علاوه بر این، این ویرایش جدید تغییرات در ICD-11 و DSM-5 جدید، ابزارهای ارزیابی و بینش های پیشرفته از تحقیقات مبتنی بر نظریه را منعکس می کند. گروهی با استفاده از این مطالعات، صرفاً به توصیف شیوع اختلالات پرداخته و گروهی دیگر ضمن توصیف و توجیه پیش یافته‌ها، راهکارهایی را جهت حل این مشکلات ارائه نموده‌اند. گروهی معتقدند مطالعات اپیدمیولوژی اختلالات روانی، به بررسی علائم و وضعیت روانی افراد جامعه و عواملی که در ایجاد آن دخالت دارند، می‌پردازد.

این کتاب «شخصیت شما همیشگی نیست» (Personality Isn’t Permanent) نوشته «بنجامین هاردی» (Benjamin Hardy) است. آقای «هاردی» در این کتاب تلاش کرده تا پیش‌فرض‌های روانشناسی که همواره درست می‌دانیم را به‌چالش بکشد. در ادامه، برخی از این پیش‌فرض‌ها را که در کتاب آقای هاردی به‌چالش کشیده‌شده است را بیان می‌کنیم. در بسیاری از موضوعات روانشناسی، همیشه نظریه طبیعت در تقابل با نظریه تربیت بوده است و بحث شخصیت شناسی هم از این قاعده مستثنا نیست. وقتی پای رشد و پرورش شخصیت به میان می آید، نظریه طبیعت ادعا می کند که رفتار انسانها از عوامل وراثتی یا سرشتی آنها نشات می گیرد. از طرف دیگر نظریه تربیت یا پرورش بر این باور است که رفتار هر فردی به خاطر عوامل بیرونی که پس از تولد با آنها مواجه می شود با دیگری متفاوت است.

این خصوصیات و ویژگیهای خاص و مشترک در حقیقت همان الگوهای نوع تفکر، احساس و رفتار ما با دیگران هستند. از سایر کتاب هایی که دکتر یوسف کریمی در زمینه ی تخصصی خودشان نگاشته اند به موارد زیر می توان اشاره کرد. علاقه مندان به مباحث روانشناسی می توانند از محتوای کتاب های زیر نیز استفاده کنند. کتابچین یک اپلیکیشن کتاب مالتی پلتفرم است یعنی کاربران می توانند در تمام دیوایسها و سیستم عاملها (ویندوز، اندروید و آی او اس) کتابهای خود را مطالعه نمایند و از کتابخوانی در محیطی لذت بخش بهره مند شوند. تست شخصیت به ما کمک می کند تا با خودمان بیشتر آشنا شویم و بفهمیم در چه زمینه ها و مشاغلی می توانیم خوب عمل کنیم.

ارزیابی کنید؛ و درمان تصویر جامعی از آسیب شناسی شخصیت ارائه شده است که مشارکت ها و اشتباهات گذشته را تصدیق می کند، سؤالات حیاتی را برای زمان حال مشخص می کند و مسیری را برای آینده تعیین می کند. همچنین تغییرات ایجاد شده توسط راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی (DSM-5) در زمینه اختلالات شخصیت را دنبال می کند. ویراستاران رویکرد منحصر به فردی را در پیش می گیرند که تمام فصل ها علاوه بر تفسیر نویسنده، شامل تفسیر متخصصان در این زمینه است. اختلال‌های شخصیت به‌معنای الگوهای رفتاری، شناختی و هیجانی ناسالمی است که از اغلب آن‌ها از ابتدای زندگی آغاز شده و باعث رنج خود فرد و اطرافیان او شده و نقص عملکرد ایجاد می‌کند. در ادامه، کتاب‌هایی که برای بهبود این اختلالات و شیوه‌های برخورد با افراد دارای اختلال شخصیت را نام می‌بریم.

