اسماعیل فصیح در 25 تیر 1388 به علت مشکلات عروق مغز در تهران درگذشت. این داستان به ماجرای دلدادگی میان خسرو و شهرناز می پردازد. پدر خسرو اما با ازدواج این دو مخالف است و پدر شهرناز هم برایشان تنها یک شرط دارد، اینکه این زوج به آمریکا مهاجرت کنند. زمان ارسالشون مثل همونی بود که توی سایت گفته بودند و پشیتبانیشون عالی بود همچنین کیفیت بسته بندی ام حرف نداشت و کتاب بدون هیچ مشکلی به دستم رسید. کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند. در کتابچین از کتابهای رمان و داستان گرفته تا کتابهای مدیریت ،موفقیت ،روانشناسی ،شعر ،دینی و مذهبی و دیگر کتابهای با موضوعات مختلف را پیدا خواهید کرد.

اسماعیل فصیح مترجم و داستان‌نویس ایرانی و صاحب آثاری نظیر «شراب خام» و «ثریا در اغما» است. فصیح از پرکارترین نویسندگان معاصر ایران است که از پسِ عمر حرفه‌ای او، بیش از ۳۰ ترجمه، رمان، شعر و مجموعه داستان کوتاه و بلند به یادگار باقی مانده است. رویکرد فصیح بسیار نزدیک به رویکردی‌ست که در غرب به عنوان کنستراکتیویسم شناخته می‌شود.

آثار اسماعیل فصیح غالباً متأثر از رویدادهای واقعی‌اند. در حالی که شراب خام ایران در دهه‌ی 1330 را به تصویر می‌کشد، لاله برافروخت به انقلاب اسلامی، و ثریا در اغما و زمستان 62 به جنگ ایران و عراق می‌پردازند. اسماعیل فصیح از جمله اولین نویسندگانی است که به موضوع جنگ میان ایران و عراق پرداخته و آن را به شیوه‌ی خود در قالب داستانی گنجانده است. اسماعیل فصیح از پرکارترین نویسندگان معاصر ایرانی است. برخی از آثار او نظیر کتاب الکترونیکی شراب خام و کتاب صوتی ثریا در اغما را می‌توانید در کتابراه بیابید. اسماعیل فصیح (Esmail Fassih) در دوم اسفندماه سال 1313 در محله‌ی درخونگاه در تهران به دنیا آمد.

هر کتابی که نیاز دارید و به ذهن شما خطور میکند را میتوانید از فروشگاه کتاب جم با تخفیف ویژه بخرید. کتاب جم به عنوان یکی از قدیمی ترین فروشندگان کتاب در زمینه کتب کمک آموزشی و فیلم های آموزشی، کمک درسی و کنکور، کتب عمومی، کتب کودک و بازی های فکری با نزدیک به دو دهه فعالیت تاسیس گردیده است. به محض ورود به سایت کتاب جم با دنیایی از کتاب ها و فیلم های آموزشی روبرو میشوید و میتوانید با بالاترین تخفیف اقدام به خرید محصولات نمایید. این کتاب شنیدنی در همان لحظات نخست شما را با جملات زیبا و متفاتی که دارد مجذوب خود می‌کند. از طرف دیگر نباید از یاد برد که این کتاب دارای دو لحن جدی و طنز است که در موقعیت‌های متفاوت از آن استفاده می‌شود و جذابیت خاصی به این کتاب صوتی می‌دهد.

او کم‌کم به سراغ نوشتن داستان و رمان رفت و آثار بی‌نظیری خلق کرد. اسماعیل فصیح این بار با تلفیق طنز، تراژدی و اساطیر ایرانی داستانی به یادماندنی برای‌تان روایت می‌کند. کتاب صوتی تراژدی کمدی پارس ماجرای زنی اهوازی را شرح می‌دهد که حافظه خود را از دست داده و فقط کلمه آریان را تکرار می‌کند.

با کنار گذاشتن فرار فروهر (۱۳۷۲) و پناه بر حافظ (۱۳۷۵)، داستان‌های فصیح، اگر بر اساس زمان درونی روایت‌ها تنظیم شوند، به طور یکپارچه می‌توانند یک قرن کامل از تاریخ مدرن ایران را پوشش دهند. هیچ نقطه‌ی‌ عطف بزرگی از زمان ترور ناصرالدین‌شاه تا جنگ ایران و عراق و حتی دهه‌های اخیر تاریخ ایران وجود ندارد که در رمان‌های اسماعیل فصیح به آن پرداخته نشده باشد. هیچ رمان‌نویس فارسی مدرن دیگری نیز هرگز مانند فصیح، یک شخصیت ثابت و اطرافیانش را موضوع کار مداوم داستان‌نویسی در طول بسیاری از رمان‌ها و داستان‌های کوتاه قرار نداده است.

اگرچه این داستان‌های کوتاه از نظر برخی منتقدان کیفیت پایین‌تری نسبت به رمان‌های او دارند، اما برخی از این آثار به راحتی هم‌راستای بهترین داستان‌کوتاه‌های ادبیات فارسی قرار می‌گیرند. داستان در دهه ی 1300 رخ می دهد، زمانی که خانواده ی جاوید به تهران می روند اما هرگز باز نمی گردند. جاوید مجبور می شود به تهران برود و نزد فردی به نام ملک آرا که از آشنایان پدرش بوده بماندو مصائب و مشکلات زندگی جاوید نیز از این جا سخت تر از قبل بر او تحمسل می گردد. اسماعیل فصیح در ابتدای کتاب آورده است که داستان بر اساس داستانی واقعی می باشد.

آثار این نویسنده ی پارسی زبان با این که با استقبال خوبی از طرف خوانندگان روبرو می شد. اسماعیل فصیح برای نوشتن آثارش از نویسندگانی همچون احمد محمود، بزرگ علوی و همچنین محمد علی جمال زاده تاثیر پذیرفته است. او در روز بیست و پنج تیرماه سال 1388 در تهران دار فانی را وداع گفت. اسماعیل فصیح یکی از برجسته‌ترین و پرکارترین نویسندگان معاصر ایرانی به شمار می‌رود.

به گفته خودش «جلال آریان» در داستان «درد سیاوش»، شباهتی تمام با نویسنده دارد، چراکه در زندگی واقعی نویسنده هم آنابل کمبل، اولین همسر فصیح، سر زا رفت. عشق فصیح به آنابل و جوان مرگی همسرش تأثیری عمیق بر او و نوشته هایش گذاشت. آثار فصیح به گفته خودش از احمد محمود، محمدعلی جمال زاده و بزرگ علوی تأثیر پذیرفته است که خودش مستقیم به این مسئله اشاره کرده است. او همچنین علاقه زیادی به آثار صادق چوبک، فروغ فرخ زاد، و ارنست همینگوی داشت.اسماعیل فصیح در ۲۵ تیر ۱۳۸۸ در بیمارستان شرکت نفت تهران به دلیل مشکل عروق مغزی درگذشت.

اسماعیل فصیح از نخستین نویسندگان ایرانی است که طبقه متوسط شهری و مناسبات شهری را وارد رمان فارسی کردند. برخی دیگر او را یکی از معدود نویسندگان ایرانی می دانند که هم در جذب مخاطبان خاص و هم مخاطبان عام موفق بوده است. بسیاری از داستان های فصیح در ارتباط مستقیم با تجربیات زندگی شخصی اوست.