آخرین مطالب حوزه کتاب را در ایتای فروشگاه اینترنتی فراکتاب دنبال کنید. ترجمه فارسی حاضر بهگودگیتا طاهرا در زمان محمد داراشکوه صورت گرفته و منسوب به اوست. خواندن این کتاب را به دوستداران متون کهن هندی پیشنهاد می‌کنیم. کتاب گیتا (کتاب فرزانگی) ترجمهٔ مهدی جواهریان و پیام یزدانجو است. این هفده مرحله، ذیل سه مرحلهٔ کلی «جدایی»، «تشرف» و «بازگشت» جای می‌گیرند.

پس از مرگ پاندوشاه برادر نابيناي وي دريتراشترا به جاي وي مي‌نشيند. از پاندوشاه نيز پنج پسر بجاي مانده است که در ميان آنان و فرزندان دريتراشترا خلاف و نفاق است. در يودهن بزرگترين فرزندان دريتراشترا نقشه‌ي قتل پسران پاندو را مي‌کشد و به بهانه‌ي برگزاري جشن مذهبي آنان را به کاخ خود فرامي‌خواند.

زمان و محل دقیق تولد وی مشخص نیست اما گمانه‌زنی‌ها و اسناد، زمانی بین ۱۰۰۰ تا ۶۰۰ سال پیش از میلاد مسیح را برای او حدس زده‌اند و زادگاه وی را به مناطق مختلفی مانند ری، آذربایجان،خوارزم،سیستانو خراسان نسبت داده‌اند. تعلمیات زرتشت بعدها با باورهای بومی ایرانیان ترکیب شد و مزدیسنای کنونی که نزدیک به پنج سده دین رسمی ایران نیز بوده‌است، را پدید آورد. نام زرتشت در فهرست یکصد نفرهٔ انسان‌های تأثیرگذار تاریخ که توسط مایکل هارت تنظیم شده‌است، قرار دارد.

فروشگاه اینترنتی کتاب جوان مرکز عرضه کتب درسی و کمک درسی در تمام مقاطع با بیش از 30 سال سابقه فعالیت در زمینه فروش کتاب. ترجمه پارسی این حماسه نخست به دست داوود منشی‌زاده و بعد توسط احمد شاملو صورت گرفته که در کتاب هفته چاپ شد و بعد نشر چشمه آن را به چاپ رسانده است. برای خرید این کتاب ارزشمند به صورت نسخه‌ دیجیتال، پیشنهاد می‌شود از لینکی که در انتهای این پست قابل مشاهده است، استفاده کنید. این کتاب در نسخه PDF، آماده دانلود و استفاده شما می‌باشد.

حماسهٔ گیلگامش یا حماسهٔ گیلگَمِش یکی از قدیمی‌ترین و نامدارترین آثار حماسی ادبیات دوران تمدن باستان است که در منطقهٔ میان‌رودان شکل گرفته‌است. قدیمی‌ترین متون موجود مرتبط با این حماسه به میانهٔ هزارهٔ سوم پیش از میلاد مسیح می‌رسد که به زبان سومری است. از این حماسه نسخه‌هایی به زبان‌های اَکدی و بابِلی و آشوری موجود است.این حماسه در سال ۱۸۷۰ توسط جورج اسمیت ترجمه و منتشر شده‌است.

سپس هنگامي كه پزشكان معالج امكان متوقف كردن درمان او را بررسي مي‌كردند، ناگهان چشمانش باز شد و از كما بيرون آمد. در مدتي كه جسم او در كما بود، دكتر الكساندر به ماوراي اين جهان سفر كرد و موجود فرشته‌گونه‌اي او را به عوالم ژرف موجوديت فرامادي هدايت كرد و او در آنجا به مشاهده و درك حضور الهي نائل شد و توانست با مبدا ارتباط برقرار كند. قبل از اين تجربه، او نمي‌توانست دانش خود را درباره مغز و عصب‌شناسي با اعتقاد به بهشت، خدا و يا روح تطبيق دهد.