کتاب اختلالات شخصیت، واژه‌نامه‌ای از اصطلاحات تخصصی و همچنین فهرست منابع خود را برای مطالعه‌ی بیشتر خوانندگان، در اختیار ایشان قرار داده است. دکتر محمدرضا بلیاد و مرضیه صمیمی‌‌نژاد ترجمه‌‌ی این کتاب را به عهده داشته و انتشارات اندیشه آگاه آن را چاپ و منتشر کرده است. کتاب «اختلال شخصیت مرزی» (The Borderline Personality Disorder Workbook) برای افراد مرزی تدوین شده تا به‌وسیله آن، رنج کمتری تحمل کرده و اختلال خود را تحت کنترل بگیرند.

و شما دانشجویان گرامی رشته ی روان شناسی ابتدا می توانید مشهصات کتاب روان شناسی شخصیت را به صورت کامل مطالعه نمایید و سپس در صورت مناسب بودن خرید کنید. کتاب روانشناسی شخصیت «جیمز مک‌مارتین» (James A. McMartin) با «رویکرد دانشجو‌محور» (A Centered Approach) نوشته شده‌است. این کتاب تلاش کرده است تا با بیانی ساده و قابل فهم، تمام اصول موجود در گذشته، زمان حال و آینده در حوزه روانشناسی شخصیت را مشخص کند. این پاسخ‌ها با مراجعه به تحقیقات اخیر در حوزه روانشناسی شخصیت تدوین شده است.

این کتاب، همچنین انواع نظریه‌های شخصیت از نظریه‌پردازهای مختلف در این کتاب بیان شده است. کتاب نظریه‌های شخصیت نوشته «دوآن و سیدنی‌الن شولتز» (Duane P and Sydney Ellen Schultz) یکی از بهترین کتاب‌های نظریه‌های شخصیت است. نویسنده‌های این کتاب به‌صورتی شفاف و قانع‌کننده به سؤالات موجود در حوزه روانشناسی شخصیت پاسخ داده و انواع نظریات شخصیت را توضیح می‌دهند. این کتاب به‌صورت خلاصه و ساده مهم ترین نظریه‌ها و مفاهیم پیرامون شخصیت را توضیح داده است که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

همچنین وجود تحقیقات به‌روز در حوزه روانشناسی شخصیت نیز به اعتبار این کتاب اضافه کرده است. در حال حاضر، دانشجویان روانشناسی در مقطع کارشناسی برخی دانشگاه‌ها این کتاب را مطالعه می‌کنند. روانشناسی شخصیت (Personality psychology) روی شباهتها و تفاوتهای میان شخصیت افراد مطالعه می کند. وقتی این الگوها و رفتارها را تجزیه و تحلیل کنیم، متوجه می شویم که شخصیت ها ریشه در روانشناسی ما دارند. اگر شما هم مثل خیلیهای دیگر به مسائل روانشناسی و شخصیت شناسی علاقمندید مطلب امروز ما را از دست ندهید! ما اینجا 10 نکته جالب و مهم درباره روانشناسی شخصیت در اختیارتان می گذاریم و بعد هم دو پی دی اف کتاب روانشناسی شخصیت را به صورت رایگان می توانید دانلود کنید.

کتاب «آگاهی از اختلالات شخصیتی» (Understanding Personality Disorders) یکی از بهترین انتخاب‌ها برای تشخیص و درمان تمام اختلال‌های شخصیت است. این تقسیم‌بندی نشان می‌دهد که هر چیزی که دوست دارید تا در مورد اختلال‌های شخصیت بدانید را می‌توانید در این کتاب پیدا کنید. کتاب آگاهی از اختلالات شخصیت نیز یکی از بهترین انواع کتاب روانشناسی شخصیت به‌حساب می‌آید. این کتاب «راهنمای روانشناسی شخصیت کمبریج» (The Cambridge Handbook of Personality Psychology) نوشته «Philip J. Corr» و «Gerald Matthews» از پرفروش‌ترین کتاب‌های آکادمیک و علمی در حوزه روانشناسی شخصیت است. همچنین با انواع مؤلفه‌های «شناختی» (Cognitive) و «انگیزشی» (Motivational) با درنظر گرفتن موقعیت‌های اجتماعی و فرهنگی و تآثیر آن‌ها بر شخصیت آشنا می‌شوید.