از کتاب‌های دیگر ترجمه‌شده‌ی فرانکل به فارسی می‌توان به کتاب‌های «پزشک و روح»، «فریاد ناشنیده برای معنا» و «آری به زندگی» اشاره کرد. انسان در جست و جوی معنا یکی از بهترین نمونه های ادبیات روانشناسی اروپاست که سال 1949 در اتریش به چاپ رسید. ویکتور فرانکل این کتاب را بر اساس تجربیات شخصی خود و خانواده­اش از اردوگاه های کار اجباری آلمان نازی نوشته است، او در سال 1942 در وین دستگیر و به اردوگاه کار اجباری تبعید شد. این بخش بیشتر جنبه علمی دارد و فرانکل درباره‌ دستاورد آن سال‌های سخت صحبت می‌کند و توضیح می‌دهد که چه چیزهایی باعث شد برخی از افراد، از اردوگاه‌های کار اجباری جان سالم به در ببرند. او بنیانگذار چیزی است که به مکتب سوم روان‌درمانی وین (پس از روان‌تحلیلگری فروید و روان‌شناسی فردی آدلر) یا همان مکتب معنادرمانی معروف است.

بعد از مدتی این سخنرانی به یکی دیگر از کتاب‌های او یعنی انسان در جستجوی معنای غایی، تبدیل شده است. کتاب صوتی انسان در جستجوی معنا، نوشته دکتر ویکتور فرانکل، روانپزشک اتریشی است که آغازگر معنا درمانی است. او در کتاب صوتی انسان در جستجوی معنا، خاطراتش از زندگی در اردوگاه‌های کار اجباری آشویتس را روایت می‌کند. کتاب صوتی انسان در جستجوی معنا اثر ویکتور فرانکل، روانپزشک و عصب‌شناس اتریشی است که در سال ۱۹۴۶ منتشر شد. این کتاب خاطرات فرانکل را از وضعیت خود و سایر زندانیان اردوگاه‌های کار اجباری آلمان نازی روایت می‌کند و به علت اینکه چه چیزی باعث شد ویکتور در آن شرایط زنده بماند می‌پردازد.

اولین اثر او در سال 1924 در مجله‌ی بین‌المللی روانکاوی چاپ شد و در طول حیاتش حدود سی کتاب دیگر چاپ کرد که به بیست‌وسه زبان دنیا ازجمله چینی و ژاپنی ترجمه شدند. فرانکل موفق شد تا پیش از مرگش از بیست‌وهفت دانشگاه معتبر دنیا مدرک دکتری افتخاری دریافت کند و از طرف جامعه‌ی روانپزشکی آمریکا مفتخر به دریافت جایزه‌ی اسکار شود. با توجه به افزایش افسردگی وناامیدی در جامعه، احساس کردیم که هر کدوم از ما باید قدمی برای بهبود وضعیت روانی جامعه برداریم. همین مسئله انگیزه‌ای شد تا وبسایت کتاب پلا رو راه‌اندازی کنیم؛ جایی که کتاب‌ های صوتی انگیزشی و روانشناسی در دسترس همه قرار بگیرند. هدف ما اینه که با ارائه کتاب‌ های صوتی تأثیرگذار، مردم بتونن مشکلات زندگیشون رو حل کنن، امید و انگیزه خودشون رو بازیابی کنن و قدمی در مسیر بهبود وضعیت روحی خودشون بردارند.

او پس از تحقیقات بسیار به این واقعیت رسید که بازماندگان بهترین‌ها نبوده‌اند، بلکه افرادی بوده‌اند که به امید رسیدن به معنای زندگی تا انتهای جنگ زنده ماندند. ما همه در اردوگاه به هم‌دیگر می‌گفتیم که هیچ شادمانی دنیایی نمی‌تواند آن‌همه رنج و سختی را جبران کند و بنابراین، در انتظار شادی نبودیم. ما به شادمانی روزگار آینده امید نبسته بودیم و این امید شادی نبود که به ما شهامت می‌داد و به فداکاری و زندگی و مرگ معنی می‌بخشد. این سرخوردگی که در انتظار افراد زیادی از ما بود، پشت بسیاری را در هم شکست و برای یک روانپزشک نیز دشوار بود که بتواند به آن‌ها یاری رساند تا بر افکار افسرده‌ی خود پیروز شوند.

