این کتاب به‌ همت سمیه قوامی‌نژاد ترجمه شده و انتشارات آریاناقلم آن را به چاپ رسانده است. شما باید برای هرکاری زمان را برنامه‌ریزی کنید، حتی اگر قصد دارید وقتتان را به بطالت بگذرانید، آگاهی از این موضوع و اختصاص دادن مدت زمانی مشخص به بطالت، از هدر رفتن وقت شما جلوگیری می‌کند. سومین گام مربوط به کنترلِ محرک‌های بیرونی می‌شود که می‌تواند صدای اعلان گوشی‌مان باشد یا آن بسته چیپسِ توی کابینت که ذهن ما را به خود مشغول کرده است. حواس‌پرتی به‌خودی‌خود عامل اصلی خیلی از مشکلات رفتاری ماست، حالا تصور کنید در محیط کاری ما هم وارد شود و ثمرات ناخوشایندش را آن‌جا هم به نمایش بگذارد. مطمئن باشید پیامدهای مثبتی بر روابط کاری، نتیجه‌ی تلاش‌ها و ترفیع رتبه‌ی شما نخواهد داشت.

کتاب ‘Indistractable’ نوشته نیر ایال به بررسی این مشکلات پرداخته و راه‌حل‌هایی عملی ارائه می‌دهد. اما در حال حاضر و با توجه به اینکه چالش‌های مربوط به مهاجرت و کار حضوری دست و پنجه نرم می‌کنیم، موضوع مدیریت توجه و جلوگیری از حواس پرتی برای من اهمیت زیادی پیدا کرده است. در حال حاضر که من دور از خانواده و دوستانم هستم، شیوه برقراری ارتباط و تعامل با آنها متفاوت شده است. گرچه این مدل ارتباط من با عزیزانم را همچنان زنده نگه می‌دارد، اما حواسم را از کار در دست منحرف می‌کند.

همیشه کارهایی وجود دارند که هیچ‌وقت انجام نمی‌شوند، برنامه‌ریزی‌هایی که به هم می‌خورند و قرارهایی که فراموش می‌شوند. اما چرا؟ چرا ما انسان‌ها آن‌قدر حواس پرت هستیم و حتی در مقابل برنامه‌های خودمان سرکشی نشان می‌دهیم؟ در کتاب «ذهن حواس جمع» نیر ایال نشان می‌دهد اگر حواستان را جمع کنید مسیر زندگی شما چگونه پیش خواهد رفت. او در این کتاب تمریناتی را تعریف کرده است که به کمک آن‌ها می‌توانید با مغزتان پیمان ببندید چطور همیشه در مسیر درست بمانید. تمرکز بر اهداف و خواسته‌ها در زمانه‌ای که سرشار از حواس‌پرتی‌های مختلف است، کار بسیار دشواری‌ست. کتاب مدیریت توجه (Indistractable)، به‌ قلم نیر ایال (Nir Eyal) و با همراهی جولی لی (Julie Li)، اینجاست تا چگونه متمرکز ماندن را به شما آموزش دهد. این کتاب پیشگامانه، با نگاهی به مباحث روان‌شناسی توضیح می‌دهد که چه عواملی به حواس‌پرتی دامن می‌زنند و چه راهکارهایی برای اجتناب از آن‌ها وجود دارد.

این دلایل فرعی در یک چیز مشترک‌اند؛ کمک می‌کنند مسئولیت را به گردن چیزی یا کسی دیگر بیندازیم. توپ سفید و چوب، همکارمان یا در توالت‌فرنگی به یک اندازه در کنار دلایل دیگر مقصر شناخته می‌شوند، ولی به‌طور قطع مسئولیت کامل اتفاق به گردن آن‌ها نیست. اگر دلایل اصلی را پیدا و با آن‌ها برخورد نکنیم، مانند قربانی درمانده‌ای درون فاجعه‌ای که خودمان مسببش بودیم گرفتار می‌شویم. پس از عضویت، لینک دانلود این کتاب و همه‌ی کتاب‌های سایت برای شما فعال می‌شوند. همه ما می‌توانیم از منطق درمانی برای کمک به ما در یافتن معنای رنج و دستیابی به موفقیت استفاده کنیم. دکتر فرانکل کرد به این نکته اشاره می‌کند که رنج انسان به‌هیچ‌وجه برای یافتن معنا ضروری نیست، اما می‌توان با وجود رنج معنا را پیدا کرد.

یکی از مفاهیم بسیار جالبی که فرانکل به آن اشاره می‌کند «خوش‌بینی تراژیک» است، این ایده که می‌توان با وجود «سه‌گانه غم‌انگیز» که شامل درد، گناه و مرگ است، همچنان خوش‌بین باقی ماند. ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم. ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

این منابع شامل کتابچه‌ی تمرین، نمونه برنامه‌ی زمانی، کارت حواس جمعی و جدول پیگیری حواس پرتی هستند. خلاصه کتاب ذهن حواس جمع را می‌توانید در بخش نکته‌های مهم هر فصل این کتاب بخوانید و مغز کلام نیر ایال را در اختیار داشته باشید. برای دانلود قانونی کتاب ذهن حواس جمع و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

سعی کنید تمام آنچه که در طی یک روز یا هفته انجام میدهید را داخل جدول زمان بندی وارد کرده و به طور منظم آن را بررسی کنید. یعنی زمانی که موفق به حذف محرک‌های بیرونی نباشیم، این پیمان‌ها هستند که تمرکز ما را حفظ می‌کنند. دل‌مان می‌خواهد تلویزیون، فست‌فود، شبکه‌های اجتماعی، سیگار و بازی‌های رایانه‌ای را مقصر بدانیم، ولی همه‌ی این‌ها دلایل فرعی حواس‌پرتی ما هستند. «اینکه فقط تلفنی هوشمند را دلیل و مقصر حواس‌پرتی بدانیم، همان اندازه اشتباه است که قدم‌شمار را در بالا و پایین رفتن بیش از حد یک نفر از پله مقصر بدانیم».