سکوت آن اطراف را، پرش یک کلاغ سرسخت و پرطاقت هم برهم نمی زد. همه آرام و بی صدا، همچون مشایعت کنندگانی که از گورستان برمی گردند، ساکت و بی صدا به طرف خانه های خود برمی گشتند.

سید جلال‌الدین سادات آل‌احمد در ۱۱ آذر ۱۳۰۲ در خانواده‌ای مذهبی و روحانی در محلهٔ سید نصرالدین شهر تهران به دنیا آمد. او نویسنده، روشنفکر سوسیالیست، منتقد ادبی و مترجم ایرانی، پسرعموی سید محمود طالقانی و همسر سیمین دانشور بود. در دههٔ ۱۳۴۰ به شهرت رسید و در جنبش روشنفکری و نویسندگی ایران تأثیر بسزایی گذاشت. دانش‌آموختهٔ رشتهٔ زبان و ادبیات فارسی در دانشسرای عالی تهران بود. تحصیل را تا دورهٔ دکترای ادبیات فارسی ادامه داد، اما سرانجام از ادامهٔ آن صرف‌نظر کرد. در جوانی (با حفظ گرایش‌های مذهبی)، به‌نوعی به روحانیت پشت کرد و نیز به جریان توده پیوست.

داستان‌ها از نظر سیر وقایع آشفته و شلخته اند و بیان رویداد‌ها و درگیر شدن آدم‌ها با اتفاقات دور و برشان ضعیف و خام است. توصیفات البته گاهی خوبند و خواندنی، مثلا در داستان دره خزان زده در همان ابتدا که شرایط مه آلود معدن را توصیف می‌‌کند زیبایی توصیف آن پوشیده نمی‌ماند هر چند گاه دیده می‌‌شود که یک توصیف تکرار می‌‌شود که ناخوشایند است. این جریان ادبی، ساده نویسی و گفتگو‌های محاوره‌ای در بین شخصیت‌ها از آثار محمد علی جمال زاده و صادق هدایت آغاز شد و در کارهای آل احمد به اوج خود رسید. گنگی حدودی داستان‌های آل احمد گاهی برای نویسندگان و خوانندگان تازه کار ناخوشایند است. این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب داستان کوتاه پیشنهاد می‌کنیم. از رنجی که می‌ بریم کتابی است برای تمام دوست‌داران داستان‌های فارسی و علاقه‌مندان به ادبیات داستانی ایران.

برای یاری در حمایت از کتاب‌فروشی‌های محلی این گزینه را انتخاب کنید. سایت میهن دانلود تابع قوانین در زمینه حقوق مولفین و ناشرین است، چنانچه نسبت به محتوای این صفحه صاحب حق نشر هستید و درخواست حذف آن را دارید، خواهشمند است  به ما اطلاع دهید. «نخستین‌باری که با او در پلاژ بابلسر برخوردم، هرگز نظرم را جلب نکرد. در میان آن همه دیدنی‌هایی که مرا همچون تازه‌وارد ناآشنایی در میان گرفته بود، وقت این نبود که توجهی به او بکنم یا دقیقه‌ای چند در قیافه‌اش دقیق شوم. به این جهت نمی‌دانم در آن روز اول هم همین‌طور لب و دهانش سوخته و دندان‌هایش سیاه شده و در حال افتادن بود یا نه.

شما با استفاده از کتابراه همیشه و همه جا به کتاب‌ها و کتابخانه خود دسترسی دارید و می‌توانید به سادگی از هر فرصتی برای مطالعه استفاده کنید. در کتابراه برای همه سلیقه‌ها از داستان، رمان و شعر تا روانشناسی، تاریخی، علمی، موفقیت و… اپلیکیشن کتابخوان کتابراه برای اندروید، IOS و ویندوز در دسترس است. در این کتاب نویسنده رویکردی سیاسی دارد و سعی می‌کند وضعیت زندانیان سیاسی رژیم شاه را نشان دهد.

