کتاب انواع کیک ساناز سانیا با اوراق تمام رنگی و صفحات از جنس کاغذ ضخیم و گلاسه توسط موسسه فرهنگی هنری ساناز سانیا به چاپ رسیده است. در صفحهی مقابل در این کتاب عکس رنگی از مراحل کار با کیک تزیین شده قرار داده شده است که خود میتواند معیار و آموزشی برای راحتی پخت باشد. دانلود و استفاده از کتاب کیک به تمام کدبانوهای ایرانی که قصد دارند رنگ و بوی جدید به میهمانیهای خود ببخشند توصیه و پیشنهاد می شود. کتاب آشپزی انواع کیک ساناز سانیا که توسط ساناز مینایی در ۶۴ صفحه نوشته شده است شامل آموزش شناخت مواد و ابزار شیرینی پزی و انواع کیک اسفنجی با رویه های مختلف، کاپ کیک، چیز کیک، تیرامیسو، ناپلئونی و… می باشد. کتاب کیک 2 به روایت ساناز سانیا نوشتهی ساناز مینایی، ساناز شریفی و سانیا شریفی طرز تهیه انواع مختلفی از بهترین و لذیذترین کیکهای دنیا را گام به گام و همراه با تصاویر به شما آموزش میدهد. کتاب شیرینی یکی از کتابهای آموزش آشپزی موسسه فرهنگی هنری ساناز سانیا است.
آرد آلک شده را با بیکینگ پودر و وانیل مخلوط می کنیم و به مواد اضافه کرده با همزن طوری می زنیم.4. روغن مایع را اضافه می کنیم و در آخر به صورت دورانی مخلوط کرده .6. می توان کمی از مواد را با پودرکاکائو مخلوط کرد و در کیک به کمک چاقو به آن فرم داد.6. کف قالب را باروغن چرب کرده و از قبل فر را آماده می کنیم؛ به مدت 50دقیقه داخل فر قرار می دهیم .
اگر دوست دارید پخت انواع شیرینیهای متنوع را یادبگیرید، این کتاب راهنمای خوبی برای شماست. ساناز سانیا تاکنون مدارک برتری همچون صدها لوح تقدیر، دیپلم افتخار از ایران، انگلیس، فرانسه، امریکا، ژاپن، امارات و ایتالیا را از آن خود کرده است. اگر دوست دارید پخت انواع نان را یاد بگیرید این کتاب را به شما پیشنهاد میکنیم. اغراق نیست اگر گفته شود در میهمانیها جزء محبوبترینهاست؛ خلاصه که بدخواه ندارد و در دل همه جای دارد. کافی است عطر و بوی کیک تازه به مشامتان بخورد تا اراده خود را تسلیم حس بویاییتان کنید اما شاید این سوال برایتان پیش بیاید این خوشمزه دوست داشتنی که در میهمانی، تولد، جشنها و… حضوری ثابت دارد، از کجا آمده است؟ آنطور که مورخان و محققان حوزه خوراک میگویند، کیک در اصل از واژه اسکاندیناویایی با نروژی KAKA نشات گرفته و بعدها با عنوان Cake وارد فرهنگ زبان انگلستان شده است.
با خمیرهای اسفنجی می توان انواع مختلفی از کیک و دسر را تهیه کرد. ترکیب خمیرهای اسفنجی در واقع، تخم مرغ، شکر، آرد و هوایی است که حین هم زدن مواد جذب می شود. از مواد دیگری مانند بادام، پسته، گردو، شکلات، کره، میوه، زنجبیل، قهوه و وانیل را نیز می توان به ترکیب اضافه کرد.
وبسایت شهرکتاب منبعی از کتاب های الکترونیکی است که تیم مدیریتی سایت تلاش کرده است تا محتوایی باارزش و با کیفیت در اختیار علاقمندان قرار دهد. در این مجموعه از نویسندگان و مترجمانی که مایل به همکاری با ما هستند استقبال می شود. پس از دانلود هر کتابی، فایل (pdf یا صوتی) در گوشی یا کامپیوتر شما ذخیره می شود و همیشه می توانید به صورت آفلاین مطالعه کنید و لذت ببرید.
اپلیکیشن کتابخوان کتابراه برای اندروید، IOS و ویندوز در دسترس است. به همان اندازه که کیک خوشمزه و دلچسب است به همان اندازه هم تنوع دارد. کافی است با یک جستجوی ساده واژه «کیک» را گوگل کرده تا چشمان خود را مسحور زیبایی انواع مختلف کیک کنید. دنیای کیکها بسیار رنگارنگ است و اگر ذوق، خلاقیت و البته زمان بگذارید میتوانید هر هفته خانواده خود را به یک کیک جدید دعوت کنید. اما چرا باید این جذابیت و حس خوب را تنها در قنادی، کیکپزی و کافی شاپ محدود کرد؟! دست به کار شوید و کاربری آشپزخانه را برای مدتی کوتاه به کیکپزی تغییر دهید تا با سادهترین مواد مثل تخم مرغ، شیر، شکر، بیکینگ پودر و…
در کتاب نان ساناز سانیا، با دستور تهیه انواع نانهای مغذی و خوشمزه آشنا خواهید شد. این کتاب میتواند به شما ایدههایی خلاقانه برای پخت نان بدهد، اساسا پختن نان کمی ترسناک به نظر میرسد، اما با این کتاب یاد میگیرید راحت نان بپزید. کتاب آموزش شیرینی، کیک، دسر و مربا پخت دهها شرینی را آموزش داده است و همچنین دستور پخت انواع کیک، دسر و مربا که توسط گروه اینترنتی ویستا.آی آر آماده شده است.
کیک ها نوعی از شیرینی ها هستند که ماده اصلی آنها شکر، پودر قند یا قندهای مصنوعی، آرد و تخم مرغ بوده و معمولا بر دو نوع عمده کیکهای اسفنجی و کیکهای روغنی میباشند. مافین ها، پاند کیکها و کیکهای شیفون از انواع مختلف کیک ها به شمار می آیند. به دلیل حجیم بودن ماهیت کیک ها، از آنها به عنوان یک میان وعده پرکالری نیز استفاده می شود و البته با مغزی نمودن آنها با انواع مغز و میوه، می توان کیک ها را به یک خوراکی مفید برای کودکان در سن رشد مبدل نمود.
ثبت ديدگاه