ادامه جلسه از سوی آیتالله خامنهای و شهید مطهری مدیریت میشود. کتاب «خون آورد» اثری خاص و متفاوت که در سال 1402 توسط نشر انقلاب اسلامی منتشر گردیده است. این کتاب در واقع گزارش محرمانه ساواک از یک محفل نیمه خصوصی است که اکنون این گزارش به شکل یک اثر زیبا به چاپ رسیده است. این محفل در منزل آقای تحریریان در 20 دی سال 1355 مصادف با تاسوعای حسینی برقرار شده است و شرکت کنندگان این جلسه برخی از بازرگانان متدین و چند فرد صاحب نام انقلابی همچون استاد مرتضی مطهری، استاد مفتح، استاد علی شریعتی و آیت الله خامنه ای هستند. ساواک به شکل جدی این جلسه را تحت نظر داشته و با توجه به مباحث مطرح شده در این محفل توصیه نموده محدودیت و نظارت بیشتری بر روی این محافل اعمال گردد چرا که باعث آگاهی نسل جدید و گرایش آنان به اندیشه های انقلابی می شود. گفته شده است که یکی از مشخصههای مهم انقلاب اسلامی از همان روزهای نخست، دنبالکردن خط گفتوگو و تبیین اصول و مبانی نهضت اسلامی مردم ایران بوده است.
ازدیگر کتاب هایی که در فهرست کتاب های انقلاب اسلامی قرار می گیرد کتاب صراط است که باز هم انتشاران انقلاب اسلامی آن را چاپ کرده است. پس در جامعه ی جاهلی توحید وجود ندارد در جامعهی جاهلی ارباب متفرقون بر مردم حکمروایی میکنند. توی بریدهای که از کتاب برا معرفی گذاشتید، تاریخ جلسه به جای سال ۵۵، سال ۳۵ نوشته شده؛ لطفاً اصلاح کنید. به جهت استفاده از اشعار عربی در فصل سوم کتاب “خون دلی که لعل شد”، فایل صوتی از این فصل تهیه نشده است.
چنانچه مبارزان شاخص که هر یک نقش تعیینکنندهای در تشکیل و هدایت هستههای مبارزاتی انقلاب اسلامی داشتند از هر فرصتی برای روشنگری و بیان ریشههای حرکت اسلامی مردم بهره بردند. در یکی از همین جلسات که در تاریخ ۱۰ دی ۱۳۵۵ و همزمان با تاسوعای حسینی تشکیل شد، گفتوگویی سهجانبه میان آیتالله خامنهای، مرتضی مطهری و علی شریعتی شکل گرفت و هر یک از آنها پیرامون قیام و انقلاب ۱۳۵۷ مطالبی را بیان کردند. در این جلسه ابتدا آیت الله خامنه ای تفسیر و تحلیل خود از حرکت انقلابی امام حسین (علیه السلام) را به شکل مبسوط توضیح می دهند، سپس استاد مطهری در سخنی مجمل پیرامون مفهوم قیام ایراد سخن می کنند و در انتها نیز دکتر شریعتی با بیان جذاب و ادیبانه خود از منظری تازه به کلمه ثوره (انقلاب) نظر داشته و تحلیل خود را بیان می نمایند. مطالعه این اثر مختصر برای درک نگاه انقلابیون نسبت به حماسه عاشورا و نحوه بهره گیری از این واقعه تاریخی برای بیدار کردن جامعه و توسعه مفاهیم آن به عصر مدرن، حائز اهمیت است. آنچه که در حادثه عاشورای سال 61 قمری بازتاب بیشتری در منابع عاشورا پژوهی داشته است، پرداختن به قیام حضرت امام حسین با تکیه بر خود واقعه و منفک از سیر تاریخی حادثه بوده است و به همین دلیل طبعا کاستی هایی را در خود داشته است.با عنایت به همین مسئله حضرت آیت الله خامنه ای با نگاهی نو بر تاریخ صدر اسلام و بر اساس بررسی سیر تاریخی حوادث، واقعه عاشورا را واکاوی نموده و هدف قیام سیدالشهدا را در راستای نهضت نبوی تبیین می نمایند. از جمله این کتاب ها می توان به کتاب حقیقت عظیم که نوشته حضرت آیت الله خامنه ای می باشد و همچنین انتشارات آن نیز انقلاب اسلامی است اشاره نمود.
