روایت کتاب به‌خوبی تصویر شده است و خالد حسینی توانسته وضعیت غم‌بار مردم مظلوم افغانستان و هزاره را به طور کامل شرح دهد و به همین خاطر در بین مخاطبین سراسر جهان به‌عنوان یکی از آثار مهم قرن شناخته شده است. بالتاسار بوستوس، روشنفکر آرژانتینی که خواننده آثار فیلسوفان عصر روشنگری است، برای تحقق بخشیدن به آرمان های این فیلسوفان، و به انگیزه ی عشقی ناممکن و یافتن معشوقی چند چهره و گریزپا، با امواج ترفنده ی انقلاب آزادی بخش امریکای لاتین همراه می شود. اما تقابل ناگزیر آن آرمان ها با واقعیت های این قاره حماسه ای را که در تصور این روشنفکر آرمان طلب است بدل به ماجرایی یکسره متفاوت می کند. نبرد، در عین روایت رویدادهای این انقلاب، سیر و سلوک فکری و روحی بالتاسار بوستوس را به تصویر می کشد. این رمان رمانی است بیانگر نبرد میان فکر و واقعیت، رمانی که روبرتو گونسالس اچه وریا، منتقد بزرگ ادبیات امریکای لاتین، آن را بهترین اثر فوئنتس می داند.

شهر کتاب نایاب نام فروشگاه اینترنتی کتاب نایاب است که سالهاست در زمینه خرید و فروش کتاب نایاب ,خرید و فروش کتاب دست دوم,کتاب قدیمی و دست دوم,صفحه گرامافون,مجلات قدیمی فعالیت می کند.همینطور خریدار کتاب دست دوم به بالاترین قیمت در محل است. کتاب «درخشش» که با نام «درخشان» نیز ترجمه شده، اثری از استیون کینگ نویسنده‌ی آمریکایی است که در سال ۱۹۷۷ برای اولین منتشر شد. این کتاب درباره‌ی نویسنده‌ای به نام جک تورنس است که به همراه خانواده‌اش مسئولیت نگهداری یک هتل دورافتاده را برعهده می‌گیرند.

فلسفه در اتاق خواب کتابی از مارکی دوساد است که در سال 1795 نوشته شده است. اگرچه در ابتدا یک اثر پورنوگرافی در نظر گرفته شد، اما بعد‌ها بیشتر به عنوان یک اثر درام سیاسی-اجتماعی شناخته شد. ساد در این کتاب مردم فرانسه را خطاب می‌کند که اگر نتوانید فلسفه‌ای آزادی خواهانه اتخاذ کنید دوباره به دوران سلطنت بازخواهید گشت. گفت و گوی پنجم این کتاب نشان می‌دهد که دغدغه‌ی ساد بیشتر دین و اخلاق است و فلسفه‌ای که او مشتاقانه امیدوار است که شهروندان فرانسه آن را پذیرفته و قوانین دولت جمهوری جدید خود را بر پایه‌ی آن مدون کنند. ساد پیوسته در طول اثر این بحث را مطرح می‌کند که باید بی‌خدایی را پذیرفت، باور‌های جامعه در مورد لذت و درد را نفی کرد و در ادامه این استدلال را مطرح می‌کند که اگر جنایتی در حین لذت‌جویی انجام شود، نمی‌توان آن را محکوم کرد. رمان در مورد دختری است به نام اوژنی که برای آموزش دیدن نزد دو لیبرتین فاسد می‌رود و ساد صحبت های آن ها را به صورت دیالوگ بیان می کند و روند فاسد شدن دختر را نشان می دهد.

این مجموعه با یکی از اولین آثار فلسفی وی، “گفتگو بین کشیش و مرد محتضر”، گزیده ای از نامه‌های او, گاه شماری ۵۰ صفحه‌ای از زندگی وی، دو مقاله مهم درباره ساد و کتاب شناسی آثار او کامل میگرد. «بیگانه» عنوان رمانی از آلبر کامو، نویسنده و فیلسوف فرانسوی-الجزایری است. این رمان در سال ۱۹۴۲ منتشر و بعدتر به یکی از شاهکارهای ادبیات قرن بیستم تبدیل شد. در کتاب «بیگانه» کامو به روایت داستانی از مردی به نام مرسو پرداخته است.

