برای دانلود قانونی کتاب صوتی زن زیادی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید. کتاب صوتی زن زیادی اثر جلال آل احمد با صدای زوج هنری خوش صدا مریم پاک‌ذات و آرمان سلطان‌زاده. با مراجعه به وبسایت یا اپلیکیشن آوانامه از طریق لینک زیر نسخه کامل کتاب صوتی زن زیادی را دانلود کنید.