هر گوینده به شیوه‌ای منحصر‌به‌فرد، شخصیت‌های مختلف داستان را اجرا می‌کند. شاید از همان زمانی که انشایش چنان ذوق معلمش را برانگیخت که ترتیب انتشار آن در روزنامه‌ی محلی را داد، می‌شد نوید ظهور ستاره‌ای در ادب ایران را داد که به سطر و ستون و کلمه، نقشی زنانه می‌زند. او نوه‌عموی علی‌اصغر حکمت، ادیب، رئیس دانشگاه تهران و بنیان‌گذار کتابخانه ملی ایران بوده و بعد نیز با ازدواج با جلال آل احمد، تبدیل به یکی از حامیان و همراهان الهام‌بخش او در مسیر نویسندگی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب صوتی «سووشون» اثر سیمن دانشور به‌تازگی با همکاری انتشارات خوارزمی توسط موسسه صوتی آوانامه منتشر و روانه بازار نشر شده است. سووشون نخستین بار سال ۱۳۴۸ توسط انتشارات خوارزمی منتشر شد و یکی از پرفروشترین رمان‌های ادبیات معاصر ایران است که بارها تجدید چاپ شده است. کتاب صوتی سووشون نخستین رمانِ سیمین دانشور (۸ اردیبهشت ۱۳۰۰ – ۱۸ اسفند ۱۳۹۰ خورشیدی) نویسندهٔ ایرانی است که سال ۱۳۴۸ منتشر شد. داستان کتاب صوتی سووشون در شیراز و در سال‌های پایانی جنگ جهانی دوم رخ می‌دهد و فضای اجتماعی سال‌های ۱۳۲۰ تا ۱۳۲۵ را ترسیم می‌کند. به عقیدهٔ بعضی از منتقدان، برخی از وقایع تاریخی دههٔ ۱۳۳۰ مانند کودتای ۲۸ مرداد نیز در روند رمان انعکاس داشته‌است؛ چنان‌که یکی از شخصیت‌های محوری داستان در روز ۲۹ مرداد کشته می‌شود. سووشون که نخستین بار در سال ۱۳۴۸ در انتشارات خوارزمی منتشر شد، یکی از پرفروش ترین رمان‌های ادبیات معاصر ایران به شمار می‌آید که بارها و بارها تجدید چاپ شده است.

این کتاب توانسته از فضای کتاب‌های کلیشه‌ای و آپارتمانی خارج شود و داستان جدیدی را روایت کند. اگر از حالا دلت به محبت انس گرفت ، بزرگ هم که شدی آماده دوست داشتن چیزهای خوب و زیبای دنیا هستی . دل آدم عین یک باغچه پر از غنچه است ، اگر با محبت غنچه ها را آب دادی باز می شوند ، اگر نفرت ورزیدی غنچه ها پلاسیده می شوند . وقایع فرعی کتاب سووشون با مهارت چشمگیری به طرح اصلی می‌پیوندند، جزئی از آن می‌شوند و درخدمت پیشبرد آن قرار می‌گیرند تا تصویری کامل و انباشته از سایه روشن‌هایی به دست دهند که جلو ساده شدن واقعیت را می‌گیرند.

به درک روابطی که داریم، به درک جایگاهی که در جامعه داریم و همچنین به درک مسئولیتی که در قبال خود داریم هم کمک می‌کند. به آواز باد گوش بسپار اولین رمان هاروکی موراکامی، و در واقع معرفِ او به ادبیات ژاپن است. نویسنده در یادداشت اول کتاب می‌گوید یک روز وقتی که مشغولِ تماشای بازی بیسبال بوده کاملا اتفاقی این فکر به سرش زده که می‌تواند یک نویسنده شود.

