برای دیدن توضیحات و مشخصات کتاب های صوتی به اینستاگرام سلام صدا مراجعه فرمایید. برای شنیدن آنلاین کتاب های صوتی به کانال تلگرام سلام صدا مراجعه فرمایید. تمام پسران و نوه های نادر را از کوچک و بزرگ معدوم کرد تا بعدها خطری او را تهدید نکند.حتی به رضا قلی نابینا هم رحم نکرد و او را نیز کشت.

در قاره آسیا، کشور ایران، با تمدنی 2500 ساله شناخته شده و پادشاهان و سلسله‌های بسیاری را شاهد بوده است. قاجاریه یکی از سلسله‌هایی است که تاثیر به سزایی در تاریخ این کشور گذاشته و از سال 1174 تا 1304 حدود 130 سال توانسته بر این کشور سلطنت کند. کشور ایران در زمان سلطنت قاجار دوران سختی را سپری کرده؛ گاهی این سلطنت پیشرفت‌های درخشانی داشته و گاهی نیز زیان‌های جبران‌ناپذیری را به بار آورده است.

همچنین در این دوران باید نگاه ویژه‌ای به دوران ولیعهدی عباس میرزا قاجار داشت. این سفرنامه که اثر مادام کارلا سرنا است هم چون بیشتر سیاحان دوران قاجار اطلاعات گسترده‌ای از فرهنگ و تاریخ ایران آورده است. اگر چه مطالب کارلا سرنا نیم قرن از حوادث دوره ی محمد شاه فاصله دارد، ولی می‌توان از درون آن به زندگی طبقات مختلف مردم ایران، اقلیّت های دینی و ظهور اندیشه های مذهبی این دوره همچون فتنه ی باب، اطلاعات مناسبی به دست آورد. ‏ گاسپار دروویل، صاحب منصب نظامی فرانسوی، در سال ۱۸۱۲ – ۱۸۱۳ م/ ۱۱۹۰ ه ق.، در پانزدهمین سال سلطنت فتحعلی شاه قاجار و پس از دوره ی اول جنگ های ایران و روسیه که منجر به قرارداد گلستان شد، به ایران سفر کرد.

نویسنده در تدوین کتاب از اسناد و مدارک کتابخانه و بایگانی وزارت امور خارجه، کتابخانه سلطنتی و کتابخانه‌های شخصی و نسخه‌های خطی موجود در آنها بهره جسته است. از این رو کتاب مزبور در زمینه امتیازات، اثری منحصر به فرد می باشد. – المآثر و الآثار در شرح  وقایع سلطنت ناصرالدین شاه و احوال رجال و علما و دانشمندان. کتاب حاضر یکی از مهم‌ترین کتاب‌ها در زمینه مطالعات دوره قاجار می‌باشد که توسط کاربران خوب کافه‌کتابی تهیه و در این پایگاه فرهنگی برای استفاده همگان بارگزاری گردیده است.

معروفترین تذکره هایی که در دوره قاجاریه نوشته شده است، می‌توان به مجمع الفصحاء و ریاض العارفین رضا قلی خان هدایت، تذکره دلگشای حاج علی اکبر نواب شیرازی اشاره کرد. کتب مزبور حاوی اسناد گوناگونی از دوره قاجار در زمینه‌هایی مانند امتیازات، رجال و کارگزاران، و دخالت های دولت بیگانه، خصوصاً روس و انگلیس در امور داخلی ایران می‌باشد. 《 لیدی مری شیل》 دختر یک بارون ایرلندی و همسرش جاستن شیل وزیر مختار انگلیس در اوایل سلطنت ناصرالدین شاه است. او در سال ۱۲۶۵ ق/ ۱۸۴۹ م به همراه همسرش و چهار خدمه به ایران وارد شد. شیل در این مدت به نوشتن خاطرات سفر خود و جریان امور و اتفاقات داخلی ایران پرداخت و اثر خود را به عنوان 《جلوه هایی از زندگی و آداب و رسوم ایران》 در سال ۱۲۷۲ ق/۱۸۵۶ م به چاپ رساند. تاریخ روضه الصفای ناصری، تالیف رضاقلی خان هدایت معروف به لَلِ باشی است.

