نوعی بدبینی همیشگی در ذهن افسرده‌ها حاکم است و آن‌ها نسبت به رخدادهای پیرامون خودشان بی توچه و بی علاقه هستند. در میان برخی از افراد افسرده، تمایل به آسیب رساندن به خود یا پایان دادن به زندگی نیز وجود دارد. اما اگر از جملات علمی و بعضا انتزاعی خسته شده‌اید و فکر می‌کنید کاری از آن‌ها ساخته نیست، این کتاب، برای شما مناسب است.

این درمان برای کسانی که در معرض شرایط دشواری مثل طلاق یا استر‌س‌های شغلی قرار دارند مفید است. حتی پزشکان نیز برای برخی افراد، شرکت در دوره‌های روان‌درمانی کوتاه‌مدت را توصیه می‌کنند. این درمان برای افرادی که احساس ناامیدی مفرط، ترس، غمگینی مداوم یا عزّت نفس پایین دارند مؤثر است. برای خنثی کردن تله‌های ذهنی، بهترین راه آن است که ذهنمان را از نو آموزش دهیم. تراویس ولز و ست گلمن شما را با رویکرد درمانی شناختی-رفتاری آشنا خواهند کرد؛ رویکری علمی و پرکاربرد که پیش از هرچیز، باور‌ها و رفتار‌هایی غیرمنطقی را که در اصل همان تله‌های ذهنی شما هستند، هدف قرار می‌دهد. با آگاهی و تفکیک الگو‌های ذهنی درست از نادرست، آن الگوهایی را که برای ادامه‌ی مسیر مفید هستند باقی نگه ‌داشته و طی برنامه‌ای ویژه با الگو‌های نادرست خداحافظی می‌کنیم.

برگه ‏های تمرین با دقت طراحی شده ‏اند و تمرین‏ ها و مثال‏ های کتاب، بازتاب چند دهه تجربه مؤلفین در زمینه کمک به افرادی همچون شما هستند. برای شناسایی اغازگرهای اضطرابتان، چالش با باورها و افکاری که منجر به ناراحتی می‏ شوند، مواجهه بی‏ خطر با موقعیت‏های ترسناک و کاهش سلطه اضطراب، راهبردهای عملی مندرج در این کتاب را فرا گیرید. وجود افسردگی و اضطراب دوران نوجوانی علت‌های مختلفی از جمله چالش‌های اجتماعی و موارد مرتبط با رشد همچون تغییرات هورمونی و رشد مغز و بدن دارد.

برای دریافت پشتیبانی در ساعات کاری به پشتیبان تلگرام کتاب ماندگار پیام ارسال کنید. زمان ارسالشون مثل همونی بود که توی سایت گفته بودند و پشیتبانیشون عالی بود همچنین کیفیت بسته بندی ام حرف نداشت و کتاب بدون هیچ مشکلی به دستم رسید. «برای نیروهای تکاملی درواقع اهمیتی ندارد که بعد از بچه‌دار شدن و چند سال حمایت از بچه‌ها بر سر ما چه می‌آید. اگرچه بقای نسل بشر هدف خوبی برای بسیاری از ماست بااین‌وجود دلمان می‌خواهد تا زنده‌ایم از زندگی خود لذت هم ببریم. شما می توانید این کتاب را هم اکنون از فروشگاه کتاب کتابیار سفارش دهید.

البته قرار نیست که در یک فرد افسرده همه این تاثیرات اتفاق بیفتد.احساسات افراد افسرده به سرعت دچار تغییر می‌شوند. افسرده‌ها معمولا تحریک پذیری، تنش، اضطراب و نگرانی بالایی دارند و معمولا به آن‌ها احساس عدم جذابیت یا احساس گناهکار بودن دست می‌دهد. آن‌ها معمولا خود را انسان‌هایی بی هدف می‌دانند که ضعیف، کرخت و ناتوان هستند و از تنهایی و عدم تشویق یا حمایت رنج می‌برند. عموما حس اعتماد به نفس در افسرده‌ها پایین است ، اندوه زیادی دارند و حس می‌کنند که زیر بار مسئولیت‌های روزمره دارند له می‌شوند.تاثیر افسردگی بر تفکر انسان‌ها به مراتب چشمگیرتر است. اختلال در تمرکز حواس و ناتوانی در تصمیم گیری میان افراد افسرده فراگیری بیشتری دارد. معمولا از نظر افراد افسرده همه کارها بی هدف و بی فایده به نظر می‌رسند و سرانجامی ندارند.