در برخی از قسمت ها، این رمان که از زاویه دید بیرونی به شیوه دانای کل محدود به ذهن زری، شخصیت محوری زن داستان روایت می شود، از مسیر اصلی خارج می شود تا بتواند اطلاعات خواننده در مورد موضوع اصلی داستان را تکمیل کند. در این قسمت ها، نویسنده تمهیدی برای جلوگیری از ملال خواننده اندیشیده و به گمان هوشنگ گلشیری، نویسنده و منتقد معاصر، در این امر تاحدودی موفق بوده است. یکی دیگر از ویژگی های سووشون، استفاده از واژگان و اصطلاحات شیرازی است. سووشون نوشته‌ ی سیمین دانشور آغازگر فصلی تازه در تاریخ داستان‌نویسی ایران به شمار می‌آید. کتاب صوتی سووشون هم وجه واقع‌ گرا و هم وجه نمادگرا و در واقع، ساختاری دو لایه دارد؛ یکی لایهٔ روایی یا داستانی و دیگری لایهٔ رمزی یا تمثیلی. این بحران‌ها وضعیت اقتصادی و اجتماعی ایران را تحت تاثیر قرار داده بود.

یوسف اربابى است آگاه، تحصیلکرده در فرنگ و سرد و گرم روزگار چشیده است. با دیدن این شوربا ذهنش بهم می‌ریزد، او که همیشه در مقامِ معلم و مراقبِ رعیتش بوده نمی‌تواند این قبیل بزرگنمایى‌ها را تاب بیاورد. سخنانى که بین یوسف معترض و زرى رد و بدل مى‌شود نمونه‌اى تکرار شونده است که تا یک سوم انتهایى داستان کتاب صوتی سووشون ادامه مى‌یابد. سووشون، داستان زیبا و بی‌نظیر سیمین دانشور، داستان مبارزه، امید و مقاومت است. در حین گذر جسمی- روحی زری از جامعه به خانه و به عکس، تک‌گویی‌های شخصیت‌های دیگر رمان گنجانده شده است.

کتاب سووشون نوشته‌ی سیمین دانشور آغازگر فصلی تازه در تاریخ داستان‌ نویسی ایران به شمار می‌آید. دانشور در این داستان پرحرکت و ماجرا، با نثری شاعرانه، دقیق و محکم، تصویری درونی و هنرمندانه از تحولات منطقه فارس در سال‌های جنگ دوم جهانی به دست می‌دهد. شخصیت‌ های سووشون با قدرت مشاهده درخشانی ترسیم شده‌اند؛ آنقدر مشخص که هریک روحیه و عملکرد گروه اجتماعی معینی را مجسم می‌کنند. «سووشون» داستان زندگی مردم ایران در زمان جنگ جهانی دوم و بعد از آن را روایت می‌کند. داستان «سووشون» در کنار موضوعات سیاسی و اجتماعی، عواطف انسانی و روابط درون‌خانوادگی را نیز به تصویر می‌کشد. زری نه تنها همسر یوسف، بلکه نماد زن ایرانی در دوران تغییرات اجتماعی و سیاسی است که با مشکلات فراوانی روبه‌رو می‌شود و در نهایت از دل این دشواری‌ها به شخصیتی مستقل و مقاوم تبدیل می‌شود.

اگر افتادی، بدان که در این دنیا هیچ‌کس خم نمی‌شود دست ترا بگیرد بلندت کند. خرید محصول توسط کلیه کارت های شتاب امکان پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار خواهد گرفت . در صورت وجود مشکل در دریافت فایل ها با پشتیبانی سایت تماس حاصل فرمایید . داستان در نظرگاه زری روایت می‌شود و شیوه گسترش طرح آن کلاً تابع مسأله نظرگاهی است که نویسنده برای روایت داستان برگزیده است. لینک های دانلود این محصول شامل دو فایل زیپ کتاب با دو نوای گوناگون و یک فایل زیپ نمایش رادیوئی آن است. البته به همراه فایل های صوتی لینک دانلود فایل PDF کتاب هم تقدیم دوستداران میگردد.

این کتاب را به تمامی علاقه‌مندان به داستان‌های اجتماعی فارسی پیشنهاد می‌کنیم. عالیه، امیدوارم تصمیم گیرانِ آوانامه یه سَری هم به کتابهای استاد هوشنگ گلشیری بزنن…اینها افتخارات ادبیات داستانی ما هستند .. جستارهای رمان، گاه به گاه ، در جاهای کوناگون از  جامعه و خانه می‌گذراند. کتاب فلسفه تنهایی نوشته لارس اسونسن به خودشناسی هم می‌انجامد و با دادن اطلاعات مختلف به خواننده ما را از وضعیتی که داریم آگاه می‌کند.