او پیش‌بینی می‌کند که با دسترسی به این فناوری‌ها، انسان‌ها ممکن است بتوانند به هدف‌های بزرگی همچون جاودانگی، شادی بی‌پایان و تبدیل شدن به موجودات فرابشری دست یابند. این کتاب در واقع بررسی می‌کند که چگونه این فناوری‌ها می‌توانند انسان‌ها را به مرحله‌ای برسانند که دیگر نیازی به ترس از مرگ، بیماری و رنج نداشته باشند. به طور کلی، «کتاب انسان خداگونه» کتابی تفکر برانگیز و چالش برانگیز است که چشم‌اندازی منحصربه‌فرد در مورد آینده هویت بشری و تأثیر فناوری‌های نوظهور بر نحوه تعریف ما از خود ارائه می‌دهد. چه با پیش‌بینی‌ها و تحلیل‌های هراری موافق باشید یا نه، این کتاب مطمئناً تفکر شما را تحریک می‌کند و شما را تشویق می‌کند که پیامد‌های فناوری‌های نوظهور را برای تجربه بشر در نظر بگیرید. هراری همچنین پیامد‌های بالقوه این فناوری‌ها را برای آینده کشاورزی حیوانات و رفتار با حیوانات در جامعه بشری بررسی می‌کند.

لطفا برای حمایت از نویسنده و انتشارات و همچنین مترجم کتاب را تهیه کنید. در انتها می توانید برای اطاعات بیشتر کتاب اعترافات را نیز مطالعه کنید . پس می‌بینید؟ ما هنوزم برای جواب دادن به این سوالا به کد‌های اخلاقی نیاز داریم. این کتاب میگه که بشر تا الان دو انقلاب رو پشت سر گذاشته و در آستانه‌ی تجربه‌ی یک انقلاب جدید هست.

این ایده که سرنوشت افراد از قبل تعیین نشده و آنها حق انتخاب دارند. به همین دلیل است که انتخاب اشخاص (مانند رأی دادن) مهم در نظر گرفته می‌شود. در مثالی که ذکر شد، اگر از شما سؤال شود که آیا حاضرید برای کشورتان بجنگید؟ ملی‌گرایان به این سؤال پاسخ مثبت می‌دهند.

نسخه ترجمه شده کتاب انسان خداگونه توسط نیک گرگین، مطابق با ترجمه انسان خردمند او، خوانا، روان و برای تمامی افراد لذت بخش و قابل فهم است. ترجمه این کتاب توسط نیک گرگین مانند ترجمه کتاب انسان خردمند از پرفروش‌ترین و پرطرفدارترین کتاب‌های این مترجم است. به‌طور کلی نویسنده در این کتاب مدام سوالاتی را مطرح می‌کند برای برخی از آن‌ها پاسخی دارد برای برخی هیچ جوابی ندارد. علاوه‌بر قانع کننده بودن پاسخ های نویسنده، آن‌چه این کتاب را خواندنی و جذاب می‌کند تطابق سوالات با دغدغه‌های انسان امروزی در مورد گذشته و آینده است.

به خاطر همینه که طبق یه مطالعه روی مصرف مواد مخدر و سلامتی که توی سال ۲۰۱۳ انجام شد، بیشتر از ۱۷ میلیون آمریکایی گزارش دادن که قرص اکس مصرف می‌کردن. به علاوه، می‌تونیم از تکنولوژی برای قوی‌تر کردن بدنامون هم استفاده کنیم. حالا حتی بیمارای فلج هم می‌تونن فقط و فقط از طریق فکر، اندامای بیونیک و مصنوعی خودشونو کنترل کنن. در عین حال، هراری اذعان می‌کند که این فناوری‌ها می‌توانند منجر به ظهور اشکال جدیدی از قبیله‌گرایی و قطبی‌سازی شوند. او پیشنهاد می‌کند که افراد ممکن است بیشتر در باور‌ها و هویت خود تثبیت شوند که منجر به افزایش درگیری و چندپارگی شود. هراری پیشنهاد می‌کند که ما باید راه‌هایی برای ادغام علم و معنویت پیدا کنیم تا بتوانیم وجودی معنادارتر و کامل‌تر ایجاد کنیم.