این شعرخوانی با عبارت «پرشور» در اسناد ساواک توصیف شده است. کتاب «خونآورد» مشروح گفتگوی سه جانبهی حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدظلهالعالی)، شهید آیتالله مرتضی مطهری و مرحوم دکتر علی شریعتی در سال 1355 و همزمان با تاسوعای حسینی دربارهی قیام و انقلاب امام حسین(ع) است.جلسهی مذکور در دهم دی ماه سال 1355 در منزل یکی از تجار و بازرگانان متدین تهران با حضور تعدادی از چهرههای دینی و انقلابی که هر یک، از شخصیتها و اندیشمندان مهم دینی عصر خود محسوب میشدند، برگزار شد. کتاب خون آورد مشروح گفتگوی سه جانبهی حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدظلهالعالی)، شهید آیتالله مرتضی مطهری و مرحوم دکتر علی شریعتی در سال ۱۳۵۵ و همزمان با تاسوعای حسینی دربارهی قیام و انقلاب امام حسین(ع) است. کتاب «خون آورد» مشروح گفتگوی سه جانبهی حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدظلهالعالی)، شهید آیتالله مرتضی مطهری و مرحوم دکتر علی شریعتی در سال ۱۳۵۵ و همزمان با تاسوعای حسینی دربارهی قیام و انقلاب امام حسین(ع) است. کتاب «خونآورد» مشروح گفتگوی سه جانبهی حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدظلهالعالی)، شهید آیتالله مرتضی مطهری و مرحوم دکتر علی شریعتی در سال ۱۳۵۵ و همزمان با تاسوعای حسینی دربارهی قیام و انقلاب امام حسین(ع) است. مورخه ۳۵/۱۰/۱۰ مصادف با روز تاسوعا عدهای از بازرگانان از جلسه سید ابوالفضل موسوی زنجانی، مرتضی مطهری، صادق (شغل خیاط) سید علی آقا خامنه ای و دکتر علی شریعتی و دکتر مفتح بهمنظور صرف ناهار به منزل عباس تحریریان دعوت شده بودند.
جلسهی مذکور در دهم دی ماه سال ۱۳۵۵ در منزل یکی از تجار و بازرگانان متدین تهران با حضور تعدادی از چهرههای دینی و انقلابی که هر یک، از شخصیتها و اندیشمندان مهم دینی عصر خود محسوب میشدند، برگزار شد. طبق آنچه مأمورین ساواک از این جلسه گزارش کردهاند «عدهای از بازرگانان از جمله سید ابوالفضل موسوی زنجانی، مرتضی مطهری، صادق (شغل خیاط)، سیدعلی آقا خامنهای، دکتر علی شریعتی و دکتر مفتح به منظور صرف ناهار به منزل عباس تحریریان دعوت شده بودند.» نشست چنین شخصیتهایی در ظهر تاسوعای حسینی برای دستگاه پهلوی و ساواک ایجاد حساسیت کرده بود. طبق آنچه مأمورین ساواک از این جلسه گزارش کردهاند «عدهای از بازرگانان از جمله سید ابوالفضل موسوی زنجانی، مرتضی مطهری، صادق (شغل خیاط)، سیدعلی آقا خامنهای، دکتر علی شریعتی و دکتر مفتح به منظور صرف ناهار به منزل عباس تحریریان دعوت شده بودند.»نشست چنین شخصیتهایی در ظهر تاسوعای حسینی برای دستگاه پهلوی و ساواک ایجاد حساسیت کرده بود.این جلسه، با قرائت قرآن توسط مرحوم حسین صبحدل آغاز میشود. پس از قرائت قرآن هم مرحوم دکتر علی شریعتی اقدام به خواندن سرودههایی درباره قیام حضرت سیدالشهدا علیهالسلام میکند.
آخرین مطالب حوزه کتاب را در ایتای فروشگاه اینترنتی فراکتاب دنبال کنید. این کتاب برای علاقهمندان به تاریخ اسلام و انقلاب کتابی مفید و کاربردی است.
بعد از صرف ناهار و قرائت قرآن وسیله آقای صبحدل، دکتر شریعتی اشعاری پرشور درباره امام حسین و روز عاشورا خواند و سپس صادق پیشنهاد نموده یکی از آقایان صحبت کند و سید علی خامنه ای درباره نهضت پیامبران و مبارزه دو جمعیت مستکبر و مستضعف) صحبت و بعد مرتضی مطهری در مورد کلمه توده و قیام از نظر قرآن و اینکه کلمهای که بیشتر در قرآن آمده قیام است مطالبی عنوان و در همین مورد شواهدی ذکر نمود. این بحث در ساعت شانزده خاتمه پذیرفت و سپس مرتضی مطهری، دکتر مفتح و موسوی زنجانی محل مذکور را ترک کردند. نشست چنین شخصیتهایی در ظهر تاسوعای حسینی برای دستگاه پهلوی و ساواک ایجاد حساسیت کرده بود.
فروشگاه اینترنتی کتابستان، جایی است برای گشت و گذار مجازی دربین هزاران عنوان کتابِ پرفروش، به روز و جذاب از ناشران مطرح کشور و خرید آسان کتاب از هر نقطه ایران عزیز بیشتر بخوانید.. برای خرید نسخه چاپی این کتاب با ده درصد تخفیف به سایت یا اپلیکیشن فراکتاب مراجعه کنید. کاربر محترم اگر در هر یک از بخش های کتاب، توضیحات، نظرات و …
ثبت ديدگاه