اکنون و در زمانه و جغرافیایی که شرایطش دست‌کمی از بحران‌های قرن بیستم ندارد، خواندن این کتاب دریچه‌ی جدیدی است برای یافتن درکی نو از آرامش و معنای زندگی. کتاب صوتی ایران بر لبه تیغ اثری از محمد فاضلی، جامعه‌شناس و استاد پیشین دانشگاه شهید بهشتی است. اگر با بحران بی‌معنایی در زندگی خود دست و پنجه نرم می‌کنید و یا به‌دنبال یک رمان فلسفی- اجتماعی برای یافتن دریچه‌ای نو برای نگریستن به جهان می‌گردید، کتاب لبه تیغ اثر ویلیام سامرست موآم کتاب سرنوشت‌سازی است که باید بخوانیدش.

همچنین در کتابراه هزاران کتاب رایگان نیز قابل دانلود است. اپلیکیشن کتابخوان کتابراه برای اندروید، IOS و ویندوز در دسترس است. برای دانلود قانونی کتاب صوتی لبه تیغ و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید. بخش دوم از کتاب صوتی ایران بر لبه تیغ، نگرش و رویکرد محمد فاضلی به مسائل مربوط به حکومت و حکمرانی در ایران را در بر دارد. او در این بخش، به برخی از کاستی‌های حکمرانی در ایران از دهه‌های گذشته تا به امروز پرداخته است.

شخصیت‌های دیگری نیز هستند که لاری در سفر قهرمانی خود با آن‌ها مواجه می‌شود؛ شخصیت‌هایی با بینش‌ها و سرنوشت‌های متفاوت که تنها خواندن کتاب، درک عمیقی از چرایی وجودشان به مخاطب می‌دهد. برای دریافت کتاب صوتی لبه تیغ و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید. نخستین بخش به ایرانیان، وجوه و ابعاد زندگیِ آنان و معضلاتی که با آن‌ها درگیر هستند، اختصاص دارد. محمد فاضلی در بخش نخست، پرسش‌هایی از ماهیت جامعه‌ی ایرانی و چشم‌اندازهای مختلفی که روبه‌روی آن قرار دارد را مطرح می‌کند و در نُه گفتاری که در این بخش گنجانده است، تلاش می‌کند تا به‌تفصیل به آن‌ها پاسخ دهد. فاضلی ایران را کشوری دچار وضعیت «هم‌آیندی بحران‌ها» می‌داند، به این معنا که این سرزمین پنهاور و کهن، در گیرودار چندین و چند معضل در عرصه‌های مختلف گرفتار شده است که همگی، ریشه‌ای واحد دارند؛ مشکلاتی اقتصادی، سیاسی، زیست‌محیطی و…

مهم نیست دولت چه خصلت‌ها و رویکردهایی دارد – روشنفکر بر مسیر حرکت اجتماعی و مقایسه‌ی آن با آرمان‌های مطلوبش تأکید می‌گذارد. سوی دیگر این طیف موجودی است که ابداً، یا دقیق‌تر گفته باشم ازلاً، روشنفکر نیست، بلکه باسودای مزدبگیر است که توانایی‌هایش را برای پیشبرد یک برنامه‌ی حزبی یا دولتی به کار می‌اندازد. او می‌تواند کتاب‌خوانده‌ای باشد که قلم می‌زند، اما دل در گرو هیچ آرمانی ندارد و در خدمت قدرت سیاسی بودن، فارغ از سمت و سوی آن قدرت، برایش ارزش به‌شمار می‌آید. چنانچه در داستان لبه تیغ آرامش درون لاري با از بين رفتن هيچ يک از پديده هاي بيروني از بين نمي رود. مادر سامرست موآم وقتی که او هشت ساله بود بر اثر ابتلا به بیماری سل درگذشت و پدرش نیز سه سال بعد بر اثر سرطان درگذشت.

فاضلی مترصد است نگاهی واقع‌بینانه و به دور از اوهام و سیاه‌انگاری به آینده داشته باشد. او با اشاره‌ به تاریخ و تمدنِ کهن ایران، به پردازش و موشکافی وضعیتِ امروز ایران پرداخته است. او حضور همیشگیِ ایران در برهه‌ی حساس کنونی را ادامه‌ای بر شرایط دشوار سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی می‌داند که این کشور سال‌هاست به آن دچار است. فاضلی ایرانیانِ امروز را نسلی برمی‌شمارد که بر لبه‌ی تیغ راه می‌روند و زمانه‌ای را تجربه می‌کنند که برای عبور از آن، خود نیز می‌بایست دست به اقدام بزنند. در سراسر جهان و در تمامی ادوار تاریخ، بشر در جستجوی چه چیز بیشتر از «معنای زندگی» گشته است؟ در غرب عقل‌محور و در مهد پرورش منطق، روح‌هایی پیدا می‌شوند شرقیِ شرقی که مثل مولانای بلخی «مذاق عاشقی» دارند و «پی دیدار» می‌گردند.