کتاب «داروی عشق» اثر لوییز اردریچ اولین جلد از سه‌گانه‌ی «بومی آمریکایی» است که در سال ۱۹۸۴ برای اولین بار منتشر شد. داستان کتاب «داروی عشق» که در منطقه‌ای از داکوتای شمالی و در اطراف آن می‌گذرد، داستان لامارتین‌ها و کشپاوها را روایت می‌کند، دو خانواده‌ی خارق‌العاده که سرنوشتشان با قدرت و تنوع عشقشان در دنیایی سخت متحد شده و پایدار می‌ماند. هر فصل از کتاب از دیدگاه یکی از شخصیت‌های کتاب و به‌صورت غیرخطی روایت می‌شود. این کتاب یک سال پس از انتشار در سال ۱۹۸۵ برنده‌ی جایزه‌ی بهترین کتاب آمریکا و همچنین جایزه‌ی بهترین کتاب نشریه‌ی لس‌آنجلس تایمز شده است. این رمان داستان زندگی مردم شهری کوچک در انگلستان قرن نوزدهم است.

اختلافی خانوادگی، آنا کارنینا را از سن پترزبورگ به مسکو می‌کشاند و همین بهانه‌ای می‌شود برای مو به مو نشان دادن وضعیت فرهنگی و اجتماعی روسیه در آن سال‌ها. رمانی با درون مایه‌ی عاشقانه با دو شخصیت اصلی به نام‌های آنا کارنینا و لوین و دو قصه‌ی مجزا. هواپیمایی حامل چندین کودک، سقوط می‌کند و آن‌ها در جزیره‌ای تنها می‌شوند و باید اداره‌ی امور خود را به دست بگیرند. آن‌ها به مرور می‌بینند که چطور تمامی مفاهیم انسانی، از خوبی‌ها گرفته تا رذیلت ها، در جامعه‌ی کوچکشان بازتولید می‌شود. پسر بچه‌ای که قربانی خشونت‌های وحشتناک پدر است، حالا در بزرگسالی به سلطنت رسیده و ما از طریق شرح زندگی او، به انگلستان در دوران حکومت هنری هشتم می‌رویم.

ماجراهای این داستان در سال‌های جنگ جهانی دوم اتفاق می‌افتد. تبصره ۲۲ اصطلاحی در زبان انگلیسی است که به موقعیت‌هایی گفته می‌شود که در آن باخت قطعی است. هرچند که این کتاب در زمان نشر در برخی کشورها موهن تلقی شد ولی از شاهکارهای کلاسیک داستانی قرن بیستم به شمار می‌آید و رتبه‌ی چهارم بهترین رمان‌های انگلیسی کتابخانه مدرن را از آن خود کرده است. این کتاب شرح مشقت‌های راوی است در دوران جوانی برای کسب درآمد و نان درآوردن.

آخرین جنگ جهانی رخ داده و جهان دچار آلودگی‌های رادیواکتیوی است. بیشتر بازماندگان به سیارات دیگر گریخته‌اند و آنها که مانده‌اند گرفتار مشکلات فراوانی شده‌اند. بحران هویت و دودلی در تشخیص درست و غلط مهم‌ترین دغدغه مردم شده است که ریک دکارد قهرمان داستان را هم درگیر خود کرده است. ویل ترینرِ ماجراجو، کسی که همواره به ورزش‌های مخاطره‌آمیزی چون صخره‌نوردی می‌پرداخت، در اوج جوانی و سلامت و ثروت اتفاقی برایش رخ می‌دهد و به لحظه‌ای زندگی‌اش تغییر می‌کند و او… این مجموعه کتاب شامل ۲۱ جستار از ۲۷ جستار کتاب اصلی‌ست که با ترجمه‌ی «پیمان خاکسار» منتشر شده است. همانطور که در مقدمه هم گفتیم، این لیست پیشنهادی روزنامه ایندیندنت است.

این رمان را کنراد زمانی نوشته که دولت‌های استعمارگر به بهانه ترویج تمدن وارد خاک کشورهای آفریقایی می‌شدند و در آن دست به انتقاد در این باره می‌زند. آیا انسان میان خیر و شر حق انتخاب دارد؟ این سوالی است که هنگام خواندن قلب تاریکی باید مدام از خودمان بپرسیم. رمان ماجرای ملوانی به نام مارلو است که از کودکی عاشق رودی در یک منطقه بی نام و نشان در آفریقاست. حالا این فرصت را پیدا کرده به این منطقه برود اما آن منطقه را سکوتی رعب‌آور فرا گرفته است.