میتوان گفت در کوتاهمدت، قرار نگرفتن درمعرض تهدیدات احتمالی روش بسیار مؤثری برای کاهش شدت افکار و احساسات استرسزای ناخواسته و پیشگیری از بروز آنهاست. حالا، شما احتمالاً بر اساس تجارب خود میدانید که مواجهه با موقعیتهای ترسناک و اضطرابآور موجب استرس و آزردگیخاطرتان و اجتناب یا فرار از چنین موقعیتهایی نیز منجر به آرامشتان میشود. بااینحال، اجتناب از موقعیتها، اشیاء و احساسات استرسزا تقریباً باعث میشود که شما در درازمدت دچار اضطراب و درد و رنج بشوید.
نخست اینکه اگر به رویارویی با موقعیت های بسیار ساده بپردازید یا سلسله مراتب خود را بسیار آهسته طی کنید، پیشرفتتان بسیار کند خواهد بود. دوم اینکه اگر پیشرفتتان بسیار کند باشد، ممکن است انگیزه خود را برای درمان به تدریج از دست بدهید و پیش از آنکه تمام فواید حاصل از رویارویی با کل سلسله مراتب را به چنگ آورید، عطایش را به لقایش ببخشید. به عکس، بزرگترین خطر پیشروی برق آسا این است که بیش از پیش آشفته می شوید. باید هر وقت که فرصتی پیش می آید دست به کار شوید و با موقعیت اضطراب زا رویارو. رویارویی هایی که حداقل چهار یا پنج بار در هفته انجام می شود، معمولاً، ترس را در عرض چند هفته یا چند ماه کاهش می دهد.
بنابراین می تواند با کمک گرفتن از روش های مناسب مشکلات خود را حل کرده و بسیار راحت تر با محیط جامعه و اطرافیان خود ارتباط برقرار نماید. مطالعه این کتاب را به افرادی که از کم رویی و پایین بودن اعتماد به نفس رنج می برند توصیه می کنیم. اگر به دنبال رهایی از خجالت و کمرویی هستید، مطالعه کتاب رهایی از کمرویی (۱۰ راه حل ساده)؛ گام به گام برای بازیابی اعتماد به نفس و کاهش کمرویی شما کمک فراوانی خواهد کرد. پل ژاگو که خودش نیز در گذشته خجالتی بوده، در کتاب صوتی غلبه بر کمرویی (La timidité vaincue) براساس تجربیات و دانش علمیاش مجموعهای از آموزههای کاربردی و مفیدی را به شما معرفی میکند.
یکی از مهمترین نشانههای کمرویی عدم توانایی ارتباط با افراد نا آشناست. البته در فصل هشتم منظور از آشنایی با افراد غریبه آن نیست که به دربان محل کار خود سلام کنید یا در آسانسور سر صحبت را باز کنید، در این مرحله باید دوستان جدیدی برای خود انتخاب کنید و روابط جدیتری با آنها داشته باشید. حالا زمانی است که باید یک قدم رو به جلو بردارید، البته باید مراقب بود تا با یک اشتباه، مجددا اعتماد به نفس خود را از دست ندهید. سعی کنید موقعیتهای آسان اجتماعی برای خود به وجود بیاورید، تا زمانی که آماده نیستید خود را به چالشهای دشوار وارد نکنید.
همچنین درمان خجالتی بودن، افزایش اعتماد به نفس و روبهرویی با شرایط استرسزا، از دیگر اهداف اصلی کتاب محسوب میشود که دکتر مارتین م.آنتونی با زبانی ساده و شیوا آن را توضیح داده است. ترجمه این کتاب توسط سامان نونهال، کارشناس ارشد روانشناسی بالینی صورت گرفته که درک درستی از این موضوع روانشناختی دارد و با بینشی صحیح کتاب دکتر مارتین م.آنتونی را ترجمه نموده است. کتاب رهایی از کمرویی (۱۰ راه حل ساده) چاپ سوم دربارهٔ احساسی است که ممکن است گاه به هر یک از افراد دست دهد؛ احساس خجالت. گفته شده است که اضطراب اجتماعی و کمرویی پدیدههایی کاملاً طبیعی هستند؛ بااینحال برخی افرادْ اضطراب و کمروییِ فزایندهای احساس میکنند، بهقدری که پریشان میشوند یا زندگی روزمرهشان مختل میشود.
