نویسنده، سلما هیج، یک سرآشپز مشهور است که بیش از 50 سال را صرف تکمیل حرفه خود کرده است و کتاب آشپزی او گواهی بر عشق او به غذاهای خاورمیانه است. اگر به دنبال کتابهای آشپزی با غذاهای اصیل از سراسر جهان هستید، ممکن است به این لیست از 5 کتاب آشپزی برای تهیه غذاهای معتبر از سراسر جهان علاقه مند شوید. امتحان کردن غذاهای جدید می تواند یک ماجراجویی باشد، فرصتی برای گسترش افق ها و جوانه های چشایی ما. کتاب آشپزی ملل مختلف نگاهی اجمالی به تنوع و غنای آشپزی جهان دارد. با کاوش در طعمها، مواد اولیه و تکنیکهای سایر کشورها، میتوانیم مهارتهای آشپزی خود را گسترش دهیم، فرهنگهای جدید را بیاموزیم و از غذاهای خوشمزه لذت ببریم. اولین قدم شما برای انجام این کار خرید کتاب آشپزی است، کتابی که بتواند راه و چاه این مسیر را به خوبی به شما آموزش دهد.
بسیاری از این غذاها تنها با یک قابلمه و در کمتر از یک ساعت آماده میشوند، با این حال طعم اصیل ایرانی خود را حفظ کردهاند. در میان دستورالعمل غذاها، نویسنده در مورد اعضای خانواده خود با جزییات واضح و طنز تند مینویسد و سپس عکسها و پرترههایی را به نمایش میگذارد. Alex Lau عکاس سابق BA ، برای فیلمبرداری و عکس برداری این کتاب به سریلانکا سفر کرد و در نهایت راهی برای ثبت عطر، روح و داستان کتاب پیدا کرد. این کتاب زیبا و الهام بخش سریلانکایی به قیمت ۳۵ دلار در سایت آمازون به فروش میرسد. در این کتاب سادهترین نسخه از دستورالعمل انواع غذاهای مکزیکی که ممکن است تجربه پخت آنها را هوس کنیم، وجود دارد. لزوما برای هر دستور غذا عکس وجود ندارد و دستورالعملها فقط نصف صفحه را پر میکنند؛ این ویژگی کتاب شبیه به کتاب مکزیکی Joy of Cooking است.
دستورالعملهای این کتاب بسیار عالی است و در آغاز هر فصل فهرست وجود دارد. اگر چه در این کتاب بیشتر طعمهایی از ریشههای بریتانیایی تاندو و غرب آفریقا ظاهر میشود (به دستورالعمل پخت سوپ بادام زمینی غنایی مراجعه کنید) اما غذاهای متنوع و هیجان انگیزی نیز از سراسر جهان در آن وجود دارد. قیمت خرید کتاب Cook As You Are امروز در سایت آمازون 30 دلار ست.
«هنر آشپزی» حدود پنجاه سال پیش چاپ شد، ولی همچنان تجدید چاپ میشود و از پرفروشترین کتابهای آشپزی است. منتظمی در این کتاب به ارائه ۱۷۰۰ دستور غذای ایرانی و فرنگی میپردازد. کتاب “مستطاب آشپزی” از اهمیت بسیاری در حوزهٔ آشپزی ایرانی برخوردار است و به عنوان یک منبع غنی برای علاقهمندان به هنر آشپزی توصیه میشود. این کتاب تلاش میکند تجربیات نجف دریابندری را در زمینهٔ آشپزی به نسلهای آینده منتقل کند و به بهبود کیفیت آشپزی ایرانی کمک کند. به همین دلیل وجود کتاب آشپزی در هر خانه ای می تواند یک فرصت عالی باشد تا هر فردی بتواند با استفاده از آن به یک آشپز نمونه تبدیل شده و به شرایط روحی بهتری برسد.
استقبال بی نظیر طبقات مختلف از چاپ های قبلی کتاب هنر آشپزی بخصوص ابراز محبت بانوان و دوشیزگان گرامی موجب تشویق مؤلف در چاپ مکرر این کتاب گردید. در کمتر کشوری میتوان این میزان تنوع طعم و مزه و چاشنی را پیدا کرد. چه از علاقهمندان به هنر آشپـزی باشیم و چه آشپـزی را صرفا جهت رفع نیاز انجام دهیم، در هر صورت به آموزش اصولی و دقیق این هنر نیازمندیم.
ثبت ديدگاه