با مطالعه کتاب آشپزی کامل اصول پایه ادویه شناسی با ترکیبات و طعم های هر گروه از ادویه جات آشنا می شویم و می توان ترکیبات ادویه و دستورات جدیدی را برای تهیه ادویه خلق کرد. در این مقاله ۳ کتاب آشپزی کامل معرفی شد که به صورت فایل الکترونیکی برای اشتراک و مطالعه در اختیار کاربران عزیز در سایت سفره ایرانی به اشتراک گذاشته شده است. اما در ادامه این مجموعه از شما مخاطبان گرامی می خواهد کتاب سرآشپز که را که تا به حال مطالعه کرده اید را معرفی کنید و از تجربیاتی که با مطالعه این کتاب بدست آورده اید صحبت کنید.
البته که ما به سادهخواری باور داریم؛ البته که ما میدانیم بهترین غذای انسان، غذای گیاهی است که از طبیعت برآمده و در طبیعیترین شکل ممکن خود و با کمترین تغییر، دستکاری، فرآوری، اختلاط و ترکیب کردن مصرف میشود. پس از مدت زمان کوتاهی از نظر تاریخی (ده هزار سال در مقایسه با دو و نیم میلیون سال)، انقلاب صنعتی و استقرار و غلبه سیستم سرمایهداری (از قرون چهارده و پانزده میلادی تا یکصد سال اخیر)، انقلاب عظیمی در زندگی و سلامت بشر و تخریب دامنهدار محیطزیست به وجود آورد. اجداد ما دو و نیم میلیون سال غذای خود را مستقیماً از طبیعت تهیه کردند و زیستند و دوام آوردند و به بقا ادامه دادند؛ سپس به اهلیکردن حیوانات پرداختند و آنها را برای استفاده در جهت اهداف خود پرورش دادند. نظامی که دامداریهای صنعتی برپا میکند و غذای انسان را به مصنوعیترین و ناسالمترین و سبعانهترین شکل ممکن در این مراکزِ تولید و پرورش و کشتار و تنها در راستای سودپرستی و پول تولید میکند.
در این مقاله به معرفی سه کتاب آشپزی کامل پرداختیم که مطالعه آن ها برای هر فرد علاقه مند به آشپزی توصیه می شود. کتاب اصول پایه کار با چاقو به قلم آقای نورمن وینستین شامل سه فصل تاریخچه ی مختصر، کیت چاقوها و مهارت های استفاده از چاقو است. کتاب اصول پایه شناخت عبارات تخصصی آشپزی و قنادی به قلم آگوست اسکوفیر نوشته شده است و به عنوان یک مرجع کامل آشپزی، قنادی و نانوایی محسوب می شود.
افراد به هر موضوعی که علاقه مند باشند می توانند نسخه مجازی آن را در گوشی همراه خود داشته باشند و در هر جایی از آن استفاده کنند. آشپزی یکی از زمینه هایی است که علاقه مندان زیادی دارد و افراد به دنبال کتاب آشپزی کامل هستند که نسخه الکترونیکی آن را روی گوشی خود داشته باشند و در هنگام آشپزی کردن بتوانند به راحتی از روی آن دستورات آشپزی را انجام دهند. در این مقاله ۴ مورد کتاب سرآشپز معرفی می کنیم که دسترسی به ترجمه آنها از سایت سفره ایرانی امکان پذیر است. به طور کلی، کتاب مستطاب آشپزی جلد اول، به عنوان یکی از کتابهای پرطرفدار و مفید در زمینهٔ آشپزی در ایران شناخته میشود و میتواند برای افرادی که به آشپزی علاقهمند هستند، منبع بسیار خوبی باشد. “غذاهای ایرانی در حقیقت دستاوردی بینظیر و بیمانند در هنر آشپزی جهان است و از نظر تنوع و غذایی بودن، هیچ کشوری نمیتواند با غذاهای ایرانی رقابت کند.
از این رو آموزشگاه مجازی سفره ایرانی به شما مخاطبان گرامی مطالعه کتاب آشپزی کامل اصول ادویه شناسی را پیشنهاد می کند. با مطالعه نسخه الکترونیکی بهترین کتاب آشپزی ادویه شناسی می توانید در موضوعات زیر اطلاعات بسیاری کسب کنید. در کتاب آموزش آشپزی ایرانی آموزش پخت بیش از 60 نوع غذای ایرانی موجود است که با تنوع غذایی زیادی که دارد یکی از بهترین کتاب آموزش آشپزی می باشد. شما هم اکنون می توانید کتاب آموزش آشپزی ایرانی را از سایت یاس دانلود دریافت نمایید.
برای شروع آشپزی و یادگیری دستور پختهای مختلف انتخاب فوقالعاده برای تازهکارها است. برای داشتن تجربه جدیدی از طعم شیرین میتوانید از دستور تهیههای موجود در این کتاب بهره ببرید. افرادی که در این گردهمایی شرکت داشتند، اصالتا اهل کشورهایی مثل هند، عراق، الجزایر و … بودند و علت متنوع بودن دستور پختها همین موضوع است. استفاده از ادویهجاتی مثل هل، زیره سیاه، دارچین، شوید و… شاید در نگاه اول کار خاصی نباشد اما طعمدار کردن غذا هنری است که تنها آشپزهای حرفهای توان انجام آن را به بهترین شکل ممکن دارند.
ثبت ديدگاه