دورانی که دهقانان، روستاییان، مستمندان و فقرا در نهایت بدبختی و مصیبت، روزگار می‌گذرانند. از سوی دیگر، کلیسا که در به قدرت رسیدن رژیم نقش داشته است، به دنبال آن است تا با ترویج باورهای خرافی مردم را ساکت نگاه دارد. اما سپینا، قهرمان داستان در تلاش است تا مردم را از خواب غفلت بیدار کند.قهرمان رمان در می‌یابد که رسالتی بزرگ در پیش دارد و سخت می‌کوشد تا اوضاع را تغییر دهد. دیدار او و یکی از دوستانش از یکی از استادان قدیمی و ماجراهایی که به دنبال آن به وقوع می‌پیوندد، جمله‌گی ماجراهای کتاب را رقم می‌زنند. آنان به دیدار دن بنه‌دتو کشیش برجسته‌ای رفته‌اند که چون از دولت حمایت نکرده است، اکنون بیکار و خانه‌نشین شده است. محمد قاضی هم در کتاب خاطرات یک مترجم به خواندنی بودن رمان نان و شراب چندین بار اشاره کرده است و داستان ترجمه آن را که خود ماجرایی خواندنی است تعریف می‌کند.

موهایش از ته اصلاح شده است، صورتی ریز و گرفته و سیه‌چرده و حالتی شبیه به گربه دارد. چشمانش به همان حالت سابق مانده‌اند ولی کاکل و ریش بزی فعلی‌اش او را به قیافه یک تفنگدار شهرستانی درآورده است، چنانکه کسی در ۱۵ سال قبل چنین شکل و شمایلی را برای او پیش‌بینی نمی‌کرد. نونزیو ساکا جزو کسانی است که قیافه‌اش از همه کمتر تغییر کرده است، جز اینکه پیشانی‌اش با ریختن موهای اطراف شقیقه پهن‌تر شده است. او در عکس، روی نردبانی پشت سر دن بنه‌دتو نشسته و گردن لق و باریکش از وسط شانه‌های کم عرضش بیرون زده است و صورتش با آن چشمان گود رفته و آن حالت کمرویی و محوی که هنوز هم از دست نداده است خودنمایی می‌کند. اینیاتسیو سیلونه از نویسندگان شهیر و از فعالان سیاسی ایتالیا بود در سال ۱۹۰۰ میلادی در دهکده کوچکی به نام پِشینا در بخش سرسبز اَبروتزو Abruzzo متولد شد و در سن پانزده سالگی پدر و مادر و پنج برادر خود را در اثر زلزله از دست داد. عالی بود، حکومت فاشیستی موسولینی توسط کشیشان خرافات را بین مردم رواج داده تا بتواندبیشترحکومت کند، دهقانان فقیرراهی جز پیوستن به ارتش جهت سرکوب آزادیخواهان ، ندارند، گویندگی بسیارخوب کتاب را فهیم تر کرده است .ممنون.

اینیاتسیو سیلونه به شدت کلیسا و خرافاتی را که در بین مردم رواج دارد به نقد می‌کشد و همچنین از هر فرصتی استفاده می‌کند تا چهره زشت حکومت فاشیستی موسولینی را نشان دهد. در عین حال از سوسیالیسم غافل نمی‌شود و ضعف‌های آن را نیز پیش چشم خواننده قرار می‌دهد. قهرمان نان و شراب ضدمذهب می‌نماید اما خود او به نحوی جوهره‌ای از حقیقت مسیح است.

در سال ۱۳۰۸ به تهران آمد و در سال ۱۳۱۵ از دارالفنون در رشته ادبی دیپلم گرفت. او در سال‌های آخر عمر به سرطان حنجره مبتلا شد و به همین دلیل با کمک دستگاه صحبت می‌کرد. می‌توان در یک کشور دیکتاتوری زندگی کرد و آزاد بود.فقط کافی است که علیه دیکتاتور مبارزه کرد. مردی که با مغز خودش فکر می‌کند، آزاد است.مردی که به خاطر آنچه برحق می‌داند مبارزه می‌کند آزاد است. پس از اتمام تحصیلات دبیرستان، در سال ۱۹۲۱ به‌عنوان نماینده «جوانان‌ سوسیالیست» در تأسیس «حـزب کمونیست ایتالیا» شرکت‌ کرد‌. در این روستا است که پیترو سپینا با دختر جوانی به نام کریستینا که می‌خواهد راهبه شود آشنا می‌شود و از طریق گفت‌وگوهایش با اوست که درمی‌یابد اعتقادش به انقلاب به دلیل وفاداری به جوهر اخلاقی مسیحیت است.

