ما اگر قبول کنیم که خصلت های بد دیگران در وجود ما هم قرار دارد و ما هم از همان مشکالات رنج میبریم کمتر در برابر این افراد گارد میگیریم و از دست آن ها عصبانی میشویم و این خصوصیات ناپسند کمتر در دیگران برای ما بولد میشود. ما وقتی از کسی خوشمان می آید که آن فرد یک سری از خصوصیاتی که ما دوستشان داریم و در درون خود ما بالقوه است را به بالفعل در آورده. و وقتی از کسی بدمان می آید که آن فرد کارهایی را میکند که در درون ما هم وجود دارد و ما قبلا آن ها را انجام میداده ایم و یا در حال حاضر ما هم آن ها را انجام میدهیم. پادکستی که ازش این جا اسم بردم رو میتونین توی کانال تلگرام خود ترجمان ببینین همچنین من برای راحتی کار توی کانال تلگرامی خودم هم میزارم.
او در سال 2013 بعد از مبارزه طولانی با سرطان در سن 57 سالگی درگذشت. از دیگر آثار او میتوان به «در آغوش سایه خود، طلاق معنوی، بهترین سال زندگی شما، نامهای از بهشت، بازتاب سایه، پاکسازی آگاهی و شجاعت» اشاره کرد. نویسنده در این کتاب با زبانی ساده و روان روش هایی را ارائه می دهد که به یکپارچگی درون انسان کمک می کند. او از تجربیات خود و دیگران استفاده کرده و شیوه های پذیرش ویژگی های مختلف انسانی را در ده فصل شرح می دهد. احساساتی نظیر عدم داشتن محبوببیت بین افراد از نظر ظاهری، کاری و سیلی از این موارد به روح آدمی حمله کرده و فرد بهترین واکنش را برای پاسخ به این حمله، فرار و پنهان کردن آنها از خود و دیگران میابد . در واقع فرد اگر به دلیل اتفاقی در زندگی شخصی خود تبدیل به انسانی شکاک شده باشد، برای مثال در مواجهه با افراد جدیدی در محل کار خود، آنها را نیز به مانند خود فرد شکاکی میبیند و با بروز رفتارهای نامطلوب سایرین را نیز با مشکل مواجه میکند .
این دقیقا موضوعی است، که دیدگاه کل نگر به ما آموزش میدهد که تنها راه برای رسیدن به رویاهایتان، کنار آمدن با خودتان است. هر یک از بخش های نیمه تاریک شما، یعنی هر یک از سایه های شما، اشاره به یک شخصیت فرعی درون شما دارد. دبی فورد می گوید ما همواره درباره آنچه سایه درون ماست و قصد مخفی کردنش را داریم، فرافکنی می کنیم و به دیگران نسبت می دهیم. او همچنین می گوید کشف سایه ها علاوه بر آرامشی که برایمان در پی دارد، ما را از قضاوت کردن دیگران هم باز می دارد، چون می دانیم هر آنچه به دیگران نسبت می دهیم در درون خود ما هم هست.
دبی فورد در فصل ششم کتاب نیمه تاریک وجود به بحث در مورد سایه ها ادامه میدهد. آمار فروش میلیونی نیمهی تاریک وجود بهتنهایی نشاندهندهی استقبال جدی خوانندگان است. کتاب فورد خیلی زود در بین انبوه کتابهای حوزهی خودیاری و رشد شخصی به چشم آمد و خوانندگان بسیاری از سراسر دنیا روایتهای مهمی درباره ی تاثیر مثبت پیشنهادهای کتاب در زندگی شخصیشان گفتند.
این کتاب، کتابی شگفت انگیز است که با کتاب های هم زمینه خود متفاوت است. کتاب نیمه تاریک وجود اثر دبی فود و ترجمه فرناز فرود، درباره قسمتی از وجود ما صحبت میکند که تاکنون سعی کردهایم آن را نادیده بگیریم و از خود جدا کنیم، قسمتهای تاریکی که ما تنها با بروز آنها کامل میشویم و تمام استعدادمان نمایان میشود. دبی فورد متولد (۱ اکتبر ۱۹۵۵ – ۱۷ فوریه ۲۰۱۳) نویسنده، مدرس، معلم و سخنران شناخته شده آمریکایی است. دبی فورد نویسندهی کتاب های خودشناسی و سخنران پرآوازهی آمریکایی است. فورد، در طول زندگی خود، همواره تلاش کرده مردم با نیمهی تاریک وجودشان آشتی کنند و سایهی خودشان را بپذیرند.
اگر قرار است مسئولیت پذیر باشیم ابتدا باید نگرش خود را تغییر دهیم. به عنوان اولین قدم، باید گذشته مان را بپذیریم و مسئولیت گذشته و اشتباهات مان را قبول کنیم. بنابراین ما شروع به تلاش های هماهنگ تری می کنیم تا خودمان را بسیار بیشتر از گذشته بپذیریم.
هنگامی که نقابی را که حساسیت و انسانیت شما را پوشانده است از چهره برگیرید، با وجود حقیقی خود روبرو میشوید. همانطور که در معرفی آغازین اثر مذکور عنوان کردیم، مطالب کتاب بازگوکننده رازهای سفری درونی و در نتیجه آن بازسازی درون و بیرون انسانها میباشد که با هوش بالای مؤلف و با نظم خاصی در 11 فصل اصلی، تفکیک و شرح داده شدهاند. اگر بخواهیم دقیق تر بیان کنیم، انسان از طریق بُعدی از افکار خود که سایهای تاریک از وجود اوست، احساس ضعف و ناامیدی را به صورت ذهنیتهای منفی دریافت میکند . یونگ نخستین بار واژۀ «سایه» را برای اشاره به آن بخشهایی از شخصیت به کار برد که به دلیل ترس، جهل، خجلت یا نبودِ عشق طرد شدهاند.
ثبت ديدگاه