کتاب صوتی انسان در جستجوی معنا (Man’s search for meaning) به تلاش قابل تحسین انسان برای زنده ماندن می‌پردازد؛ فرانکل سرچشمه‌ی نیرویی که او را زنده نگه داشت به شما معرفی می‌کند. او این خاطرات خود را پس از پایان جنگ و آزاد شدن از اردوگاه‌های کار اجباری به رشته‌ی تحریر درآورد و ثمره‌ی آن شاهکاری است به یادماندنی. تو این بخش از کتاب صوتی انسان در جستجوی معنا، فرانکل تجربیات خودش رو از زندگی در شرایط غیرانسانی و وحشتناک اردوگاه‌های کار اجباری توصیف میکنه. او داستان‌هایی از سختی‌هایی که خودش و دیگر زندانی‌ها تحمل کردن رو تعریف میکنه و نشون میده که چطور حتی تو بدترین لحظات، امید و معنا بهش قدرت داده تا به زندگی ادامه بده.

کتاب صوتی انسان در جستجوی معنا مثالی واقعی از تأثیر معنادرمانی است. بهداشت روانی (psychohygiene) از اصطلاحاتی است که توسط ویکتور فرانکل ایجاد شده است. او برای توضیح روش‌های پیشگیری از بیماری‌های روانی به فعالیت‌هایی اشاره می‌کند که از طریق آن‌ها فرد می‌تواند در شرایط سخت نیز سلامت روان خود را حفظ کند. کتابراه مرجع قانونی دانلود کتاب الکترونیکی و دانلود کتاب صوتی است که امکان دسترسی به هزاران کتاب، رمان، مجله و کتاب صوتی و همچنین خرید کتاب الکترونیک از طریق موبایل تبلت و رایانه برای شما فراهم می‌کند. شما با استفاده از کتابراه همیشه و همه جا به کتاب‌ها و کتابخانه خود دسترسی دارید و می‌توانید به سادگی از هر فرصتی برای مطالعه استفاده کنید.

هم‌چنین به روایت خاطرات خود و سایر قربانیان می‌پردازد و نگرش جدیدش را در روانشناسی (لوگوتراپی یا معنا درمانی) شرح می‌دهد. کتاب صوتی انسان در جستجوی معنا اثری از ویکتور فرانکل، روان پزشک اتریشی است که یکی از بهترین کتاب‌هایی است که درباره یافتن معنا و رسالت زندگی نوشته شده است. دکتر فرانکل این اثر را بر اساس تجربیاتش در اردوگاه‌های کار اجباری نوشته است. ویکتور فرانکل در کتاب صوتی انسان در جستجوی معنا، شرحی واقعی و دردناک از تجربه‌ی اسارت در اردوگاه کار اجباری نازی‌ها ارائه می‌دهد.

این نظریه در میان روانشناسان و روان درمانگران طرفداران بسیاری دارد. ویکتور فرانکل در کتاب صوتی انسان در جستجوی معنا روایتی تأثیرگذار از تلاش‌های خود برای حفظ امید و انگیزه در اردوگاه‌های کار اجباری نازی‌ها ارائه می‌دهد. سال‌ها از انتشار این اثر پرفروش و جذاب می‌گذرد اما همچنان پرطرفدار است و از آن به عنوان یکی از درخشان‌ترین و بهترین کتاب‌های آمریکایی یاد می‌شود. نظریه‌ی معنادرمانی یا لوگوتراپی را ویکتور فرانکل پیش از حمله‌ی نازی‌ها به اتریش مطرح کرده بود. او که به مدت سه سال در گتوی نازی‌ها و سپس در اردوگاه‌های کار اجباری زندانی بود، توانست نظریه‌ی معنادرمانی را برای تسلی دادن به خود و دیگر زندانیان به‌ کار گیرد. در سپتامبر 1942 فرانکل توسط مقامات آلمان نازی به همراه همسر باردار، والدین و برادرش دستگیر شد.

هفته‌ها بعد فهمیدیم حتی در آن دقایق آخر سرنوشت چه بازی‌هایی با ما کرده است. من توانستم به یکی از دوستانم که در کنار من در ساختمانی کار می‌کرد، یاد بدهم که چگونه شوخ‌طبعی را فراگیرد. به او پیشنهاد کردم تصمیم بگیریم روزانه دست کم یک داستان تفریحی بسازیم که درون‌مایه‌ی آن درباره‌ی رویدادی باشد که ممکن است یک روز پس از آزادی ما رخ دهد. نمی بایست به جهان به عنوان نمودی از «خود» نگریست و یا وسیله و هدفی که در خدمت خودشکوفایی و «تحقق نفس» است، زیرا در هر دو صورت تصوری که از جهان رسم می کنیم ناچیز و کم اهمیت جلوه می کند. این کتاب تصمیم نداره که از اتفاقات و رویدادها گزارشی ارائه کنه بلکه تجارب شخصی رو منعکس می کنه که میلیون ها انسان اون رو تجربه کردن و لمس کردن.