نویسندگانی چون نادر ابراهیمی و غلامحسین ساعدی از او تأثیر گرفتند. جلال آل احمد (Jalal Al-e-Ahmad)، نویسنده و مترجمی بود که در خانواده‌ای مذهبی متولد شد، پدرش روحانی بود و تلاش بسیاری کرد تا جلال را جانشین خود کند ولی موفق به این کار نشد. بعد به حزب توده پیوست و چند سال بعد از حزب کناره‌گیری کرد.

از رنجی که می بریم داستان آدم‌های مختلفی است که به‌ نوعی درگیر مبارزه‌ی سیاسی شده‌اند؛ اما همه‌ی این آدم‌ها دارای درک درست و شعور اجتماعی یکسانی نیستند. البته شرایط آن دوران به گونه‌ای نبود که بتواند خاستگاه یا دلایل اعتراضات را عیان کرد اما آل‌احمد تا جای ممکن دقیق توصیف کرده است و از دل همین داستان‌ها می‌توان دریافت که چرا برخی اعتراض‌ها رخ می‌داد و چگونه نیز سرکوب می‌شد. نقطه قوت از رنجی که می بریم قلم ساده و روایت‌های محاوره‌ای اوست اما این قلم مشخصا از زبان نغز و آرایه‌های عمیق و بدعت‌های داستانی خالی است ،توانایی‌هایی که می‌‌توان به زیبایی در آثار جلال یافت. فروشگاه اینترنتی کتاب لند یکی از برترین منابع خرید کتاب زبان با محوریت آموزش است. هدف ما بر دسترسی راحت مخاطبان به تمامی کتاب های زبان و منابع آیلتس و تافل، با بهترین کیفیت و حداقل قیمت قرار داده شده است.خرید آنلاین تمامی محصولات آموزشی زبان تنها با چند کلیک فراهم شده است. محصولاتی مانند انواع کتاب زبان، رمان و داستان کتاب لغت و گرامر زبان را می توان نام برد.تمرکز ما تهیه روی با کیفیت ترین کتاب های زبان انگلیسی، آلمانی، فرانسوی و سایر زبان ها برای شما مشتریان عزیز است.

از رنجی که می‌بریم دومین مجموعه داستان آل‌احمد، برای اولین‌بار در سال 1326 منتشر شده است .که شامل هفت داستان کوتاه است و حاوی مضامین سیاسی اجتماعی. “از رنجی که می‌بریم” دومین مجموعه داستان آل‌احمد، برای اولین‌بار در سال 1326 منتشر شده است که شامل هفت داستان کوتاه است و حاوی مضامین سیاسی اجتماعی. او در این کتاب سعی دارد وضعیت زندانیان سیاسی رژیم پهلوی را به تصویر بکشد؛ زندانیانی که زیر شکنجه هستند و در شرایط نابسامانی به سر می برند.

هفت داستان به قلم جلال آل‌ احمد در این اثر قرار گرفته است. عنوان این داستان‌ها عبارت است از «درهٔ خزان‌زده»، «زیرابی‌ها»، «در راه چالوس»، «محیط تنگ»، «اعتراف»، «آبروی ازدست‌رفته» و «روزهای خوش». در سال ۱۳۲۶ دومین کتابش، «از رنجی که می‌بریم» را هم‌زمان با کناره‌گیری از حزب توده چاپ کرد؛ کتابی که بیانگر داستان‌های شکست مبارزاتش در این حزب است. پس از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ به‌عنوان ضربه‌ای سنگینی بر پیکر آزادی‌خواهان، آل‌احمد نیز افسرده شد. در این سال‌ها، کتابی را تحت‌عنوان «سرگذشت کندوها» به چاپ رساند. کتاب‌های «اورازان»، «تات‌نشین‌های بلوک زهرا» و «مدیر مدرسه» در همین دوران نوشته شدند.