پل ژاگو در این کتاب تکنیک ها و شیوه هایی ارائه می دهد که افراد می توانند به کمک آنها بر احساسات ناخوشایند ناشی از کمرویی غلبه کنند و اعتماد به نفس خود را افزایش دهند. آنتونی و ترجمهٔ سامان نونهال (دانشجوی دکتری روانشناسی سلامت در دانشگاه خوارزمی تهران) است. این اثر اطلاعاتی دربارهٔ راهبردهای مؤثر برای رهایی از کمرویی به خوانندهٔ خود ارائه میکند. کتاب رهایی از کمرویی (۱۰ راه حل ساده) را آقای دکتر مارتین م.آنتونی استاد گروه روانشناسی دانشگاه رایرسون در تورنتو کانادا نوشته است و ترجمه آن را نیز آقای سامان نونهال کارشناس ارسد روانش شناسی بالینی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تهران بر عهده داشته است. کتاب غلبه بر کمرویی برای کسانی مناسب است که به دنبال راهکارهای عملی هستند که بتوانند اعتماد به نفس خود را افزایش داده و مشکل کم رویی خود را برطرف نمایند. فراموش نکنید فرد کمرو در اثر رفتارهای غلط و نادرست از اطرافیان دیده و عواملی که در طول سالیان زندگی خود با آن مواجه بوده است به این مشکل دچار شده.
«آنتونی به دلیل کارهایی که در زمینه ی اضطراب انجام داده، تحسین همگان را برانگیخته است. او صلاحیت آن را دارد که دست خوانندگان را در مسیر غلبه بر کمرویی بگیرد. به اعتقاد نویسنده کمروییِ چاره ناپذیر، نه وجود دارد و نه می تواند وجود داشته باشد. به گفته نویسنده کتاب غلبه بر کمرویی او از زمان ۱۲ تا ۱۸ سالگی از بدترین نوع کمرویی رنج میبرده و این مشکل، زندگی او را تحت تأثیر قرار داده بود. اضطراب اجتماعی و کمرویی دو وضعیت روان شناختی شایع هستند که می توانند به شدت بر کیفیت زندگی فرد تأثیر بگذارند. در دنیای امروز که ارتباطات اجتماعی اجتناب ناپذیر است بسیاری از افراد با ترس از قضاوت یا رد شدن روبرو میشوند.
کتاب غلبه بر کمرویی اثری بسیار کاربردی و مفید است که نویسنده در آن تمرینها و راهکارهایی را نیز ارائه داده است. تجربه احساساتی مانند هراس ، تشویش ، بیقراری و نگرانی هنگامی که در موقعیت های نا آشنا ( حضور در یک مکان جدید ) یا در کنار افراد ناآشنا قرار میگیریم. در فصل پنجم با نقشه راه عبور از خجالت و کمرویی آشنا میشوید و نکاتی که دانستن آنها در این مسیر ضروری میباشند گفته میشود. در فصل سوم راجع به عواملی که باعث ایجاد خجالت و کمرویی میشوند صحبت میشود و با هر کدام از این عوامل به طور کامل آشنا میشوید. این کتاب با ارائه ۴۰ راهکار موثر و کاربردی به والدین کمک می کند تا بتوانند پابه پای کودکان خود در مسیر حرکت کنند و آنها را از شر این مشکل رهایی بخشند. اگر با اختلال ترس و اضطراب اجتماعی روبهرو هستید و از آن رنج میبرید، این کتاب میتواند در مسیر بازیابی اعتمادبهنفستان، به شما کمک کند.
در شروع درس خواندن معمولاً سوالاتی ذهنتان را به خودش مشغول میکند که ممکن است باعث نگرانیتان شده و حتی شما را از ادامهی مسیر منصرف کند. روانآموز در کنار شماست تا پاسخگوی هر سوالی باشد که در مسیر درس خواندن و کنکور برایتان پیش میآید. فقط کافیست شماره خودتان را در فرم پیشرو وارد کنید و منتظر تماس پشتیبابان حرفهای روانآموز باشید. کتاب مذکور که در 11 فصل به وسیله مؤلفانش به رشته تحریر درآمده است، در حال حاضر توسط انتشارات یوشیتا در 336 صفحه با ترجمه امیرحسین سادات دربند و نشر ثالث در 428 صفحه با ترجمه جواد خلعتبری، تبسم بحرینی و لیلا سجادی در بازار کتاب موجود میباشد. روانشناس فرانسوی و نویسنده کتاب هایی با محوریت توسعه فردی، روانشناسی و خودیاری است که کتاب هایش در کوتاه مدت توجه بسیاری از علاقه مندان این حوزه را به خود جلب نمود.
ثبت ديدگاه