همچنین نگهداری کودک بدون پدر با آن برخوردها و نگاههای بد مردم از دیگر سختیها و مرارتهایی بود که او به جان خرید و تسلیم فرمان خداوند باری تعالی بود و پروردگار مهربان نیز او را هیچگاه تنها نگذاشت. چون آثار عظمت از چهره مریم (علیهاالسّلام) دیده میشد، گفت و گو در میان دانشمندان بنیاسرائیل بالا گرفت، هر کدام از آنها میخواست این افتخار نصیب او شود. یکی از صفات حضرت عیسی (ع)، «روح الله» است که به معنی روحی از سمت خدا و روحی خداوند می باشد. به طور خاص، فقط ۵ نفر از پیامبران الهی دارای چنین خصیصههایی بودهاند؛ یعنی هم دعوت همگانی، هم شریعت و هم کتاب الهی داشتند. به عنوان نمونه آیات 16 تا 36 سوره مریم که بازگو کننده صحنه های پس از ولادت حضرت عیسی است و در درس به بخشی از آنها اشاره شده است.
با اندکی دقت در آیات قرآنی می توان اقرار نمود که تعظیم و تکریمی که قرآن از حضرت مسیح می نماید، در عالی ترین و عمیق ترین صورت ممکن است. در این مقاله از وبسایت سلام دنیا سعی کردیم در خصوص زندگینامه حضرت عیسی (ع) صحبت کرده و به هر گونه سوال تان در این خصوص پاسخ دهیم. اگر هر گونه سوالی در خصوص داستان زندگی حضرت عیسی (ع) داشتید، لطفا در بخش نظرات زیر با ما در میان بگذارید.
او در همان گهواره خود را به عنوان پیامبر خدا معرفی کرد، اما سالها گذشت تا خداوند به حضرتشان دستور داد تا عملاً نقش پیامبری را اجرا کرده و به هدایت بنیاسرائیل بپردازد. خداوند به او تورات را آموخت و انجیل را به او وحی کرد و معجزههای مختلفی؛ مانند زنده کردن مردگان را به او عطا کرد تا با آن، پیامبری خود را اثبات کند. در صدر این افراد، حواریون بودند که همواره در کنارش بوده و از دانش او استفاده میکردند.سرانجام، دشمنان مسیح (علیه السلام) تصمیم گرفتند تا او را بکشند. با خیانت یکی از پیروان عیسی (علیه السلام)، جایگاهشان شناسایی شده، دشمنان وارد آنجا شدند.
این موضوع در انجیلهای لوقا، متی و مرقس ذکر شده است، اما کلیسا از قرن پنجم میلادی به بعد اعلام کرد که او هرگز با یوسف ازدواج نکرده است. از نظر کلیساهای کاتولیک و ارتدوکس، برادران و خواهران حضرت عیسی (علیهالسلام) در کتاب مقدس به معنای اقوام نزدیک او هستند. مسیحیان بر این باورند که حضرت مریم (علیهاالسلام) صعود جسمانی به آسمانها داشته است و این اعتقاد به مرور زمان به باوری عمومی تبدیل و در قرن بیستم جزو باورهای ضروری کلیسای کاتولیک شمرده شد. اما در بعضی از منابع مسیحی، وفات حضرت مریم (علیهاالسلام) را حدود سال ۳۵ میلادی دانستهاند و عمر او را ۵۱ سال گفتهاند و محل دفن وی مشخص نیست. این چنین شد که علاوه بر افتخار مادری نبی خدا حضرت عیسی (علیهالسلام)، جایگاهی بس رفیع و عظیم نزد پروردگار، مسلمانان و مسیحیان یافت و یکی از چهار زن بهشتی گردیده و به عنوان الگویی عفیف و پاکدامن معرفی گردید. حضرت مریم (علیهاالسّلام) به خدمتگزاری مسجد بیتالمقدس مشغول شد و خداوند او را برای این مقام پذیرفت.
حضرت ابراهیم علیهالسلام دومین پیامبر اولوالعزم است که در زمان پادشاهی نمرود به نبوت مبعوث شد و قوم بت پرست خود را به دین توحید دعوت نمود. حضرت اسماعیل (علیه السلام) و حضرت اسحاق (علیه السلام) فرزندان حضرت ابراهیم (علیه السلام) میباشند که به واسطه آن دو، نسب بسیاری از انبیاء الهی از جمله حضرت موسی (علیه السلام)، حضرت عیسی (علیه السلام) و حضرت محمد (صلی الله علیه و آله) به آن حضرت باز میگردد. به فرموده قرآن کریم، ایشان به کمک فرزندش اسماعیل (علیه السلام)، کعبه را بنا نمود و به فرمان خدا مردم را به مناسک حج دعوت کرد. حضرت مریم (علیهاالسلام)، مادر حضرت عیسی (علیهالسلام) یکی از مهمترین شخصیتهای سه دین توحیدی جهان اسلام، مسیحیت و یهودیت است. این بانوی بهشتی تنها زنی است که در نام او در قرآن کریم آمده و او را بانویی طاهره و پاکدامن معرفی میکند و در این کتاب آسمانی حمل شگفتانگیز حضرت مریم (علیهاالسلام) به عیسی (علیهالسلام) همچون آیت و نشانهای از آفرینش الهی بیان میشود. پیامبران اولوالعزم چه کسانی هستند؟ در هدیه ششم و هدیه پنجم و کتاب درسی های دینی در اینباره خوانده ایم.
ثبت ديدگاه