ازجمله تلهپاتی، پیشآگاهی، احساس ِ عرفانی وحدانیت و یکی شدن با کل کائنات، و حتی «جنبش فراروانی» یعنی توانایی ذهن در به حرکت آوردن اشیا بیآنکه تماسی در کار باشد. متأسفانه او در این کتاب نه تنها هیچ توضیح عقلانى از این پدیده ها به دست نمى دهد و هیچ یک از این ادعاها را ثابت نمى کند، بلکه خواننده ایرانى هم هیچ رابطه اى بین مفاهیم مورد ادعا در این کتاب و عرفان اسلامى یا ایرانى نمى یابد. انبوه خیالبافى هاى موجود در این کتاب براى کسى که در جهان واقعى زندگى مى کند، تفکر عقلانى دارد، و مبادى علوم را مى داند واقعاً حیرت ور است. کتاب به استدلال منطقى و تفکر عقلانى نه پوزخند،بلکه قهقهه زده . دنیاى تالبوت دنیاى هولوگرافى نیست، دنیاى هالوسالارى است. در این کتاب، اتفاقاً بخشی هم هست که از علما و عرفای مکاتب عرفانی ایران و از شهرهای خیالی ـمثالی جابلقا، جابلسا و غیره سخن میگوید و اینکه چگونه این حکیمان بزرگ به راز آن جهان، یا واقعیت دیگر یعنی نظم مستتر پی برده و گاه در صُوَرِ خیال و بینش اساطیری خود، یا در خوابها و خیالهایشان آنها را بهوضوح میدیدهاند.
فقط آدمیان اند که به جایی رسیده اند که دیگر نمی دانند، چرا وجود دارند. آنها دیگر از مغزشان استفاده نمی کنند و آن ها دانش سری نسبت به بدن و حواس یا رویا های خود را فراموش کرده اند. آنها از دانشی که روح در اختیار یکایکشان قرار داده استفاده نمی کنند، اصلا از آن خبر ندارند. و لذا کورکورانه و افتان و خیزان راهی را که به هیچ کجا نمی رسد دنبال می کنند.
نوعی بزرگ راه که آنان خود با بولدوزر به جان آن افتاده اند و هموارش ساخته اند تا بتوانند سریعتر به آن حفره عظیم تو خالی که سرانجام در انتهای راه خواهند یافت برسند. شاهراه راحت و هموار که می دانم به کجا می انجامد- خودم دیده ام. خود آنجا بوده ام، در تصویر ذهنی ام، و هرگاه به فکرش می افتم از وحشت می لرزم. شما می توانید این کتاب را هم اکنون از فروشگاه کتابیار سفارش دهید.
نویسنده بر این باور است که این کتاب تنها برای متخصصان فیزیک و فلسفه نوشته نشده و تمامی مردم می توانند از آن بهره ببرند. کتاب در حیطه متا فیزیک بوده و طبیعی است که با کمیت و علم کنونی قابل تطبیق نیست و ترجمه روانی دارد. نویسنده معتقد است این کتاب برای عموم مردم نوشته شده نه متخصصان فیزیک و فلسفه، و اگر خواننده بتواند سی چهل صفحه اول را تحمل کند، کتاب او را برده است. وبسایت شهرکتاب منبعی از کتاب های الکترونیکی است که تیم مدیریتی سایت تلاش کرده است تا محتوایی باارزش و با کیفیت در اختیار علاقمندان قرار دهد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم. مایکل تالیوت نویسنده بزرگ آمریکایی بود که در سال ۱۹۹۲ درگذشت. او در این کتاب تئوری های مختلف از فیزیکدانان کوانتوم و متخصص فیزیولوژی اعصاب قرار داده است. بوهم معتقد است که علاوه بر واقعیت آروینی (آمپیریک) موجود که همان نظم پیدا و نامستور است، نظم دیگری هم هست که ناپیدا و در خود پوشیده است.