همو دئوس یا همون “انسان خداگونه” با توجه به این نکته، به ما توضیح میده که قدرت نامتوازن ما در اداره جهان، چه‌طور می‌تونه ما رو به چیز جدیدی تبدیل کنه. در عین حال، هراری اذعان می‌کند که این فناوری‌ها می‌توانند به بهبود‌های قابل توجهی در بهره‌وری و کارایی منجر شوند و به طور بالقوه منجر به استاندارد‌های بالاتر زندگی برای همه شوند. او پیشنهاد می‌کند که ما باید راه‌هایی پیدا کنیم تا اطمینان حاصل کنیم که مزایای این فناوری‌ها به طور عادلانه توزیع می‌شود و افراد از اقتصاد جدید عقب نمانند. در عین حال، هراری اذعان می‌کند که علم محدودیت‌های خود را دارد و نمی‌تواند به همه سؤالاتی که انسان‌ها درباره معنا و هدف زندگی دارند پاسخ دهد. او پیشنهاد می‌کند که هنوز نیاز به معنویت و احساس هدف وجود دارد که فراتر از توضیحات علمی است.

قبل از خواندن این کتاب پیشنهاد می‌کنم حتما کتاب انسان خردمند را مطالعه کنید. برای اینکه بدانیم آینده چگونه خواهد بود، لازم است بدانیم که از چه گذشته‌ای آمده‌ایم. یکی از نقاط قوت اصلی کتاب ترکیب میان‌رشته‌ای و تحلیل فلسفی-تاریخی آن است. هراری توانسته است به‌خوبی پیشرفت‌های فناوری و علمی را در چارچوب تاریخی و فلسفی قرار دهد و سوالات مهمی درباره آینده بشریت مطرح کند. همچنین طرح سوالات اخلاقی پیچیده از دیگر نقاط قوت کتاب است که خوانندگان را به تفکر عمیق درباره آینده و مسئولیت‌های انسانی دعوت می‌کند.

در این شرایط، انسان نه‌تنها جایگاه خود را از دست می‌دهد، بلکه حتی ممکن است در برابر تصمیمات سیستم‌های هوشمند، ناتوان بماند. یکی از محورهای اصلی کتاب، تحلیل مفهوم جاودانگی و تلاش انسان‌ها برای غلبه بر مرگ است. هراری معتقد است که برای بسیاری از شرکت‌های بزرگ فناوری، جاودانگی و افزایش عمر، به یک هدف تبدیل شده است و این جاه‌طلبی، پیامدهای فرهنگی و اجتماعی عمیقی دارد. او این سؤال را مطرح می‌کند که آیا جاودانگی هدفی معقول و ارزشمند است یا مسیری پرخطر برای بشریت خواهد بود. زهرا عالی مترجمی است که ترجمه این کتاب را در انتشارات فرهنگ نشر نو ترجمه کرده است. ترجمه‌ای روان و دور از تکلف، این نسخه از ترجمه کتاب را به نسخه‌ای محبوب و پرفروش در میان علاقمندان به کتاب‌های فلسفی و تاریخی تبدیل کرده است.

اما چه چیزی در وهله اول باعث میشه که ما با هم جمع شیم و همکاری کنیم؟ این میل به همکاری توی روایتای مشترک وجود داره. وقتی ما داستانا و روایتای مشترک داریم، یعنی ارزشامونم مشترکن. اگه مایل بودین، با حمایت مالی به ادامه‌ی کار ما کمک کنین. در قرون وسطی، فرقه کاتولیک باعث شد تعداد زیادی از ملل اروپایی در جنگ‌های صلیبی گردهم ‌بیان. اونا جنگای قبلی که با هم داشتن رو رها کردن تا جنگ بزرگ‌تری رو شروع کنن.