بنابراین، منشور حقوق شهروندی دانشآموزی نیز با هدف آموزش حقوق شهروندی دانشآموزان در قالب بخشی از کتاب مطالعات اجتماعی وارد کتب درسی مدارس میشود. نظر جنابعالی درباره استفاده دانشآموزان و برخی معلمان از کتابهای حلالمسائل چیست؟بازار ناهنجاری که در این زمینه در کشورمان به وجود آمده، به آموزش و پرورش ارتباطی ندارد. در واقع کتاب کمک آموزشی و کنکور به تجارت و آفت علمی تبدیل شده است و باید جلوی آن گرفته شود. تب کنکور فشارهایی را ایجاد میکند و کتابهای کمک آموزشی زیادی برای دوره متوسطه تولید میشود که بیشتر جنبه آموزش تستزنی دارند و بار علمی هم به دانشآموز اضافه نمیکنند اما متأسفانه این مسأله در دورههای اخیر به مقطع ابتدایی نیز سرایت کرده است.
رئیس جمهوری درخصوص لزوم ورود مفاهیم حقوق شهروندی در کتابهای درسی تأکید داشتند. آیا در این راستا اقداماتی صورت گرفته است؟مباحث مربوط به حقوق شهروندی در کتابهای درسی ما موجود بود اما پس از فرمایشات رئیس جمهوری با تأکید و دقت بیشتری درباره آن اقدام کردیم. حقوق شهروندی به معنای حقوق اساسی ملت از پایه هفتم یعنی سال تحصیلی گذشته به کتاب درسی وارد شد. همچنین دکتر روحانی روی درس انشا توجه ویژهای داشتهاند و البته مباحثی پیرامون این موضوع مطرح بود که درس انشا در چارچوب ادبیات دنبال شود اما چون علاقهمندی در این خصوص وجود داشت، برنامهریزی برای در نظر گرفتن زنگ انشا در مدارس انجام شد، البته امروز روشهای قابل قبول در برنامهریزی درسی تلفیقی هستند و بنا نیست برای هر نیاز یک درس جدید در نظر گرفته شود.
برای سفارش نسخه چاپی کتاب درسی به سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی به نشانی زیر مراجعه نمایید. ارزیابیتان از راهاندازی دانشگاه فرهنگیان چیست؟دانشگاه فرهنگیان یکی از دستاوردها و راهکارهای سند تحول بنیادین است. این دانشگاه تنها مرکز آموزش عالی نیست بلکه مرکز تربیت معلمان حرفهای، باسواد، انقلابی و متعهد برای ایفای مسئولیت تربیت نسلی در تراز جمهوری اسلامی در چشمانداز 1404 است، بنابراین ضرورت دارد اعضای هیأت علمی این دانشگاه علاوه بر داشتن مدارج بالای علمی و تخصصی، حائز آمادگی و مهارتهای لازم برای تربیت معلم و شایستگیهایی برای دانشجویان و معلمان باشند. تنها مرجع رسمی انتشار فایل کتاب های درسی، وب سایت اداره کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی به نشانی chap.sch.ir می باشد و با وب سایت ها، شرکت ها و موسساتی که بدون دریافت مجوز رسمی از این اداره کل، اقدام به نشر و توزیع فایل های الکترونیکی به صورت online یا offline نمایند برابر قانون با آنها برخورد خواهد شد.
درباره ورود فناوریهای نوین در کتب درسی چه نظری دارید؟مسلماً بهرهبرداری از فناوریهای نوین اطلاعات و ارتباطات آموزشی (فاوا) در آموزش و پرورش یک ضرورت است و باید با برنامه جامع و فراگیر به آن پرداخت چراکه به تعویق انداختن آن به مصلحت نظام تربیتی ما نیست. راهکار آموزش و پرورش برای ساماندهی بازار کتاب کمک آموزشی چیست؟سعی میکنیم طرح سامانبخشی را جدیتر دنبال کنیم. از همین رو در انتهای کتب درسی هر پایه دو تا سه صفحه را به معرفی کتابهای کمک آموزشی مناسب آن پایه اختصاص دادهایم تا از این طریق دانشآموزان در انتخاب خود اشتباه نکنند. همچنین باید همکارانمان در رسانه ملی را متقاعد کنیم که چنین کتابی نباید تبلیغ شود و وزارت فرهنگ و ارشاد نیز باید در این زمینه با ما همکاری کند، زیرا مجوز چاپ و فروش کتابها بر عهده این وزارتخانه است. عمر انسان خیلی سریعتر از آنکه فکرش را می کردیم گذشت، مثل یک چشم به هم زدن. انگار همین دیروز بود که روی نیمکت های ناراحت و هزار بار رنگ شده و بی کیفیت کلاس نشسته بودنیم و معلم اول ابتدایی که معمولا زمان ما خانوم های مسن بودند ، داشتند الفبای فارسی را به آموزش می دادند .
در پایه هشتم تمام کتابهای درسی جدیدالتألیف هستند بویژه پنج درس اصلی شامل زبان انگلیسی، آموزش عربی، کار و فناوری، سبک زندگی و مطالعات اجتماعی به طور کلی تغییر کردهاند ولی کتابهای ادبیات، علوم و ریاضیات فقط بازنگری شدهاند. همچنین نسخه نهایی کتابهای درسی «انشا و نگارش» (آموزش مهارتهای نوشتاری) که قرار است در پایه هفتم و هشتم تدریس شود، آماده شده است. درخصوص نحوه ارزشیابی کتابهای جدیدالتألیف توضیح دهید.تولید کتابهای درسی فرایندی بسیار طولانی دارد و باید بندهای مورد اشاره در سند تحول در تألیف آنها کاملاً بررسی شود، از جمله این موارد میتوان به مبانی انسانشناسی اسلامی، فرایند پیشرفت علم و تکنولوژی، فرایند اشتغال در کشور و تعریف نیازهای جدید اجتماعی اشاره کرد که باید در تألیف کتاب درسی مورد توجه قرار بگیرند. البته بعضی از این نیازها متغیر و از حوزه کاری ما خارج است و نهادهای دیگر باید اطلاعات لازم را در اختیار ما قرار دهند.
برای دانلود کتاب به ادامه مراجعه نمایید و برای خرید کتاب حل المسائل هندسه سال هزار و سیصد و چهل و پنج تماس بگیرید. یکی از اهدافی که دنبال میکنیم این است که نسبت به خرافههایی که پیرامون اسلام شکل میگیرد هشدار دهیم. این امر مدتی است آغاز شده و به طور جدی دنبال میشود به عنوان نمونه به طور مستقیم نمیگوییم فرهنگ خرافهای «قمهزنی» ناصحیح است بلکه در مباحث معارفی تأکید میکنیم که ضرر زدن به نفس جایز نیست.
ثبت ديدگاه