نویسنده گزینه‌ها و مزایایی بی‌پایان برای دست‌وپنجه نرم کردن با جنگجویانی که هر روز با آن‌ها مواجه می‌شوید را به شما ارائه می‌دهد. «33 استراتژی جنگ» اثری دیگر از «رابرت گرین» نویسنده کتاب های پرفروش نیویورک تایمز  از قبیل 48 قانون قدرت، هنر اغواگری و قانون 50 است. نسخه پیش رو توسط آرش هوشنگی فر ترجمه و انتشارات آزرمدخت آن را منتشر و روانه بازار کرده است. شاید بزرگ‌ترین استراتژیست دوران، سان تزو، نویسندۀ کتاب هنر جنگ باشد. او این کتاب را در قرن چهارم پیش از میلاد نوشته است؛ اما تقریباً ردپای همۀ الگوها و اصول استراتژیک را که بعدها در طی قرون مختلف توسعه یافتند، می‌توان در آن پیدا کرد.

معنای دیگرش این است که به همه‌ی سربازان حس هدفی کلی القا شود؛ هدفی که همه در پی رسیدن به آن باشند و از همه چیز خود برای آن بگذرند. اگر نیروهای خود را به این شکل سازمان‌دهی کنید، به ژنرالی تبدیل خواهید شد که سریع‌تر از دشمن تصمیم می‌گیرد و قطعاً می‌توانید به امتیازات عالی دست یابید. به طور کلی، کتاب “33 استراتژی جنگ” توسط بسیاری از خوانندگان به عنوان یک راهنمای مفید برای مواجهه با چالش‌های زندگی و بهبود مهارت‌های رهبری و استراتژیک مورد تحسین قرار گرفته است. اما در عین حال، برخی افراد ممکن است با برخی از محتواهای آن مخالفت داشته باشند.

درواقع، صلح‌جویی در مواجهه با چنین گرگ‌هایی، منبع یک تراژدی بی‌پایان است. ما برای صلح آموزش دیده‌ایم و برای برقراری آن آماده‌ایم؛ اما برای آنچه در دنیای واقعی انتظارمان را می‌کشد، یعنی جنگ، آمادگی نداریم. در سیاست، تجارت و حتی هنر، با حریفانی روبه‌رو هستیم که برای دستیابی به برتری، دست به هر کاری می‌زنند.

بدون تردید راهکارهای مطرح‌شده در کتاب 33 استراتژی جنگ (The 33 Strategies of War) برای کسانی که در پی کسب موفقیت در تمام حوزه‌های زندگی ازجمله کسب‌وکار، روابط اجتماعی و زندگی شخصی خود هستند، کارساز خواهد بود. کافی‌ست دستورالعمل‌های رابرت گرین (Robert Greene) در این کتاب را به‌کار ببندید تا بر رقبای خود پیروز شوید. زندگی روزمره و دنیای کسب‌وکار شباهت بسیار زیادی با میدان نبرد دارد؛ فضایی که در آن هر کدام از طرفین برای کسب منافع شخصی بیشتر، به رقابت و مبارزه‌ی جدی با یکدیگر می‌پردازند. “33 استراتژی جنگ” اثر رابرت گرین، یک راهنمای جذاب و مفید برای مواجهه با چالش‌ها و تقویت مهارت‌های رهبری و استراتژیک است. این کتاب با تحلیل تاریخی و استفاده از نمونه‌های واقعی، استراتژی‌هایی را برای مواجهه با موقعیت‌های دشوار و مختلف ارائه می‌دهد. با ارائه مطالب به شیوه‌ای شیوا و قابل درک، گرین به خوانندگان کمک می‌کند تا مهارت‌های لازم برای اتخاذ تصمیمات درست و اجرای استراتژی‌های موفق را پیدا کنند.

چرا که ادبیات و هنر اصولا تفسیر به رأی می باشد و نمی توان با دلایل منطقی خاصی انسان را به سبک هنری و نوشتاری خاصی علاقه مند کرد و یا از سبک خاصی او را دور کرد. ولی آن چیزی که این دسته از کتاب ها را از کتاب های درسی دور می کند قسمت ادبی آن است. طبق مطالب کتاب 33 استراتژی جنگ از نظر افرادی که از نبرد بیزار هستند، دشمن یا وجود ندارد یا اگر هم وجود دارد باید از آن فرسنگ‌ها فاصله گرفت.

زندگی روزانه و به‌ویژه کسب‌وکار، شباهت بسیاری به میدان جنگ دارد؛ جنگی که در آن رقبا برای کسب منافع شخصی بیشتر با هم رقابت می‌کنند. استراتژی مناسب ابزاری کارآمد برای حل مشکلات و ذهن سرآغاز همهٔ نبردها و استراتژی‌هاست. ذهنی که به‌آسانی تحت‌تأثیر احساسات قرار بگیرد، نمی‌تواند به‌درستی شرایط را ارزیابی کند و ممکن است با انتخاب راهبردی نادرست هدف و فرصت‌هایش را به باد دهد.

در عالم سیاست، تجارت و حتی هنر، با حریفانی روبرو می شویم که تقریبا هر کاری را برای کسب پیروزی و برتری انجام می دهند. بنابراین باید بدانید پیچیدگی ها و دشواری های زندگی و نبردهایی که با آنها دست و پنجه نرم می کنید، همواره با ماست و همینطور ادامه دارند. کتابچین، کتابخانه الکترونیکی است که امکان خرید کتاب، دانلود کتاب و مطالعه هزاران عنوان کتاب (کتاب الکترونیکی – کتاب صوتی و کتب رایگان) را در هر زمان و مکان از طریق موبایل، تبلت و کامپیوتر فراهم می کند. بلکه کتاب فوق را چون دوستی می بیند که در حال آموزش نکته ای مهم و ارزشمند است.

ما آن‌قدر درگیر تعارضاتی می‌شویم که با آنها روبه‌رو هستیم که فقط می‌توانیم به این فکر کنیم چگونه در نبردی که درحال‌حاضر با آن مواجه هستیم، به چیزی که می‌خواهیم برسیم. ممکن است تصور کنید استراتژیست هستید؛ اما به‌احتمال‌زیاد فقط تاکتیکی عمل می‌کنید. برای داشتن قدرتی که تنها استراتژی می‌تواند به ارمغان بیاورد، باید بتوانید خودتان را بالاتر از میدان نبرد قرار دهید، روی اهداف بلندمدت خود تمرکز کنید و از حالت واکنشی که بسیاری از نبردها شما را در آن گرفتار می‌کنند، خارج شوید. با درنظرگرفتن اهداف کلی، تصمیم‌گیری دربارۀ اینکه چه زمانی بجنگید و چه موقع دست از جنگ بکشید، بسیار آسان‌تر می‌شود.