الان منم و این غم که آدم خیال پردازی میکنه و نقشه میکشه و میدوه و میدوه و اخرشم هیچی. آخرین مطالب حوزه کتاب را در ایتای فروشگاه اینترنتی فراکتاب دنبال کنید. در انتها می توانید برای اطلاعات بیشتر کتاب هزار خورشید تابان را نیز مطالعه کنید. زندگی فی نفسه نه جدی است و نه سرسری، نه خسته‌کننده است و نه جالب، بلکه این موضوعی است به وضع خود ما بستگی دارد. روزی که گوش کرهای مصلحتی باز شود و زبان لال‌های مصلحتی به سخن درآید آن روز آغاز لحظات بسی دردناکی خواهد بود که من آرزومندم تو را از آن نصیبی نباشد. تا وقتی که یک نهضت ایدئولوژی مدار به نظام حکومتی تبدیل نشده، پویا است و همه ویژگی‌های خوب را در خود دارد اما به محض دستیابی به قدرت، تمام نکات مثبت خود را از دست داده و در توجیه اقدامات اقتدارگرایانه خود پشت ایدئولوژی خود سنگر می‌گیرد.

محتوای جسورانه‌ی اثر به سرعت نام کتاب را بین خوانندگان گوناگون در سرتاسر جهان فراگیر نمود. او دوران کودکی‌اش را در فقر سپری کرد و در زلزله سال ۱۹۱۵ ایتالیا پدر و مادر و پنج برادرش را از دست داد. در سال ۱۹۲۱ به حزب کمونیست ایتالیا پیوست و مبارزه علیه دولیت فاشسیت موسولینی را آغاز کرد. اما چند سال بعد در ۱۹۲۷ به شوروی سفر کرد و این سفر باعث شد تا تغییر کند. با مشاهدات عینی که از کمونیسم به دست آورد، راه دیگری در پیش گرفت. پیترو سپینا، یک دهقان جوان ایتالیایی است که در دوران فاشیسم می‌زیسته است.

این رمان در سال ۱۹۳۶ به زبان آلمانی منتشر شد و به سرعت به یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های جهان تبدیل شد. کتاب صوتی نان و شراب، نوشته‌ی اینیاتسیو سیلونه، رمان‌نویس و فعال سیاسی ایتالیایی است. این رمان که برای اولین‌بار در سال ۱۹۳۶ منتشر شد، آینه‌ی رخدادهای تاریخی قرن بیستم در ایتالیا و درواقع در بخش بزرگی از اروپاست. سیلونه مبارزی پرشور از تبار کمونیسم بود که البته مانند بسیاری از هم‌قطارنش از این صف خارج شد و از اندیشه‌های سیاسی پیشین خود فاصله گرفت. او دشمن سرسخت فاشیسم بود و در رمان نان و شراب نیز نقد این تفکر مخرب را در مرکزیت اثر قرار داده است. سیلونه در سال ۱۹۴۵ پس از سقوط حکومت فاشیستی موسولینی به ایتالیا بازگشت و از طرف حزب سوسیال دموکرات به نمایندگی مجلس شورای ملی ایتالیا برگزیده شد.

سیلونه، از انقلابی سخن می‌راند که دیر زمانی حس می‌کرد در وجودش ریشه می‌دواند. در گفتگوهای این کتاب، برخی دلایل تصمیم سیلونه به ترک حزب کمونیست در سال 1930 به چشم می‌خورد. کتاب صوتی نان و شراب با عنوان اصلی ایتالیایی Vino e pane رمانی از اینیاتسیو سیلونه، نویسنده‌ی پرآوازه‌ی ایتالیایی است.