انیشتین از همان زمان آرزوی کشف آن نیروها را در ذهنش پروراند و به تدریج به آن رسید. او نویسنده‌ی پرفروشی است که کتاب‌هایش به بیش از 35 زبان ترجمه شده‌اند. هدف او تغییر شیوه‌ی تفکر معمول درباره‌ی بازاریابی و کسب‌وکار است.

البته می‌توانید پیش از خرید، نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید تا از کیفیت آن مطمئن شوید. به یاد داشته باشید که بدون علاقه و انگیزه نسبت به شغلتان نباید انتظار کارایی و بازدهی عالی داشته باشید. این کاملاً به انتخاب شما بستگی دارد که فردی معمولی باشید یا در کارتان به چنان چیرگی و مهارتی دست پیدا کنید که بر سر زبان‌ها بیفتید. رسالت هر یک از ما این است که تبدیل به فردی شویم که به همان منظور متولد شده‌ایم. رسیدن به پاسخ این سؤال که برای چه به‌ دنیا آمده‌ایم، کار دشواری است؛ به‌خصوص اگر خود را با موانع ذهنی ‌چنان غرق کرده باشیم که در برابر خواستن مقاومت کنیم. در هر سنی که هستیم می‌توانیم با کسب مهارت‌ در حوزه‌هایی که به آن علاقه‌مندیم، مسیر خبره شدن را در پیش گیریم.

فکر کنید اگر می‌شد این حس‌وحال غریب را برای مدت طولانی‌تری حفظ کنیم به چه دستاوردهایی که نمی‌رسیدیم! عنوان کتاب چیرگی در زبان اصلی «Mastery» است که در لغت به معنای ارباب بودن، استاد بودن، حرفه‌ای بودن، بلد یا خبره بودن است. اما معنای عمیق‌تری که می‌توان از این عنوان به دست آورد چیرگی است. چیرگی به معنی از پس کاری سخت برآمدن و تمام وجوه یک حوزه را در برگرفتن است.

در آغاز سفر، ما تازه وارد هستیم، مانند غریبه هایی که به سرزمین بیگانه می رسند. احساسات اولیه ما در مورد یک پیانو یا یک محل کار جدید با مقداری تعصب ذهنی و کمی ترس و احتیاط آمیخته است. به عنوان مثال، تصور کنید که تصمیم گرفته اید نواختن پیانو را یاد بگیرید، یا در شرف شروع کار جدیدی هستید که نیازمند یادگیری مجموعه ای از مهارت ها است. در حالی که ما مردم عادی ممکن است هر از گاهی این احساسات را تجربه کنیم، دیگرانی هستند که این یک روش زندگی برای آنها شده است.

در این مرحله ممکن است تسلیم احساس بی حوصلگی، کسالت از تمرین، ترس، سردرگمی و غیره شویم. یا در مثالی دیگر، در یک محل کار جدید، شما نمی دانید پویایی قدرت بین افراد چیست. البته این نوع قدرت و هوش چیزی نیست که در مدارس یا دانشگاه ها تدریس شود و یا توسط اساتید صحبت شود، اما همه ما در مقطعی از زندگی خود یک نگاه اجمالی به این وضعیت داشته ایم. ماری کوری، انیشتین و سایر مشاهیر تاریخ مسیری را انتخاب کردند که همواره نسبت به آن اشتیاق و انگیزه داشتند. اگر غیر از این بود، هرگز نسل بشر شاهد اختراعات و اکتشافات نمی‌شد و تا ابد همچون غارنشینان در دل کوه ساکن می‌ماند. اگر از امروز خود ناراضی هستید، به این معناست که جایی در زندگی، آن‌طور که لازم بوده خطر نکرده‌اید، اجازه داده‌اید ذهن حسابگرتان شما را قانع کند که آرزوهایتان دست‌نیافتنی هستند و شما توانایی محقق ساختن آن‌ها را ندارید.

در این زمان‌ها انگار تأثیرگذاری ما روی سایر آدم‌ها هم افزایش می‌یابد و دیگران راحت‌تر ما را می‌پذیرند. شاید دلیلش این است که با دقت و توجه بیشتری به آن‌ها گوش می‌دهیم، یا مثلاً دیگران این‌طور به نظرشان می‌آید که نوعی قدرت خاص در ما وجود دارد، و این احترامِ آنان را برمی‌انگیزد. ما در حالت عادی به‌صورت منفعل زندگی می‌کنیم، یعنی مدام به وقایعی که از بیرون برایمان اتفاق می‌افتد واکنش نشان می‌دهیم، در این حالت به نظرمان می‌آید کنترلی روی وقایع نداریم و صرفاً واکنش‌دهندهٔ محض هستیم. اما در آن روزها و لحظات خاص که درباره‌اش صحبت کردیم، انگار این خود ما هستیم که سبب‌ساز و تعیین‌کننده اتفاقات زندگی می‌شویم. کتاب صوتی چیرگی نوشته‌ی رابرت گرین، به شما می‌آموزد که با یافتن رازها و توانایی‌های درونی خود، می‌توانید بر همه امور زندگی‌تان تسلط پیدا کنید و با تلاش و هدف‌گذاری صحیح به هر آنچه که می‌خواهید، دست یابید.

هرچقدر کمتر تلاش کنیم، احتمال شکست خوردنمان کمتر می‌شود؛ اگر اصلاً تلاش نکنیم، شکستی هم در کار نخواهد بود. در اثر همین ناآگاهی، تصور می‌کنیم خلاقیت و توانمندی چیزهایی هستند که به‌طور آنی و ناگهانی و از آسمان بر سر فرد نازل می‌شوند، یا آن‌ها را به استعداد ذاتی خود شخص، یا روحیهٔ عالی یا بخت‌واقبال نیکویش مربوط می‌دانیم. رابرت گرین در چهاردهم مِی ۱۹۵۹ در ایالت کالیفرنیا آمریکا متولد شد.

به همین ترتیب ۳۳ استراتژی جنگ (۲۰۰۶)، قانون پنجاهم (۲۰۰۹)، چیرگی (۲۰۱۲)، قوانین طبیعت انسان (۲۰۱۸) و قوانین روزانه (۲۰۲۱) یکی پس از دیگری منتشر شدند. اگر می‌خواهید فرصتی برای شکوفایی استعدادهای بالقوه‌تان فراهم کنید، گوش سپردن به خلاصه کتاب صوتی چیرگی راه را برای شما هموار می‌سازد. دنیا پر از انسان‌های باهوش و بااستعدادی است که هرگز اسمشان هم به گوشتان نخورده! چرا؟ چون هرگز کار مهمی در زندگیشان انجام نداده‌اند تا نبوغ و هوش خود را به جهانیان نشان بدهند.