تالبوت با تأکید بر یک مدل نظری جهان مادی را شبیه به یک هولوگرام عظیم میداند.مشهورترین اثر او «جهان هولوگرافیک» همین نظریه را تبیین کرده که به قلم داریوش مهرجویی ترجمه شده است. در این کتاب، اتفاقاً بخشی هم هست که از علما و عرفای ایران و از شهرهای خیالی -مثالیِ جابلقا، جابلسا و غیره سخن میگوید و اینکه چگونه این حکیمان بزرگ به رازِ آن جهان یا واقعیت دیگر یعنی نظم مستتر پی برده و گاه در صُورِ خیال و بینش اساطیریِ خود یا در خوابها و خیالهایشان آنها را بهوضوح میدیدهاند. و از طرفی آگاهی انسانی نیز علاوه بر موج میتواند خاصیت ذره داشته باشد و طبق قانون لامکانِ ذرات زیراتمی، میتواند هرلحظه هرجا باشد. جنبش فراروانی، یا متحرک ساختن اشیا از راه دور، که بخوبی در ایده همبستگی ماهوی جا میگیرد، همراه با طوماری از اعمال و کردار فراطبیعی را در این کتاب، نویسنده پشت سرهم قطار کرده است تا یکی از یکی دیگر حیرتآورتر و شگفتانگیزتر باشد.
جهان هولوگرافیک آن جهانی است که هر قطعه کوچک و هر ذره آن قطعه، تمام ویژگیها و اطلاعات کل را در بر دارد، یعنی تمامی محتوای کل در هر جزء نیز مستتر است. و این بهواقع خصلت مغز ماست که ساختاری هولوگرافیک دارد، و خاطره و درد و تجربه و برخی چیزهای دیگر را نه تنها در مغز که در هر ذره کوچک آن نیز نگهداری میکند. و نیز همین خصلت کلّی این جهان ماست که جهانی هولوگرافیک است.
با خواندن کتاب جهان هولوگرافیک ، با جهانی رویرو می شویم که هر ذذره آن ویژگی های کل آن را در خود دارد و خواندده ایرانی بسیاری از مفاهیم متافیزیکی را که ریشه در فلسفه و عرفان شرق دارد در قالب زبانی روشن و امروزی باز می شناسد. نظریه هولوگرافیک بودن جهان ، نه تنها واقعیت های ملموس زندگی ما را در بر می گیرد، بلکه می تواند پدیده حیرت آوری همچون تله پاتی، نیروهای فراطبیعی انسان، وحدت کیهانی، درمان های معجزه آسا و غیره را توضیح دهد. با خواندن کتاب جهان هولوگرافیک، با جهانی رویرو می شویم که هر ذره آن ویژگی های کل آن را در خود دارد و خواننده ایرانی بسیاری از مفاهیم متافیزیکی را که ریشه در فلسفه و عرفان شرق دارد در قالب زبانی روشن و امروزی باز می شناسد. خاصیت کتاب آن است که شاید تلنگر ناچیزی باشد به کسانی که موج مدرنیته دل و ایمانشان را شبههدار کرده و غبار شک بر آن نشانده است، و نیز آنهایی که از سخنان متافیزیکی بیمحتوا خسته شدهاند و هنوز برای عقل و منطق انسانی احترام قائلاند؛ تلنگری ناچیز برای رسیدن به آگاهیای هرچند محدود. خاصیت دیگر کتاب آن است که شاید تلنگر ناچیزی باشد به کسانی که موج مدرنیته، دل و ایمانشان را شبههدار کرده و غبار شک بر آن نشانده است و نیز آنهایی که از سخنان متافیزیکی بیمحتوا خستته شدهاند و هنوز برای عقل و منطق انسانی احترام قائلند؛ تلنگری ناچیز برای رسیدن به آگاهیای هرچند محدود. مایکل کولمن تالبوت (Michael Coleman Talbot) نویسندۀ آمریکایی که در سال 1992 درگذشت، نویسندۀ چند کتاب پرفروش با موضوع محوری عرفان باستان و فیزیک کوانتوم است.
در ۱۹۸۰ دکتر کنِت رینگ روانشناس دانشگاه کانِکتیکات پیشنهادی داد مبنی بر اینکه تجربیات نزدیک به مرگ را میتوان به وسیله الگوی هولوگرافیک تبیین کرد. رینگ که خود ریاست مجمع بینالمللی مطالعات نزدیک به مرگ را به عهده دارد، بر این باور است که تجربیاتی از این دست و نیز تجربه خودِ مرگ، چیزی جز تغییر جایگاه آگاهی شخص از یک سطح هولوگرافیک واقعیت به سطح دیگر آن نیست. شما سفارش میدین و ما اگر کتاب رو داشتیم یا تونستیم پیدا کنیم، شرایط خرید کتاب رو براتون فراهم میکنیم.
ثبت ديدگاه