کتاب چهار اثر از فلورانس میتوانیم به عنوان یکی از موفقترین کتبی که درزمینهٔ قانون جذب و موفقیت نوشته شده معرفی کنیم. در سراسر داستانهای کتاب حتی با شروع در جملات اول، میتوان به خوبی متوجه بیان صمیمانه و گیرای این نویسنده آمریکایی شد که این ویژگی را تا آخرین جملات کتاب ۴ اثر فلورانس به خوبی حس خواهید کرد. یکی از بهترین ترجمه های کتاب چهار اثر از فلورانس، ترجمه گیتی خوشدل و نشمیل مشتاق از انتشارات پیکان می باشد. در این بخش از کتاب ، اسکاول شین بازهم روی نفوذ و قدرت کلمات تاکید دارد و به مخاطبان هشدار می دهد که هرچه بگویند، آنرا به سوی خود جذب می کند.
چهار اثر به لحاظ انگیزشی ، یه کتاب موفق به حساب میاد . این کتاب با همهی کتابایی که تا حالا خوندین فرق میکنه . شاید مهمترین تفاوتش با کتابای دیگه در معنویتی باشه که تو کل چهار اثر به چشم میخوره . شما فقط یه کتاب صرف در حوزهی متافیزیک نمیخونین ؛ بلکه یه کتاب میخونین که هربار وجود خدا رو تو ذهن و ضمیرتون یادآوری میکنه . ترجمه دیگری از کتاب چهار اثر از فلورانس از همین مترجم که توسط انتشارات طاهریان به چاپ رسیده است.
در چهار اثر فلورانس اسکاول شین توکل داشتن به خدا جاریه . این معنویت ساده و صمیمی اسکاول شین میتونه راهگشای خیلی از امور خوانندگان باشه . چهار اثر فلورانس اسکاول شین در واقع از چهار کتاب مختلف تشکیل شده است . چهار کتابی که با فاصلهی زمانی چند ساله نوشته شدن .
وی که زمانی در نیویورک به تدریس الهیات مشغول بود، تلاشهایی را برای بررسی و تبیین عقاید فرقه تفکر نو کرد و همین موضوع باعث شناختهتر شدن و البته محبوبیت بیشترش در میان مخاطبان شد. پیوستنش به فرقه تفکر نو و داشتن تفکر عمیق مثبت از او انسانی متفاوت ساخت. کتاب ۴ اثر از فلورانس اسکاول شین با ترجمه گیتی خوشدل از انتشارات پیکان ، بسیار ساده و روان شصت بار به چاپ در آمده است. چهار اثر فلورانس اسکاول شین به لحاظ ساختار محتوایی و معنایی اش در دسته کتبی قرار می گیرد که کمک کننده به افراد در زندگی اند و تابحال برای افراد بسیاری موفق واقع شده است.
بیشتر ترجمهها و شعرهای خوشدل در همین فضا هستند. او بیشتر از همه، با ترجمه چهار اثر بود که به شهرت رسید. برای چاپ این کتاب، خوشدل آثار چاپ شده شین تا آن زمان را گرد هم آورد و به چهار اثر بدل کرد. این کتاب بین سالهای 81 تا 86 بیش از شصت بار تجدید چاپ شد و بعد غیرمجاز اعلام شد.
که از میانه عمرش به فرقه تفکرنو پیوست و کتبی در ترویج دیدگاههای این فرقه نوشت. در واقع هر اثر فلورانس همان نکات کلیدی می تواند باشد که هر کسی به دنبال موفقیت در زندگی است.در هر بخش از کتاب قانون ها و جملات انگیزشی و همچنین داستان هایی را بیان می کند که دست کمی از نکات کلیدی ندارد. گیتی خوشدل شاعر و مترجم ایرانی در سال 1326 در تهران متولد شد. او از دانشگاه تهران لیسانس ادبیات انگلیسی و گرفت و بعد در آمریکا مشغول تحصیل در رشته جامعهشناسی شد. خوشدل این دوره را به پایان نرساند و به ایران برگشت. او همینطور سفری به هند داشت و علاقهمند به عرفان شد.
به بیانی سادهتر باید شاهکار اسکاول شین را به عنوان کتابی خودیار برای خوانندگان معرفی کرد. زندگی، یک بازی است؛ بیشتر مردم زندگی را پیکار میانگارند. یعنی هر آنچه از آدمی در سخن یا عمل آشکار شود یا بروز کند به خود او باز خواهد گشت؛ و هر چه بدهد بازخواهد گرفت. همچنین به ما آموختهاند که قوهی تخیل در بازی زندگی نقشی عمده دارد. بخشهای اصلی کتاب همانهایی هستند که بر روی جلد هم به آنها اشاره شده است.
در بخشهایی از کتاب عبارات تأییدی وجود دارد که خواننده میتواند با تکرار و تمرکز بر آنها دوستی، ایمان، آشتی، مهر و محبت را ملکهی ذهنش قرار بدهد و تأثیر آنها را بر زندگیاش ببیند. کتاب «چهار اثر» بیش از شصت بار در ایران تجدید چاپ شده است و همچنان پرطرفدار است. این کتاب یکی از موفقیتآمیزترین کتابهای حوزهی قانون جذب و موفقیت است که با نثری گرم و تأثیرگذار نوشته شده است. شما میتوانید ترجمهی دلخواه خود را از این کتاب خواندنی از سایت خرید آنلاین کتاب بوکلند خریداری کنید. همهی این موارد از محبوبیت چشمگیر کتاب چهار اثر فلورانس اسکاول شین در بین خوانندگان آثار او خبر میدهد . شاید بیشترین دلیل موفقیت چهار اثر زمان نگارش آن بوده .
اگر به زندگی عشق بدهید عشق هم نصیب شما شده و خوشبختی سراسری زندگی شما را در برمیگیرد. همواره باید احساسات مثبت را در خود تقویت کنید تا در صورت بروز اشتباه خود را سرزنش نکنید. فلورانس اسکاول شین زنی هنرمند و سخنور بود که در سال ۱۸۱۷ در کامدن نیوجرسی متولد شد. او تحصیلات خود را در دانشگاه هنرهای زیبای پنسیلوانیا پیگیری کرد و در همین مکان بود که با همسر خود ملاقات و ازدواج کرد. مدتی بعد از ازدواج، فلورانس و اورت شین راهی نیویورک شدند، اما زندگی آنها دوام چندانی نداشت و در نهایت در سال ۱۹۱۲ به جدایی کشید.
ثبت ديدگاه