کلام او به قدری صادقانه و عمیق است که کوچکترین فریبی در آن دیده نمی‌شود. فرانکل به جهت شهرت درمانگاه‌هاى «لوگوتراپى» و فعالیت و کارهایش در دانشکده‌ى پزشکى دانشگاه وین پرآوازه و در سطح جهانی شناخته شده است. ما نباید هرگز فراموش کنیم که ممکن است حتی در مواجهه با یک وضعیت یأس‌آور، وقتی با سرنوشتی برمی‌خوریم که نمی‌تواند عوض شود، هنوز هم می‌توانیم معنای زندگی را پیدا کنیم. پس چیزی که اهمیت دارد این است که از نیروی بالقوه‌ی منحصربه‌فرد انسان آگاه باشیم و آن، تبدیل تراژدی شخصی به یک پیروزی و تبدیل وضعیتی ناگوار به یک دستاورد انسانی است.

گرسنگى، تحقیر، ترس و خشم عمیق ناشى از بى‌عدالتى را هاله‌هایى از افراد محبوب و مورد علاقه، مذهب، شوخ‌طبعى و حتى زیبایى‌هاى آرامش‌بخش طبیعت مانند یک درخت یا غروب آفتاب قابل تحمل مى‌کند. خیر، این کتاب تأثیرگذاری خود را در همه لایه‌های جامعه اثبات کرده و برای هر فردی که به دنبال درک عمیق‌تر از معنای زندگی و ارتقاء روانشناختی خود استفاده می‌شود. یعنی فرد نباید بپرسد که معنای زندگی او چیست، بلکه باید بداند که خود او در برابر این پرسش قرار گرفته است. سخن کوتاه، خود فرد پاسخ گوی زندگی خویش است و هم اوست و تنها او که می تواند به پرسش زندگی پاسخ گوید.

این معنا می‌تواند از عشق، کار، یا حتی از رنج و تحمل دشواری‌ها به دست آید. اگر شما هم احساس می‌کنید که در چنگال مشقت‌ها، تکرارها و به‌طور کلی بی‌معنایی زندگی اسیر شده‌اید، به احتمال زیاد مطالعه‌ی خاطرات ویکتور فرانکل در کتاب انسان در جستجوی معنا برایتان خالی از فایده نخواهد بود. نسخه PDF کتاب انسان در جستجوی معنا در سایت پیدیفا وجود دارد و شما می توانید به آسانی آن را دانلود کنید. همچنین مطالعه ی این کتاب به شما کمک می‌کند تا درک عمیق‌تری از معنا و ارزش زندگی پیدا کنید و به دنبال مسیری برای پیدا کردن معنا در زندگی‌تان بگردید. داستان کتاب انسان در جستجوی معنا (Man’s search for meaning) گرچه کوتاه است اما بسیار هنرمندانه و گیرا روایت می‌شود. این کتاب به موضوع انسان‌گرایی و جستجوی معنای زندگی می‌پردازد.

او تجربیات شخصی خود در اردوگاه‌های کار اجباری را به‌عنوان نمونه‌ای از این مفهوم مطرح می‌کند. فرانکل نشان می‌دهد که معنای زندگی ممکن است از تحمل رنج‌ها و دردهای غیرقابل‌اجتناب سرچشمه بگیرد. در نهایت، کتاب انسان در جستجوی معنا نیز به شما برای یافتن معنای زندگی‌تان کمک می‌کند. در این کتاب نه‌تنها زندگی‌نامه و رویدادهای یک رخداد بزرگ تاریخی را می‌خوانید، بلکه با اثری روان‌شناختی طرف هستید که در آن ویکتور فرانکل به‌واسطه‌ی معنادرمانی که توسط خودش پایه‌گذاری شد، به شما مسیر یافت پادزهر روزهای دشوار را یاد می‌دهد. این کتاب صرفاً یک کتاب مشهور و پرفروش نیست و براساس گزارش‌هایی که تابه‌امروز منتشر شده، این اثر قادر بوده به‌واسطه‌ی آموزه‌های خود زندگی بسیاری از افراد را نجات داده و در دست‌یابی به معنای حقیقتی وجودیت یاری‌شان کرده است. کتاب انسان در جستجوی معنا در طول دهه‌ها و سال‌های پس‌ از انتشارش، بارها توسط نشریات گوناگون به فارسی برگردان شده است.

پیام چنین روانکاوی که نویسنده با چنین شرایط خوفناکی رویاروی بوده است خواندن دارد. ویکتور فرانکل بنیان‌گذار لوگوتراپی، روان‌پزشک و عصب‌شناس اتریشی، دارای مدرک دکترای اعصاب و روان از دانشگاه وین و نیز دارای دکترای افتخاری از صدوبیست آکادمی در سراسر دنیاست. وی در جنگ جهانی دوم، همسر باردار، والدین و برادر خود را از دست داد و در چهار اردوگاه کار اجباری مختلف، ازجمله آشویتس، دوران اسارتش را گذراند.

وی در دوران حضورش در اردوگاه، معنایی از حیات را یافت که لحظات را برایش قابل تحمل و ادامه دادن می‌کرد. هنر نویسندگی فرانکل آنجایی خودنمایی می‌کند که مخاطب در هنگام خواندن اثر، خودش را در اردوگاه فرض می‌کند و گاه ممکن است نفسش از تجربیات تلخ خالق اثر بگیرد. دسته دوم اگرچه زنده بودند اما همین بلاتکلیفی، عذاب شدیدی بر آن‌ها وارد می‌کرد و راوی داستان به این گروه دوم تعلق داشت.

کتاب انسان در جستجوی معنا به عنوان یک شاهکار در زمینه روان‌شناسی معنویت مطرح می‌شود. این کتاب با توصیف تجربیات ویکتور فرانکل در اردوگاه کار اجباری آلمان نازی، به خواننده فرصت می‌دهد تا در عمق تحلیلات فرانکل، معنا و ارزش زندگی را در مواجهه با شرایط سختی مانند بدبینی و رنج بیابد. بخش اول کتاب انسان در جستجوی معنا با عنوان تجربه‌ها در یک اردوگاه کار اجباری، به بررسی این پرداخته است که چگونه شرایط سخت زندگی در اردوگاه تأثیری بر روح و روان زندانیان داشته و چگونه آن‌ها توانستند از آن دوری کنند. بخش دوم کتاب، به توضیح بیشتر ایده‌های فرانکل در مورد منطق درمانی‌اش می‌پردازد. او توضیح می‌دهد که میل انسان به یافتن معنا می‌تواند از نظر وجودی از کار بیفتد که می‌تواند باعث تحریک عصب‌های نروژنیک شود. به این ترتیب، فرانکل با توجه به مشاهدات خود از رفتار زندانیان، مراحل مختلفی از روند ذهنی آن‌ها را شناسایی کرده است که شامل شوک، بی‌تفاوتی، مرگ عاطفی و سرخوردگی می‌شود.