امید است با داشتن کتاب «کیک 2 به روایت ساناز سانیا» دست به خلق جذابترین و خوشمزهترین کیکها بزنید. ساناز مینایی نویسنده، ناشر،محقق و صاحب ۲۷ عنوان کتاب آشپزی و شیرینیپزی و دارنده مجوز دانشگاه علمی و کاربردی است. او تولید و پخش دهها فیلم آموزشی و نخستین برنامههای آموزشی از صدا و سیمای ایران و برنامههای برونمرزی کانال آفتاب را در کارنامه دارد. کتاب سبز بزرگترین مرجع رایگان دانلود کتاب الکترونیکی با بیش از ۱۰،۰۰۰ کتاب، کتاب صوتی و رمان است.
غذا درست کردن یک هنر است که تنوع زیادی دارد؛ اگر به اندازه تمام روزهای عمرتان هم یک غذا یا دسر درست کنید، باز هم موارد جدید پیدا میشود.
کتاب انواع کیک ساناز سانیا با اوراق تمام رنگی و صفحات از جنس کاغذ ضخیم و گلاسه توسط موسسه فرهنگی هنری ساناز سانیا به چاپ رسیده است. در صفحهی مقابل در این کتاب عکس رنگی از مراحل کار با کیک تزیین شده قرار داده شده است که خود میتواند معیار و آموزشی برای راحتی پخت باشد. دانلود و استفاده از کتاب کیک به تمام کدبانوهای ایرانی که قصد دارند رنگ و بوی جدید به میهمانیهای خود ببخشند توصیه و پیشنهاد می شود. کتاب آشپزی انواع کیک ساناز سانیا که توسط ساناز مینایی در ۶۴ صفحه نوشته شده است شامل آموزش شناخت مواد و ابزار شیرینی پزی و انواع کیک اسفنجی با رویه های مختلف، کاپ کیک، چیز کیک، تیرامیسو، ناپلئونی و… می باشد. کتاب کیک 2 به روایت ساناز سانیا نوشتهی ساناز مینایی، ساناز شریفی و سانیا شریفی طرز تهیه انواع مختلفی از بهترین و لذیذترین کیکهای دنیا را گام به گام و همراه با تصاویر به شما آموزش میدهد. کتاب شیرینی یکی از کتابهای آموزش آشپزی موسسه فرهنگی هنری ساناز سانیا است.
وبسایت شهرکتاب منبعی از کتاب های الکترونیکی است که تیم مدیریتی سایت تلاش کرده است تا محتوایی باارزش و با کیفیت در اختیار علاقمندان قرار دهد. در این مجموعه از نویسندگان و مترجمانی که مایل به همکاری با ما هستند استقبال می شود. پس از دانلود هر کتابی، فایل (pdf یا صوتی) در گوشی یا کامپیوتر شما ذخیره می شود و همیشه می توانید به صورت آفلاین مطالعه کنید و لذت ببرید.
در کتاب نان ساناز سانیا، با دستور تهیه انواع نانهای مغذی و خوشمزه آشنا خواهید شد. این کتاب میتواند به شما ایدههایی خلاقانه برای پخت نان بدهد، اساسا پختن نان کمی ترسناک به نظر میرسد، اما با این کتاب یاد میگیرید راحت نان بپزید. کتاب آموزش شیرینی، کیک، دسر و مربا پخت دهها شرینی را آموزش داده است و همچنین دستور پخت انواع کیک، دسر و مربا که توسط گروه اینترنتی ویستا.آی آر آماده شده است.
کتاب نان یکی از کتابهای آموزش آشپزی موسسه فرهنگی هنری ساناز سانیا است. این موسسه از سال ۱۳۵۷ با مدیریت ساناز مینایی، کار خود را آغاز کرد و توانست یکی از کارآمدترین و بروزترین موسسات آموزش آشپزی و شیرینیپزی را در ایران راه اندازی کند. برای دریافت کتاب کیک 2 به روایت ساناز سانیا و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتابها و نظرات کاربران درباره کتابها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید. برای دانلود قانونی کتاب کیک 2 به روایت ساناز سانیا و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
با خمیرهای اسفنجی می توان انواع مختلفی از کیک و دسر را تهیه کرد. ترکیب خمیرهای اسفنجی در واقع، تخم مرغ، شکر، آرد و هوایی است که حین هم زدن مواد جذب می شود. از مواد دیگری مانند بادام، پسته، گردو، شکلات، کره، میوه، زنجبیل، قهوه و وانیل را نیز می توان به ترکیب اضافه کرد.
ثبت ديدگاه