با مطالعه این کتاب می‌توانید متوجه شوید چگونه با پس‌انداز کردن و سپس سرمایه‌گذاری کردن آن پس‌انداز می‌توانید سود بالایی برای خودتان کسب کنید. در این کتاب نویسنده تلاش می‌کند که همه نکات را  به صورت داستان آموزش دهد و همین مسئله است که این کتاب را به کتابی شیرین، جذاب و به یکی از بهترین کتاب های انگیزشی تبدیل کرده است. در بخش قبلی تلاش کردیم با چند مورد از آثار کلی مطالعه بهترین کتاب های انگیزشی آشنا شویم. اکنون زمان آن فرا رسیده است که 20 مورد از بهترین کتاب‌های موفقیت و انگیزشی که توسط بزرگان این حوزه نوشته شده است را معرفی کنیم و سپس نگاهی اجمالی به هر کدام از این موارد داشته باشیم.

شاید بسیاری از آن‌ها بر روی یک حرف و آموزه تکیه کنند اما تکراری بودن یک آموزه نه تنها آن را ملال‌انگیز نمی‌کند، بلکه وقتی از زبان این افراد موفق باشد، اهمیت و ارزش آن را بیش از پیش نشان می‌دهد. با این پیش‌زمینه، شنیدن رازهای موفقیت این افراد می‌تواند برای جوانانی که تازه قدم در راه کسب‌وکار نهاده‌اند ارزشمند باشد. این کتاب که پیش از «دیگه عذرخواهی نکن دختر» منتشر شد، درباره دروغ‌هایی ‌است که بیشتر زنان به آنها باور دارند.

کتاب به خواننده می‌آموزد که چطور زندگی‌اش را به چیزی فراتر از کارهای معمولی روزمره تبدیل کند. همچنین ما را تشویق می‌کند که از دایره امن‌مان خارج شویم و در مسیر موفقیت چیزهایی را تجربه کنیم که پیش از این از انجام‌دادنشان ناتوان بودیم. دیموند جان در این کتاب توضیح می‌دهد که چرا شروع کسب و کار با سرمایه‌ای اندک، امتیازی برای کارآفرین به ‌شمار می‌رود.

این حالت بهتر است یا اینکه انسان شروع نکند و شکست هم نخورد؟ اگر فرد شروع نکند، همیشه حسرت می‌خورد که اگر شروع می‌کرد موفق می‌شد. از نگاه جین سینسرو انسان باید گاهی دل به دریا بزند و وارد دریای متلاطم شود. کتاب کاوی مدتی طولانی بین مدیران و صاحبان کسب‌وکار، محبوب و یکی از بهترین کتاب های انگیزشی بوده است. به دلایل خوبی، هفت عادتی که او در این کتاب وضع می‌کند، بی‌زمانند و استراتژی‌هایی که برای پیاده‌سازی در زندگی پیشنهاد می‌دهد، عملی و سرراست هستند. اگر برای تأثیر گذاشتن بر تغییرات سازمانتان آرزوهایی در سر دارید یا می‌خواهید چیزی بیشتر از یک رهبر باشید، تمرین کردن این عادت‌ها یکی از انگیزه‌دهنده‌ترین راه‌ها برای شروع است. همه‌گیری این سخنرانی که به رقم بیش از ۱۰میلیون تماشا رسیده است، نشان می‌دهد هر فردی می‌تواند این درس‌ها را در راستای بهبود خود و دنیای اطرافش به‌ کار بگیرد.

“نیروی انگیزش” با الهام‌بخشی، تجربیات شخصی و راهکارهای قابل اجرا، شما را در مسیر تغییرات مثبت و بهبود زندگیتان همراهی می‌کند. این کتاب یک منبع ارزشمند برای شناخت و بهبود خودشناسی، انگیزش و موفقیت شخصی است. کلیر به دلیل توانایی‌اش در تقطیر موضوعات پیچیده به رفتارهای ساده که می‌توانند به راحتی در زندگی روزمره و کار اعمال شوند، شناخته شده است. در این کتاب، او از اثبات‌شده‌ترین ایده‌ها از زیست‌شناسی، روان‌شناسی و علوم اعصاب استفاده می‌کند تا راهنمای آسانی برای درک عادت‌های خوب و اجتناب‌ از عادت‌های بد به خواننده ارا‌ئه کند. مانسون بر این حقیقت تأکید می‌کند که زندگی همیشه عادلانه نیست؛ گاهی باوجود تلاش بسیار نمی‌توانیم برنده شویم و به موفقیت برسیم.

بی‌حساب به کسی قرض ندهید و مراقب گنجینه خود که حاصل زحمت و تلاشتان است، باشید. تکرار کنید ما در دنیای فراوانی زندگی می کنیم و کامیابی و توانگری برای همه هست. مخاطب این کتاب باید بداند که کلام، عصای معجزه‌گر انسان است و هر انسانی بتواند از کلام خودش استفاده درست بکند، پیروز میدان است. او در این کتاب به اضطراب های زیر پوستی می پردازد چیزهایی که شما نمی دانید اما در ذهن شما پنهان شده اند و همین امر سبب می شود که به شادی واقعی نتوان دست پیدا کرد، او معتقد است باید برای هدف درست رنج کشید.

به همین خاطر هم ما تصمیم گرفتیم این کتاب را در لیست بهترین کتاب های انگیزشی قرار دهیم. کتاب خودت را به فنا نده یکی از بهترین و پرطرفدارترین کتاب‌های انگیزشی نیویورک تایمز است. گری جان بیشاپ، نویسنده این کتاب تلاش می‌کند این مفهوم را برای مخاطب نهادینه کند که در زندگی خودش را به فنا ندهد و خیلی راحت به بهترین نسخه خودش تبدیل شود.

خواندن کتاب بی‌تردید به شما برای تقویت استعدادهایتان و تلاش برای رشد بیشتر انگیزه می‌دهد. کتاب همین‌طور منبع الهام خوبی برای افرادی است با طرز تفکر کارآفرینانه. روان‌شناس، کارول دوک، نتیجه سال‌ها پژوهش را در کتاب طرزفکر آورده است.

کتاب با رویکردی کمتردیده‌شده ادعا می‌کند که باور خوش‌بینانه به اینکه انسان می‌تواند به هرکسی که بخواهد تبدیل شود، درست نیست! البته با عمیق‌شدن هرچه بیشتر در موضوع، می‌فهمیم که این عقیده چقدر سبکمان می‌کند. آلتوچر معتقد است باارزش‌ترین سرمایه ما، آن چیزی که باید بیشترین زمان، انرژی و منابعمان را صرفش کنیم، خود ما هستیم.