آقای برزگر برخی آثار خود را با زبان شیوا و گیرا به صورت صوتی ارائه داده اند. وحدت وجود مقدمه ای برشرح فصول الحکم، رهیافتی معنوی به کاهش وزن و تناسب اندام، ماتریکس و مولانا و زبان فرشتگان از جمله کتاب هایی است که به صورت صوتی در دسترس عموم است. در وحدت عارفانه، نگاه یکی بین عارف، به یگانگی با هستی می رسد و بدین سان، شاهد و مشهود یکی می‌شوند.

کتاب «آن سوی مرگ» سه داستان مجزا را روایت می‌‌کند که هر یک مهر تأییدی بر ادامه‌‌ی زندگی پس از مرگ است. در برخی از آثار برزگر از قدرت ذهن بسیار سخن گفته شده است. او در کتاب رهیافتی معنوی به کاهش وزن و تناسب اندام، گفتارهایی درباره اضافه وزن بدن و ذهن به مخاطب عرضه کرده است.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند. ما فقط می‌توانیم تنها کمی از بدبختی‌های خود بکاهیم، وگرنه امکان ندارد بتوانیم به خوشبختی دست پیدا کنیم. متاسفانه آثار سوء این باور بدبینانه آدم‌هاست که همه‌جا به چشم می‌خورد.

او نویسنده و مترجم معنوی‌گرای معاصر ایرانی است. مسیحا برزگر با کتاب‌ها و سخنرانی‌های معنوی که از او منتشر شده، شناخته می‌شود. مثلاً کتابی به نام «وحدت عارفانه» که در سال ۱۳۹۹ از او منتشر شد و این کتاب شرحی بود بر کتاب «حدیقه‌ الحقیقه» از حکیم سنایی غزنوی.

آیین بودا بیشتر بر کردار نیک، پرهیز از کردار بد و مهارت ذهنی تأکید دارد. او تحصیلات خود را تا مقطع کارشناسی ارشد در رشته زبان شناسی ادامه داد. تحصیلات حوزوی را نیز تا سطح دو گذراند و برای چند سال در دروس عالی (خارج) حضور داشته است. فریاد شوق بیفکن و آواز عاشقان را میهمان کوچه‌های تمامی دل‌ها کن.

او تا به امروز تعداد زیادی کتاب را تالیف و ترجمه‌های زیادی را منتشر کرده است. عده‌ی زیادی از افراد شیفته‌ی سخنرانی‌های او هستند که به شکل فایل‌های صوتی دانلودی منتشر شده‌اند. او یکی از سخنرانان باسواد و فرهیخته‌ای است که علاوه بر دانش حوزوی و معنوی، به تحصیلات آکادمیک پرداخته و کارشناسی ارشد در رشته‌ی زبان‌شناسی دارد.

این منظومه بر بسیاری از شاعران پس از سنایی تاثیر گذاشته است. خاقانی «تحفه العراقین» و نظامی «مخزن الاسرار»ش را با تاثیر مستقیم از حدیقه الحقیقه سروده‌اند و در سال‌های کمی دورتر، عطار و مولوی نیز در سرایش مثنوی‌های عرفانی، از سنایی الهام و الگو گرفته‌اند. مسیحا برزگر از نویسنده‌ای معنوی و مشهور آلمانی به نام «اکهارت تول» هم آثاری را ترجمه و منتشر کرده است. این ۲ اثر «نیروی حال» و «زمینی نو» نام دارند و برای افرادینوشته شده‌اند که به دنبال معنای زندگی و هدف از خلقت هستند. برزگر ۲ اثر دیگر به نام‌های «جهان از قصه‌ها سرشته شده است» و «ترانه خواندن به وقت باران» را هم تألیف کرده که در آن‌ها هم به عظمت و شکوه جهان هستی و یافتن معنا در دل وقایع پرداخته است.

باید طرحی نو دراندازیم و زندگی در نگاه خود از نو بیافرینیم. این آموزه‌ها، آیین بودا (دارما) را تشکیل می‌دهند. بودا خود، آیین خود را مانند قایقی می‌نامد که برای چرخه‌شکنی و رسیدن به ساحل رستگاری به آن نیاز است؛ ولی پس از رسیدن به رستگاری دیگر به این قایق نیز نیازی نخواهد بود. رسیدن به ساحل رستگاری آدمی را به آرامش و توازن مطلق می‌رساند. آن‌جاست که شمع تمامی خواهش‌ها و دلبستگی‌ها خاموش می‌شود.

شیرانه زندگی کن و همچون کرگدن تنها سفر کن .بین دو راهی زندگی و امنیت، همواره راه زندگی را در پیش بگیر . زندگی را فدای امنیت نکن، بلکه امنیت را به پای زندگی بریز. خدا مهربان است؛ یعنی حتی برای خطاها و گناهان تو نیز پاداش مقرر کرده است. پیش از آنکه تو او را بخوانی، او به تو لبیک گفته است . پیش از آنکه از او بخواهی، او به تو داده است .تو نیز نسبت به خود مهربان و بخشنده باش. کافیست چشم باز کنیم و راههای گشوده ی بی شماری را فرا روی خود ببینیم.