لولیتائی که دیگر بچه نیست و حامله است و همچنان زیبا و جذاب است. و همبرت در یک صحنۀ غم‌انگیز و بسیار خشن رقیب خود را می‌کشد و به زندان می‌افتد. همبرت مجذوب دختری می‌شود، که با مادرش در خانۀ او واقع در شهر کوچکی در ماساچوست زندگی می‌کنند، و مستأجر او هستند. و مادر و دختر رقیب همدیگر می‌شوند، و در بین آن‌ها کشمکش موذیانه‌ای در می‌گیرد.

در این رابطه نیز می‌فهمیم که لولیتا دارای استقلال اندیشه و عمل است. آنها پس از مرگ‌ مادر ‌دلورس به سفر می‌روند و رابطه‌ جنسی نامتعارف دارند، هر چند هامبرت مدعی است نفر اولی نبوده است که با دلورس‌ رابطه‌ داشته است. شهرت داستان در فرهنگ عمومی موجب شده تا نام «لولیتا» به لقبی برای دختران با بلوغ زودرس تبدیل شود. استنلی کوبریک، در سال ۱۹۶۲، و آدریان لین در سال ۱۹۹۷، این دو  فیلم را کارگردانی کردند. خلاصه ای مختصرلولیتا رمانی جنجالی از ولادیمیر ناباکوف است که داستان هامبرت هامبرت، مردی میانسال را روایت می کند که شیفته دختری دوازده ساله به نام لولیتا می شود.

لولیتا از آثار کلاسیک و شاهکارهای ادبیات داستانی قرن بیستم محسوب می‌شود و در رتبه چهارم بهترین رمان انگلیسی زبان کتابخانه مدرن قرار گرفته‌است. لولیتا، سرآمد آثار ولادیمیر ناباکوف، با نثری شورانگیز، سوزناک و نیش دار یکی از برجسته ترین و جنجال برانگیزترین رمانهای قرن بیستم است. مجله ی تایمز، روزنامه گاردین، مدرن لایبرری و بسیاری از باشگاه های ادبیات، کتاب لولیتا اثر ولادیمیر ناباکوف را به عنوان یکی از ۱۰۰ رمان برتر دنیا برگزیده اند و ۱۲۵ نویسنده نامی جهان آن را بهترین رمان قرن بیستم عنوان کرده اند.

در سال 1899 در پترزبورگ به دنیا آمد، و در سال 1977 در سویس درگذشت. مدتی نیز ساکن انگلیس و آلمان و آمریکا بود، و تابعیت آمریکا را داشت. همبرت، مردی در سنّ کمال و جاافتادگی به یک «حوری کوچک» دل باخته بود، این مرد به یکی از این «دخترهای باکرۀ بین نه تا چهارده سال، که به رهگذران مفتون و مسحور، زیبائی حوری‌گونه و در واقع شیطانی خود را عرضه می‌کنند دل باخته بود. با یک زن بالغ لهستانی با رفتاری کودکانه بنام والریا ازدواج می‌کند. با ثبت دیدگاه موافقت خود را با قوانین انتشار نظرات در سایت اعلام می کنم.

شخصیت سوم، شارلوت هیز، مادر لولیتاست که به‌رغم عشق زمینی‌اش به هامبرت و حتا وابستگی مالی‌اش به او، با جهان‌بینی، منش و عمل او ناسازگاری می‌کند. در زندگی مشترکش با او، از آزادی عمل و اندیشه برخوردار است. به‌رغم این‌که هامبرت می‌کوشد تصویری زشت از او ارائه دهد و او را یک زن مصرف‌گرای آمریکایی جلوه دهد، از لابه‌لای کلامِ همان راوی درمی‌یابیم که صرفه‌جویی از خصیصه‌های اوست؛ به پیدا کردن کار فکر می‌کند. اگر به دنبال رمانی چالش‌برانگیز، عمیق و به لحاظ ادبی قوی هستید،کتاب لولیتا از والدیمیر ناباکوف می‌تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد. شما اکنون به راحتی میتوانید فایل PDF کتاب لولیتا از والدیمیر ناباکوف را از سایت پانی بوک دانلود فرمایید. من نتوانستم شخصیت اصلی کتاب و راوی داستان به عنوان یک شخصیت پدو.فیل باور کنم.

وسواس هامبرت نسبت به لولیتا شدید و همه‌گیر است، و او تمام تلاش خود را می‌کند تا نزدیک او باشد، حتی با مادرش ازدواج می‌کند تا به هدف مورد نظرش نزدیک بماند. لولیتا هم نه‌تنها در برابر جهان‌بینی نویسنده سر تسلیم ندارد، که از تک‌گویی مستبدانه و منش دیکتاتوری راوی داستان، هامبرت هامبرت، هم می‌گریزد و خواننده را به دنیای گفت‌وگوی پنهان خود می‌برد. از این طریق با «لولیتای اغواگر، دم‌دمی‌مزاج، شاد و پرانرژی»‌ای که هامبرت به خواننده معرفی می‌کند، مبارزه می‌کند و لولیتای غمگین و افسرده را از لابه‌لای کلام او به ما می‌نمایاند. ابتدا در رقابت با مادرش به هامبرت علاقه‌مند می‌شود، ولی پس از مدتی زندگی با او و ورود به دنیای کودکان به واقعیاتی می‌رسد که این علاقه را برایش به نفرت تبدیل می‌کند. و سرانجام، برای رسیدن به مقصدش که همانا بازیگری در هالیوود است، با کلیر کوئلتی از دنیای هامبرت می‌گریزد. اما دیری نمی‌پاید که متوجه می‌شود کوئلتی اهداف دیگری در سر دارد و باری دیگر، پا از دنیای او بیرون می‌گذارد و به زندگی با مردی که هامبرت او را بره‌ای گوش‌به‌فرمان معرفی می‌کند، وارد می‌شود.

و همچنین داستان رو به رویی اروپای بس فرهیخته و متمدن با آمریکای نافرهیخته و سرخوش پس از جنگ جهانیست. با گسترش داستان، وسواس هامبرت نسبت به لولیتا تبدیل به یک اشتیاق فراگیر می شود. او به طور فزاینده ای مالک و کنترل کننده می شود و او را به یک رابطه جنسی دستکاری می کند. نثر استادانه ناباکوف در اعماق ذهن پیچ خورده هامبرت کاوش می کند و توجیهات و توجیهات او را برای رفتار نفرت انگیزش آشکار می کند. با بررسی رمان لولیتا در می‌یابیم که با یک اثر روانشناختی سر و کار داریم. و این رمان تنها یک رمان با درونمایه‌های عشق و جنسیت نیست.