تا به حال درباره تبدیل تهدید به فرصت چیزی شنیدهاید؟ یا مثلا تبدیل خشم به دوست داشتن، یا حتی ترس به قدرت؟ کتاب هنر مبارزه با ترس یکی از بهترین آثاری است که برای غلبه بر ترس نوشته شده است. دکتر سوزان جفرز، روانشناس آمریکایی و نویسنده این کتاب به ما یاد میدهد که چگونه این تغییر را در خود به وجود بیاوریم. سپس به سراغ 10 گام میرود که طی کردن آنها ما را به مثبت اندیشی و مبارزه با ترس میرساند. در سال ۲۰۱۴، وی جایزه بهترین کتاب (پزشکی محبوب) انجمن پزشکی انگلیس را برای کتاب ذهن آگاهی برای سلامتی برنده شده است. مدیتیشن ذهن آگاهی به شما آموزش میدهد تا آگاهانه افکارتان را “ببیند” و بتوانید زندگی خود را همانطور که در لحظه کنونی اتفاق میافتد، ادامه دهید. تمرینات ذهن آگاهی در کتاب مهربانی با خود وجود دارد، ۱۴ تمرین که شما میتوانید با انجام این تمرینها تحولی شگرف در ارتباط با خودتان ایجاد کنید.
در سال 1959، جایزهی مطالعات اجتماعی-روانشناسی از سوی انجمن آمریکایی برای پیشرفت علم (AAAS) به پاس پژوهشهای علمی رابرت شکتر به او اهدا شد. فکر کنم خواندن نام کتاب برای اینکه بفهمیم درباره چیست کفایت میکند. کتاب فلسفه ترس نوشته لارس اسوندسن با رویکردی فلسفی به سراغ ترس آمده است. اسوندسن اعتقاد دارد که ترس و نشانههای آن در همه جای جامعه به چشم میخورند.
گفتنی است، هان رهبر معنوی بوداییان است که در سال 1967 نامزد جایزه صلح نوبل شد و نام او در لیست نویسندگان پرفروش نیویورک تایمز قرار دارد. ذهن آگاهی که از مهمترین مهارتهای مورد بحث در این کتاب است به طور سنتی در کشورهای شرقی برای کاهش استرس و غلبه بر افکار منفی استفاده میشود. یک معاملهگر توانمند در دنیای امروز نیازمند داشتن این توانایی است. عوامل بسیاری در یک معامله نقش دارند اما طبق بسیاری از تحقیقات، موانع احساسی از مهمترن عواملی هستند که منجر میشوند معاملهگران نتایج ضعیفی بگیرند. نویسنده راهنمای مفیدی برای کنترل این عوامل با ذهنآگاهی در اختیار ما میگذارد.
در حالی که اضطراب همانگونه که قبلا نیز اشاره شد بیشتر به حالت هیجانی نگرانی به علت خطری نامعلوم گفته میشود. بابک وزیری در کتاب تکنیکهای ذهنآگاهی، سعی میکند تا برای شما یک دوره مختصر از تکنیکهای مایند فولنس یا ذهنآگاهی را با بیانی بسیار ساده و شیوا بیان کند. ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم. کتاب موهبت ترس به شما نشان میدهد که اتفاقا ترسیدن در برخی موارد اصلا هم بد نیست. دی بکر برای اثبات این ادعای خود به سراغ جرایمی رفته که در آمریکا اتفاق افتادند. او با بررسی برخی از این جرایم به ما نشان میدهد که برخی از این قربانیان اگر به درستی ترس و نشانههای آن را تشخیص میدادند، هیچگاه طعمه نیت شوم دیگران نمیشدند.
یا اینکه از دختر همکلاسی خود خوشتان میآمده، اما چون جراتش نداشتید از گفتن این موضوع صرفه نظر کردید. راس هریس نویسنده کتاب شکاف اعتماد به نفس به ما نشان میدهد که برای به دست آوردن اعتماد به نفس و جرات گفتن حرفها و درخواستهای خود باید چه کار کنیم. البته ما قبلا این کتاب را در مقاله بهترین کتاب های اعتماد به نفس معرفی کرده بودیم.
برای همین هم پیشنهاد میکنیم با توجه به ترسهای خودتان از بین آنها کتابی را انتخاب کنید. البته یادتان باشد اگر ترسهای شما به شکل غیرعادی زیاد هستند، بهترین تصمیم مراجعه به یک روانشناس است. در واقع بکر به جای اینکه کلا ترس را زیر سوال ببرد، به ما یاد میدهد که چگونه بین ترسهای بیمورد و ترسهای مهم تفاوت قائل شویم. برای اینکار او نشانههایی که میتوانند به ما در تشخیص این دو از هم کمک کنند را یادمان میدهد. گاوین دی بکر اعتقاد دارد که خشونت در تمام دنیا نشانههای یکسانی دارد که میتوانیم با یاد گرفتن آنها از آن در امان بمانیم.
بسیار پیش آمده که برای حفظ آرامش در طول روز یا به خواب رفتن در شب، نیاز به تلاش زیادی داریم. در این کتاب، منشأ و ماهیت ترسهایمان را بیان کرده ام و روشهای مؤثری برای غلبه بر ترسهای غیر لازم که مانعِ حرکت و موفقیت ما می شوند، ارائه نموده ام. او اکنون که بازنشسته شده است، اما به تحقیقات خود با تمرکز بر آموزش ذهن آگاهی به جوانان ادامه میدهد. هر جمله را در افکار خود نگه دارید و بدون قضاوت به هر پاسخی از ذهن یا بدنتان گوش دهید. ایده این است که نه تنها احساس پذیرش بلکه دوست داشتن خودتان را ایجاد کنید. سعی کنید خودتان را دوست داشته باشید، همانطور که یکی از عزیزانتان را دوست میدارد.
ثبت ديدگاه