وینش دوست دارد شما را دعوت کند که به این پرسش ها بیندیشید و شاید بخواهید نتیجه تفکرتان را با ما در میان بگذارید. شما سفارش میدین و ما اگر کتاب رو داشتیم یا تونستیم پیدا کنیم، شرایط خرید کتاب رو براتون فراهم میکنیم. کلیه حقوق مادی و معنوی مطالب این سایت نزد وینش محفوظ بوده و استفاده از بخش یا تمامی مطالب این وب سایت بدون کسب اجازه کتبی ممنوع و دارای پیگرد قانونی می باشد.
این اثر ابتدا سعی کرده مفهوم ادراک انسانی را تعریف کند و خطاهای ادراکی را توضیح دهد. نویسندهی کتاب در ادامه به یکی از رایجترین خطاهای ادراکی یعنی، سوگیری شناختی میپردازد و آن را با زبانی ساده شرح میدهد. کتاب الکترونیکی «ذهن فریبکار من» نوشتهٔ حسین حسینی پناه در انتشارات اریش چاپ شده است. این کتاب ۱۴۰ سوگیری شناختی که ناخودآگاه دچار آنها میشویم را به ما نشان میدهد. فریب از دیدگاه انسانی رفتاری نکوهیده و زشت است و باعث میشود احساس بدی پیدا کنیم.
همچنین، با نقش علم و تفکر نقاد در دموکراسی، ضرورت آموزش علم و چگونگی رویکرد شکاکانه به رسانهها آشنا میشویم. این بخش از دوره در واقع راهنمایی برای جلوگیری از فریب خوردن و کلاهبرداری است. پس از بررسی این موضوع که مغز ما چگونه واقعیت را تحریف میکند، به این مسئله میپردازیم که چگونه میتوان با استفاده از مهارتها و ابزارهای تفکر نقاد با فریبهای ذهن مقابله کرد. فلسفه و به کار بردن تفکر نقاد و علم، ابزارهایی هستند که انسانها بهآهستگی و با دقت طی چندهزار سال برای جبران کاستیهای مغز به وجود آوردهاند. علاوه بر این در بخش دوم به تاریخ علم میپردازیم و به اینکه چگونه میتوان تفاوت بین علم خوب، علم بد و شبهعلم را تشخیص داد. بیشتر چیزهایی که به یاد میآوریم و باور داریم، یا مخدوش است یا کاملاً اشتباه.
شاید بزرگترین نقطه ضعف ما، آسیبپذیری در مقابل هذیان باشد؛ یعنی احتمال حفظ باوری نادرست بهرغم تمام شواهد و مدارک. هرچیزی که تجربه میکنیم یا به آن فکر میکنیم تبدیل به خاطره میشود، خاطرهای که برساخته میشود، تغییر میکند و با خاطرات دیگر تلفیق میشود. ما طوری به خاطرات خود استناد میکنیم که انگار گذشته بهدقت در آنها ثبت و ضبط شده است، در حالی که شواهد نشان میدهد حتی به شفافترین و مطمئنترین خاطرات هم باید مشکوک بود.
اعمال خرافی این توهم را در ما ایجاد میکند که میتوانیم تا حدودی بر رویدادها کنترل داشته باشیم؛ رویدادهایی که در صورت نبود این اعمال، وقوعشان حالتی تصادفی خواهد داشت. کتاب روز همواره تلاش نموده با همکاری مشاورین و اساتید بنام حوزه علوم پزشکی شرایط خرید کتاب و امکان مشاوره برای انتخاب بهترین منابع وزارت بهداشت را برای شما بازدید کننده محترم فراهم نماید. اگر کتاب خاصی در حوزه پزشکی مدنظر شما است که در سایت نتوانستید آن را بیابید به راحتی از طریق شمارههای دفتر، واتس آپ و یا فرم درخواست کتاب آن را ثبت کنید. در خودفریبی، شخص به عملی اقدام میکند که باعث ایجاد باور و شناخت خطا برای او میشود. خودفریبی اغلب زمانی اتفاق میافتد که ما به طور ناخودآگاه تلاش میکنیم خودمان را متقاعد سازیم آنچه را که به آن باور یافتهایم یا تصمیمی که گرفتهایم، درست است؛ درحالیکه اینطور نیست. تفاوت دروغ گفتن با خودفریبی این است که هنگام دروغ گفتن، فرد نسبت به این که حقیقت را بیان نمیکند آگاه است، درحالیکه هنگام خودفریبی فرد به طور ناخودآگاه خود را متقاعد میکند که این دروغ درواقع حقیقت است.
اثری که نویسنده آن تحصیلکرده مهندسی صنایع و مدیریت کسبوکار (MBA) است و حوزه فعالیتش درباره ارزیابی، ارزشیابی و توسعه شایستگیها. او پیش از انتشار این کتاب، نگارش کتاب «رمزگشایی شخصیت؛ تناسب تیپ شخصیتی با زندگی، تحصیل و کار» را نیز در کارنامه خود داشته است. همین یک جمله از دیدگاههای ارسطو، کافی است تا حدس بزنیم او فیلسوفی است که انسان و حیاتش را برتر از دیگر موجودات میداند. بر اساس دیدگاه این فیلسوف یونان باستان، انسان چون سخن میگوید پس باید منطق داشته باشد.
ثبت ديدگاه