او تقابل فقر و غنا را با زیباترین تصاویر و ظریف‌ترین کلمات بیان می‌کند و عصاره‌ی ناامیدی و رویاپردازی توامان را در شخصیتی به نام نانتاس به تصویر می‌کشد. زولا در این داستان نه‌چندان بلند، بر این نکته تاکید می‌کند که آدمی رویاپرداز است و این ویژگی بشر با جبر محیط در هم آمیخته. بنابراین آنچه هر کسی باید در زندگی و سرنوشتش مراقب آن باشد، رویاست و حدومرزی که زمان و مکان برای او تعیین می‌کند. در داستان بلند «نانتاس» خبر چندانی از آموزه‌های ناتورالیستی زولا نیست و نمی‌توان رویکردهای این گونه او را در این کتاب دید. تنها وجهه اخلاق گرایی مورد نظر اوست که در این داستان دیده می‌شود و نمی‌توان با قطعیت آن را در گروه آثار رئالیستی یا ناتورالیستی قرار داد.

او رمان‌نویس، نمایشنامه‌نویس و روزنامه‌نگار فرانسوی و مهم‌ترین نمایندهٔ مکتب ادبی ناتورالیسم و عامل مهمی در گسترش تئاتر ناتورالیستی بود. او یکی از معروف‌ترین نویسندگان فرانسوی است که کتاب‌هایش در سطح وسیع در جهان ترجمه، چاپ، تحلیل و تفسیر شده‌ است. زندگی و آثار زولا هم موضوع پژوهش‌های تاریخی بسیار بوده است.

او از بلندپروازی‌ انسانی می‌گوید که رؤیاپردازی‌هایش با جبر محیط آمیخته و از چهارچوب‌های محکم و مشخص سرنوشت نباید قدمی بیشتر بردارد؛ انسانی که باید مراقب رو‌ٔیاهایش باشد. این کتاب وضعیت معیشت مردمان فرودست و توانگرشده پاریس قرن نوزدهم را به خوبی به تصویر می‌کشد و از نظر محتوایی نیز در بر گیرنده اندیشه‌های ناتورالیستی زولا است که می‌تواند برای آشنایی علاقه مندان به این مکتب، گزینه مناسبی باشد. البته اگر مخاطب، علاقه چندانی به تحقیق و تفحص درباره ناتورالیسم ادبی نداشته باشد و به طور صرف قصد سرگرم شدن با ادبیات را داشته باشد، «نانتاس» گزینه بدی نیست چرا که پایان بندی اش، هم تراژیک نیست و با وصال همراه است.

اپلیکیشن کتابخوان کتابراه برای اندروید، IOS و ویندوز در دسترس است. به گزارش خبرنگار مهر، ترجمه کتاب «نانتاس» نوشته امیل زولا به تازگی با ترجمه محمود گودرزی توسط نشر افق منتشر و راهی بازار نشر شده است. این کتاب، یازدهمین عنوان از مجموعه «شاهکارهای ۵ میلی متری» است که این ناشر چاپ می کند. امیل زولا با نام کامل «امیل ادوار شارل آنتوان زولا» در ۲ آوریل ۱۸۴۰ به دنیا آمد و در ۲۹ سپتامبر ۱۹۰۲ درگذشت.

آنجا بود که رنج کشیده بود، آنجا بود که خواسته بود پیروز شود. وقتی مانعی پیش می‌آمد دوست داشت آنجا به آن فکر کند، آنجا تصمیم‌های بزرگ زندگی‌اش را بگیرد. بنابراین در همین زیرشیروانی، نیاز به خودکشی، او را مصمم به مردن کرده بود. در مطالعه تاریخ مکاتب ادبی، ناتورالیسم، پس از رئالیسم قرار دارد و در دوران آمده که مکاتب کلاسیسیم و رمانتیسیسم هم گذر کرده اند.

شیوه ناتورالیستی در نوشتن رمان برای زولا، پایان تابوهای کهنه و پشت کردن به یک روش کلیسایی بود. او به دنبال روش جدیدی برای گفتن از جسم، زندگی بخشی به آن و همچنین اعاده حیثیت از آن بود. بنابراین به سراغ موضوعاتی رفت که تا پیش از آن، نویسندگان نرفته بودند.

ترجمه کتاب «نانتاس» نوشته امیل زولا با ترجمه محمود گودرزی توسط نشر افق منتشر و راهی بازار نشر شد. این کتاب‌ها به علاقه‌مندان کمک می‌کنند که در کمترین زمان و با هزینه‌ای اندک بهترین آثار ادبی جهان را بخوانند. این مجموعه شامل داستان‌هایی نیمه بلند و بلند از نویسندگان بزرگ و معاصر جهان است که همسو با سلیقه خوانندگان جدی ادبیات هستند.