این مجموعه با انتشار کتاب‌های کمک‌آموزشی، تولید بهینۀ کلاس‌های آموزشی، عرضۀ کتب مرجع، طراحی و اجرای آزمون‌های آزمایشی و همچنین تولیدمحتوا در بسترهای فضای مجازی، در تلاش است تا پاسخی به نیازهای دانش‌آموختگان و داوطلبین کنکور ارشد و دکتری روانشناسی باشد. افرادی که با درهم‌آمیختگی دست و پنجه نرم می‌کنند، معمولاً مرزهای کمی دارند یا اصلاً مرزی ندارند و در روابط خود از نظر عاطفی بیش از حد درگیر هستند. این طرحوار‌ه‌ همچنین ممکن است شامل فقدان احساس خود یا عدم وجود جهت‌گیری یا قطب‌نمای درونی باشد. این نوع طرحوار‌ه‌ معمولاً در بزرگسالانی بروز می‌کند که والدین دور از دسترسی داشته‌اند و به طور کافی به نیازهای عاطفی فرزند خود توجه نکرده‌اند. موارد زیادی در جلسات مشاوره آنلاین شکست عاطفی در ویکی روان مشاهده می کنیم که به دلیل وجود طرحواره های عاطفی مدام وارد رابطه های اشتباه شده و تجربیات تلخی را رقم می زنند.

در این کتاب علاوه‌بر توضیح هر هیجان و مداخلات خاص برای هیجانات، گفت‌و‌گوی درمانی بین مراجع و درمانگر در هر فنی توضیح داده شده است. توصیف مشکلات و راهکارهای احتمالی و نیز ارائهٔ چند پرسش‌نامهٔ مناسب از جمله مباحث این کتاب است. در این کتاب چالش‌های درمانگری که در هیجان‌های مراجع خود درگیر شده است، مطرح و بررسی شده است. نظریه ی طرحواره ی هیجانی، نظریه ای شناختی_ اجتماعی در مورد هیجان و تنظیم آن است. در این کتاب علاوه بر توضیح هر هیجان و مداخلات خاص برای هیجانات، گفت و گوی درمانی بین مراجع و درمانگر در هر فنی توضیح داده شده است. توصیف مشکلات و راهکارهای احتمالی و نیز ارائه ی چند پرسش نامه ی مناسب از جمله مباحث این کتاب است در این کتاب چالش های درمانگری که در هیجان های مراجع خود درگیر شده است، مطرح می شود و در مورد بررسی قرار می گیرد.

افرادی که این طرحوار‌ه‌ را دارند، در لذت بردن از چیزها دچار مشکل هستند زیرا همیشه نگران عناصر نارضایتی یا مشکلات احتمالی آینده‌ای هستند که ممکن است بروز کند. این طرحوار‌ه‌ به تأکید بر کسب تأیید و شناخت دیگران به بهای نیازهای واقعی و حس خودتان اشاره دارد. همچنین می‌تواند شامل اهمیت بیش از حد به جایگاه اجتماعی و ظاهر به عنوان وسیله‌ای برای کسب شناخت و پذیرش باشد. این نوع طرحوار‌ه‌ به قربانی کردن بیش از حد نیازهای خود به منظور کمک به دیگران اشاره دارد. دلایل رایج این رفتار شامل جلوگیری از ایجاد درد برای دیگران و اجتناب از احساس گناه به خاطر خودخواهی است.

هر نوع طرحوار‌ه‌ زمانی شکل می‌گیرند که نیازهای ما در دوران کودکی تأمین نشوند. این طرحوار‌ه‌ ها، که به عنوان یک الگوی خود خواه عمل می‌کند، اغلب مانع از برآورده شدن این نیازها در بزرگسالی می‌شود. دانشجویان و روانشناسان بسیار زیادی هم از این محصول استفاده کردند و نظرات خود را هم زیر این محصول نوشته اند می توانید آن را نگاه کنید. فروشگاه کتاب ماندگار از سال 96 فعالیت خود را در حوزه فروش اینترنتی کتاب آغاز کرده است و تا کنون با رضایت بیش از 98 درصدی مشتریان خود رو به رو است.

افرادی که این طرحوار‌ه‌ را دارند، معمولاً انتقادی و غیر قابل بخشش هستند. این موضوع غالباً در افرادی بروز می‌کند که عصبانی، ناامید، بی انضباطی و بی‌صبر نسبت به افرادی (از جمله خودشان) هستند که نتوانسته‌اند استانداردهای آن‌ها را برآورده کنند. افراد زیادی با اختلال انزوای اجتماعی در جلسات مشاوره تلفنی با روانشناسی در ویکی روان شرکت می کنند، که خوشبختانه در صورت همکاری روش های متعددی برای درمان وجود دارد. به عنوان مثال، کودکانی که طرحوار‌ه‌هایی را توسعه می‌دهند که نشان می‌دهند «کافی نیستند»، به ندرت این باور را به چالش می‌کشند، حتی در بزرگسالی. آن‌ها ممکن است نویسنده پرفروش‌ترین مجموعه کتاب‌های معروف باشند و با این حال همچنان به خانه بروند و احساس کنند که ناکافی هستند.

کتاب طرحواره درمانی هیجانی درمورد چیستی طرح‌واره‌درمانی هیجانی و تفاوت آن با طرح‌واره‌‌درمانی و رویکرد هیجان‌مدار توضیح داده است. نویسنده گفته است که این رویکرد چه توصیه‌ای به درمانگران و مراجعان می‌کند و درمانگر چگونه در این رویکرد باید هیجان‌های مراجع را ببیند. با مطالعهٔ این کتاب درمانگران درمی‌یابند که چگونه می‌توانند با پاسخ‌های هیجانی مراجعانشان برخورد مؤثر داشته باشند و وقتی مراجعی از ترس، حسد و رشک خود می‌گوید، درمانگر چگونه می‌تواند به مراجع کمک کند. رابرت لیهی در این کتاب راهنما، با روشی تازه فنون جدیدی را برای شناخت و ارزیابی و پذیرش هیجان ارائه کرده است که به درمانگران نوع نگاه جدیدی به هیجان را می‌آموزد. نظریهٔ طرحواره‌ٔ هیجانی را نظریه‌ای شناختی – اجتماعی دانسته‌اند که درمورد هیجان و تنظیم آن است.