سرجان ملکم مامور سیاسی انگلیس در ایران در سال ۱۲۳۰ قمری/ ۱۸۱۵ م کتاب خود را در دو جلد منتشر ساخت. انگیزه اصلی او از تالیف این اثر، یک انگیزه رسمی و سیاسی بوده و هدف از آن تهیه اطلاعات درباره منطقه ای که برای سیاست انگلیس اهمیت داشت، بود. محمدحسن خان صنیع الدوله (۱۲۵۶-۱۳۱۳ ق/۱۸۹۶-۱۸۴۰ م) که بعدها ملقب به اعتماد السلطنه گردید، فرزند دوم حاجی علی خان می باشد. جهانگیر خان بیشتر زندگی خود را به تحصیل علوم عربی و ادبی گذراند و پس از اینکه ناصرالدین شاه به سلطنت رسید، آن دو را به تهران آورد و جهانگیر میرزا را به حکومت خود منصوب کرد. جهانگیر میرزا در ۱۲۶۹ ق از ناصرالدین شاه اجازه ی زیارت مکه را گرفت ولی در تبریز بیمار شد و به بیماری رعاف – خونریزی بینی –  دچار شد.

جلد اول از آغاز تا اوایل عصر عباسی را دربر می گیرد و جلد دوم از حدود ۱۸۴ ق/ ۸۰۰ م تا زمان تالیف کتاب را در شمول خود دارد. – روزنامه خاطرات، که اطلاعات ارزشمندی درباره شهرها، بقاع و اماکن تاریخی  ارائه می‌دهد و آیینه تمام نمای وضع سیاسی و اجتماعی ایران در اواخر دوره ناصری می باشد. کتاب صوتی تاریخ ده هزار ساله ایران در جلد اول با مقدمه‌ای در جغرافیای طبیعی و تاریخی ایران و سلسله‌های حاکم و اسطورها ، ادیان و عقاید کهن آریایی‌ها آغاز می‌شود و با رعایت توالی زمانی تا عصر حاضر ادامه می‌یابد . مجموعه چهار جلدی حاضر یک دوره تاریخ ایران از دوران اسطوره‌ای و پیشینه اقوام آریایی تا پایان حکومت قاجاریه است.

بارون فیودر کورف از پژوهشگران اروپایی است که طی سال‌های اولیه حکومت محمد شاه(۱۲۵۱-۱۲۵۲ ق/۱۸۳۶-۱۸۳۵ م) از ایران بازدید به عمل آورد و با قلمی بی نظیر و گریزان از گزافه گویی به شرح واقعیت‌های عصر قاجار پرداخته است. این سفرنامه در هیجده  فصل تنظیم شده که در فصل نهم به مرگ فتحعلی شاه و وقایع اولیه پس از مرگ او، در فصل آخر آن به مرگ قائم مقام و حوادث شهرهای ایران در این زمان پرداخته است. پس از آن، سه جلد دیگر را خود نوشت که جلد هشتم را به تاریخ صفویه تا انقراض دودمان نادرشاه و جلد نهم و دهم را به تاریخ قاجاریه اختصاص داد و وقایع سلطنت این سلسله را تا اوایل عهد ناصری ۱۲۷۴ قمری به رشته تحریر کشید و مجموع کتاب را به روضه الصفای ناصری نامید. کتاب ”عباس میرزا قاجار، شرح‌حال و سیاست و خدمات او“ اثری است به قلم دکتر سیدمصطفی موسوی طبری که در سال 1353 خورشیدی منتشر شده است.معرفی کتاب عباس میرزا قاجار، شرح‌حال و یاست و خدمات اوسرچشمه بسیاری از وقایع تاریخ ایران معاصر را باید در دوران قاجار جستجو کرد.

نسخه کامل کتاب صوتی ایران دوران قاجار و برآمدن رضا خان را می توانید از اینجا دانلود کنید. یاکوب ادوارد پولاک نویسنده کتاب ایران و ایرانیان در دهه اول حکومت ناصرالدین شاه به سال ۱۲۷۲ قمری. به استخدام درباره ایران درآمد و مدت ده سال در این سرزمین زندگی کرد.